Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kamilo » 24 sie 2005, 17:00

Rossi pisze:Ty martw sie o waszego rozgrywajacego bo narazie nie che słyszeć o nowym kontrakcie takie czuje przywiazanie do barw bayernu :lol:
Kamilo pisze:Pamiętam tą sytuacje, ale kibice MU nigdy nie mogą realnie spojrzeć na sytuacje. Są zaślepieni miłością do swojego klubu (zauważyłem, że prawie wszyscy kibice Manchesteru posiadają taką cechę )
Jestem kibicem jednego z najwiekszych klubów świata który zawsze stawai sobie wysokie cele i wierze w je zrealizowanie to chyba nromalne :roll: i na moje oko to jest głeboka wiara a ty walisz farmazony o zaślepieniu :? To co mam liczyć na puchar uefa :roll:

Dalej sobie myśl o swoim bayernie a nie wylewaj swoich nie przemyślanych mysli na tym forum :?
No u Was Ferdinand podpisał nowy kontrakt bez żadnych problemów :lol: pokazał swoją miłość do klubu.

Ja dalej sądze, że MU nie ma rozgrywająceego takie jest moje zdanie i kropka. Gdyby był piłkarz, który prostopadłymi podaniami otwierał by drogę do bramki napastniką Manchester grałby o wiele lepiej.

Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale trzeba zawsze realnie spojrzeć na sytuacje. Ja np. wierze, że Bayern wygra LM, ale to tylko moja nadzieja, a przez kibiców Czerwonych Diabłów przemawia pewność. Nie pamiętam czy brałęś udział we wcześniejszej dyskusji, ale wtedy wszyscy Manchesterowcy byli przekonani, że Wasz klub zdobędzie Mistrzostwo Anglii :!: A wszyscy wiemy jak się skończyło.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 17:04 przez Kamilo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”