HALA MADRID!

Morientes
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

HALA MADRID!

Post autor: Morientes » 29 sie 2004, 9:17

Co zrobić żeby polskie drużyny nie kończyły przygody z pucharami na pierwszej czy ewentualnie drugiej rundzie? To banalnie proste! Jak dla mnie problem tkwi w tym, że polskie drużyny dostajš za odpowiednie miejsca w lidze prawie tyle samo pieniędzy - przepa?ć między pierwszš, a ostatniš jest zapewne spora, ale ogólnie lider tabeli dostaje podobne pienišdze co druga i trzecia drużyna. Wg mnie trzeba zabrać kasy tym z ostatnich miejsc na korzy?ć tych pierwszych - tak jak w systemie niemieckim. Rozumiem, że kasa wszystkiego nie załatwia, ale to pierwszy krok do sukcesu, no chyba nie musze jeszcze mówić co sie robi z kasš.

A co do braku techniki naszych rodaków i innych takich pierdół: - to jest po prostu prze?wiadczenie, że "Polak nie potrafi", że to kraj brudnych pieniędzy, nieczystych zagrań, przekrętów, wtyków, znajomo?ci - dla polskiego, uczciwego Raula Gonzaleza nie ma tu zbyt dużo miejsca - tacy od razu lecš za granice żeby tam zniknšć w tłumie profesjonalistów... hhehe - wymy?lam - kto se chce ten drugi tekst wzišć na serio to już na własnš odpowiedzialno?ć 8)

(za pewne znalazłby sie jakiś gość który by mnie skarcił za polskie litery dlatego od razu mówie, że wiem co to jest kodowanie)

Wróć do „Wracając Do Meritum”