Manchester United (zbiorczy) - Strona 119

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2005, 0:08

jakc ie to wkurwia to wprost napisz, że ja też mam dostać :roll:

Nie muszę już tłumaczyć...//Tomusmc

nie - ale mógłbyś na czerwono dac - jak wyżej :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 11:19

fieldy pisze:ty już chyba 2 raz pytasz z kim gracie - jak chcesz to mów śmiało - załatwięć ci terminarz [serio mówię ]
Mi załatw terminarz bo neta juz nie bede miał a che wiedzieć co sie dziej w Premiership 8) Tylko najlepiej żeby były godziny spotkani ale jak nie bedziesz miał takiego to ok 8)

A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership , dwie barmeczki , ladnie czysicił. Murawa była starsznie mokra ,troche takie bagienko i dlatego Neville dostał kontuzji podobno ma pauzować 5 tygodni :?

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 11:29

Rossi pisze:Mi załatw terminarz bo neta juz nie bede miał a che wiedzieć co sie dziej w Premiership 8) Tylko najlepiej żeby były godziny spotkani ale jak nie bedziesz miał takiego to ok 8)
Wstarczy wejść na oficjalną stronę MU i sobie wydrukować terminarz, chyba, ze nie masz drukarki to mozesz przepisać :lol: . A jeśli nie połapiesz się na oficjalnej to wejdz na pierwszą lepszą Polską stronke tam też powinen być terminarz :wink:
Rossi pisze:A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership , dwie barmeczki , ladnie czysicił. Murawa była starsznie mokra ,troche takie bagienko i dlatego Neville dostał kontuzji podobno ma pauzować 5 tygodni :?
Oczywiście, wyszedł mu jeden mecz i ja nawet śmiem stwierdzić, że jest najlepszym obrońcą nie tylko w Premiership, ale także na świecie :!: :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 sie 2005, 11:39

Kamilo pisze:Wstarczy wejść na oficjalną stronę MU i sobie wydrukować terminarz, chyba, ze nie masz drukarki to mozesz przepisać . A jeśli nie połapiesz się na oficjalnej to wejdz na pierwszą lepszą Polską stronke tam też powinen być terminarz
Rossi chyba, żartował - taki kibic ManU musi mieć terminarz w głowie

Heinze - niepewne interwencje przeplata ze znakomitymi, wyszeł mu mecz [jak Cyganowi - dziwny zbieg okoliczności] jednak raczej nie jest jendym z najlepszych obrońców świata [jeszcze nie]

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 11:43

Rossi pisze:A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership

Po pierwsze na prawde piszemy oddzielnie. (chyba smieszny jestes!!! zajrzyj do słownika)

Po drugie. To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony :lol: ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.

Nie zapominajmy, że jest jeszcze Ashley Cole, Del Horno, Bridge, tak gwoli wyjaśnienia :roll:

- "Heinze jest lepszy od Lahma" :lol:
- "No bo jest" :lol1:

A i Heinze też "wymiatał" na Pucharze Konfederacji :lol: ale tego się juz nie pamieta :roll:
fieldy pisze:Rossi chyba, żartował
No to ma poczucie humoru :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 11:58

A co wy mozecie pieprzyc jak meczu nie wydzielisicie :?: Robicie wspolna napinke czy co :?:
kama_reda pisze: "Heinze jest lepszy od Lahma"
A co ten Lahm niby udowodnił :?: że FM wymiata i dlatego podniecasz sie nim :?
Gabriel został wybrany najlpeszym obronca PSG w histori klubu to o czymś świadczy :?
kama_reda pisze:Po pierwsze na prawde piszemy oddzielnie.

Po drugie. To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.

A ten nedzny bełkot moge tylko dopowiedzić:

÷ěîěěëěęëíěűęéęéęéćçéţçéýçĺćĺĺććĺććýĺäĺĺüăäüăţâááâäţâáâáăááűâ áŢáŢáÜßáâáţâáâŕáŕáâýáâŕâŕŕáßáŕŕâáŕâŕááâßâáŕâŕţâáââáâŕŕáâááŕßŕáŕáŕáŕßßýŕßŕßŕŕýßŕŢßŢááŢŕáŢáÝŢŢŕŢűŕßßŢßŢŕáßßŕáŕáŕŕţßáßýŕ ááŕáŕŕááŕŕâŕţßŕüâ ŕââááâáââáá÷âăăâăßâüăäĺăăĺăăââăäĺăĺäĺĺääţĺćýçĺçćççććýçééţçýéęęéęéëęęţëęëěëěëěíěěëíîííűîďîďđďîďüđ ńđôóďóóđóîýôöôýőôôóőöőöóőöôôő÷÷

Rozumieszz o co mi chodzi :?:

Dziwne że zostal wybrany w tamtym roku najlepszym lewym obronca Premiership :roll: a naj śwota nic nie mówilem :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 sie 2005, 12:02

kama_reda pisze:
Rossi pisze:A co do meczu to Hainze naprawde najlepszy lewy( wczoraj od 10 minuty środkowy ) obrońca Premiership

Po pierwsze na prawde piszemy oddzielnie.

Po drugie. To jest przecież oczywiste. Manchester na każdą pozycje ma najlepszego gracza. Poczynając on najlepszego prawego obrońcy świata jakim jest Gary Neville, przechodząc do środka, tu mamy super Ferdinanda i niezawodnego Silvestra, no i oczywiście Heinze. A i Howard był swego czasu najlepszym bramkarzem, a teraz będzie van der Sar (tak napisał Radekutd w temacie "Kto wygra Lige Mistrzów" i oczywiście wstawił jeszcze na pół linijki wykrzykniki). Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony :lol: ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo. No a atak, podobnie jak i cała kadra to klasa światowa. Trzech światowej klasy napastników (RvN, Rooney, Smith) i jeden bardzo dobry (Saha). Rezerwa też wyśmienita.

Nie zapominajmy, że jest jeszcze Ashley Cole, Del Horno, Bridge, tak gwoli wyjaśnienia :roll:

- "Heinze jest lepszy od Lahma" :lol:
- "No bo jest" :lol1:

A i Heinze też "wymiatał" na Pucharze Konfederacji :lol: ale tego się juz nie pamieta :roll:
fieldy pisze:Rossi chyba, żartował
No to ma poczucie humoru :roll:
Czy ja o czymś nie wiem czy przypadkiem kama_reda próbuje kogoś sprowokować ? Na pewno Heinze lepszy od Lizarazu :lol: Co mają znaczyć te posty?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 12:05

Rossi pisze:A co wy mozecie pieprzyc jak meczu nie wydzielisicie :?:
Mi wystarczy, że widziałem wszystkie jego mecze na Pucharze Konfederacji :D
Rossi pisze:A co ten Lahm niby udowodnił :?: że FM wymiata i dlatego podniecasz sie nim :?
Tak dokładnie :rotfl2: Oceniam zawodników tylko na podstawie FM.Przyjmijmy, że w Stuttgarcie nie grał

Rossi pisze:A ten nedzny bełkot moge tylko dopowiedzić:

÷ěîěěëěęëíěűęéęéęéćçéţçéýçĺćĺĺććĺććýĺäĺĺüăäüăţâááâäţâáâáăááűâ áŢáŢáÜßáâáţâáâŕáŕáâýáâŕâŕŕáßáŕŕâáŕâŕááâßâáŕâŕţâáââáâŕŕáâááŕßŕáŕáŕáŕßßýŕßŕßŕŕýßŕŢßŢááŢŕáŢáÝŢŢŕŢűŕßßŢßŢŕáßßŕáŕáŕŕţßáßýŕ ááŕáŕŕááŕŕâŕţßŕüâ ŕââááâáââáá÷âăăâăßâüăäĺăăĺăăââăäĺăĺäĺĺääţĺćýçĺçćççććýçééţçýéęęéęéëęęţëęëěëěëěíěěëíîííűîďîďđďîďüđ ńđôóďóóđóîýôöôýőôôóőöőöóőöôôő÷÷

Rozumieszz o co mi chodzi :?:
Nie za bardzo, niestety. Widocznie nie jestem tak rozwinięty intelektualnie jak ty :roll:
Rossi pisze:Dziwne że zostal wybrany w tamtym roku najlepszym lewym obronca Premiership :roll: a naj śwota nic nie mówilem :?
A kto powiedział, że ty tak mówiłeś :?: :lol:
Manumef pisze:Czy ja o czymś nie wiem czy przypadkiem kama_reda próbuje kogoś sprowokować ? Na pewno Heinze lepszy od Lizarazu Co mają znaczyć te posty?
Zdemaskowałeś mnie :? i co ja teraz poczne :roll:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 12:10

niezawodnego Silvestra,
Wszyscy pamiętamy jego wspaniały mecz z Milanem oraz poprostu niesamowita grę na Euro 2004 :lol:
Pomoc. Tutaj mamy młodego, perspektywicznego, spokojnego, z nikim nie kłócącego się Roya Keana, rudego Scholesa (co bramki strzela ręką, lepszy od Maradony :lol: ), świetnego, dynamicznego Giggsa i dryblującego Ronaldo.
Tak, ale pamiętajmy, że konkurencja nie śpi :!: Jest jeszcze wspaniały i utalentowany Liam Miller(według kibiców MU miałbyć rozgrywającym). Pomoc "Czerwonych Diabłów" mogłaby być jeszcze lepsza gdyby nie odszedł Kleberson, który okazał się bardzo trafiony transferem (zresztą jak wszystkie Fergusona :lol: ), ale cóż widocznie Glazer musiał zredukować koszta skoro sprzedał takiego gracze.
No właśnie dzięki Pucharowi Konfederacji uświadomiłem sobie, że Lahm to przy nim trampkarz :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 12:11

Poprostu był najlpeszym lewym obronca Premiership i co na to powiesz ?
Został wybrany najlepszym obronca PSG w histori klubu co na to powiesz??
Gra w podstawowym sklądze silnej reprezentacji Argentyny co na to powiesz??

znowu sie bedzie błaził :?:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 12:13

Rossi pisze:Poprostu był najlpeszym lewym obronca Premiership i co na to powiesz ?
Został wybrany najlepszym obronca PSG w histori klubu co na to powiesz??
Gra w podstawowym sklądze silnej reprezentacji Argentyny co na to powiesz??
Odpowiem Ci jednym zdaniem: O klasie zawodnika świadczy jego równa gra :!:

Mam nadzieje, że zrozumiałeś :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 25 sie 2005, 12:14

Ja zrozumiałem jezli zagrał w tamtym sezonie około 60 meczu został wybrany do tego najlepszym lewym obronca Premiership to nieżle musiał wymitać :roll: Nie co to mlodzik Lizarazu czy jak mu tam

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 sie 2005, 12:16

Rossi pisze:Poprostu był najlpeszym lewym obronca Premiership i co na to powiesz ?
Nic innego jak gratulacje. Newcastle nie dawno było liderem rankingu IFFHS.
Rossi pisze:Został wybrany najlepszym obronca PSG w histori klubu co na to powiesz??
Widocznie sobie zasłużył.
Rossi pisze: Gra w podstawowym sklądze silnej reprezentacji Argentyny co na to powiesz??
Przypomne o Pucharze Konfederacji. Wtedy grał na środku obrony (tzn. tylko tam był), bo na lewą się nie załapał. Tam grał Sorin :!:
Ostatnio zmieniony 25 sie 2005, 12:18 przez kama_reda, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 25 sie 2005, 12:17

Rossi pisze:Ja zrozumiałem jezli zagrał w tamtym sezonie około 60 meczu został wybrany do tego najlepszym lewym obronca Premiership to nieżle musiał wymitać :roll: Nie co to mlodzik Lizarazu czy jak mu tam
Lizarazu jak na swoje lata radzi sobie znakomicie :D
Trzeba pamiętać, że Francuz jest tylko alternatywą dla kontuzjowanego Lahma :wink:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 sie 2005, 12:19

Do czego dążycie? Najlepiej byłoby gdybyście wrócili na forum Bayernu i podyskutowali "na poziomie" ze znajdującymi się tam fanami Waszej drużyny. Taka mała rada ode mnie.

kama_reda - jak oceniasz zawodnika po jednym turnieju to życzę powodzenia. Czyżby Makaay nie mógł ostatnio strzelić w reprezentacji bramki (czyt. nawet trafić w piłkę). Czyżby gwiazda Bayernu była w słabszej formie niż Ruud? Nieee, to niemożliwe. Wszak on jest gwiazdą... :roll:

P.S. Jakie to niektórzy mają kompleksy po przegranym finale LM...

Zablokowany

Wróć do „Anglia”