No u Was Ferdinand podpisał nowy kontrakt bez żadnych problemówRossi pisze:Ty martw sie o waszego rozgrywajacego bo narazie nie che słyszeć o nowym kontrakcie takie czuje przywiazanie do barw bayernu![]()
Jestem kibicem jednego z najwiekszych klubów świata który zawsze stawai sobie wysokie cele i wierze w je zrealizowanie to chyba nromalneKamilo pisze:Pamiętam tą sytuacje, ale kibice MU nigdy nie mogą realnie spojrzeć na sytuacje. Są zaślepieni miłością do swojego klubu (zauważyłem, że prawie wszyscy kibice Manchesteru posiadają taką cechę )i na moje oko to jest głeboka wiara a ty walisz farmazony o zaślepieniu
To co mam liczyć na puchar uefa
![]()
Dalej sobie myśl o swoim bayernie a nie wylewaj swoich nie przemyślanych mysli na tym forum
Ja dalej sądze, że MU nie ma rozgrywająceego takie jest moje zdanie i kropka. Gdyby był piłkarz, który prostopadłymi podaniami otwierał by drogę do bramki napastniką Manchester grałby o wiele lepiej.
Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale trzeba zawsze realnie spojrzeć na sytuacje. Ja np. wierze, że Bayern wygra LM, ale to tylko moja nadzieja, a przez kibiców Czerwonych Diabłów przemawia pewność. Nie pamiętam czy brałęś udział we wcześniejszej dyskusji, ale wtedy wszyscy Manchesterowcy byli przekonani, że Wasz klub zdobędzie Mistrzostwo Anglii