Valencia CF (zbiorczy) - Strona 165

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 wrz 2016, 16:33

Dużo mówi się o Mancinim, może warto byłoby spróbować. Ostatnio sam klub jak i trener bardziej pikują niż zdobywają chwałę, ale to może być idealne połączenie do odbicia się. Bez presji, spokojna praca i punktowanie, Valencia z całą pewnością nie ma słabego składu, a Mancini nie jest słabym trenerem, jeśli o mnie idzie to mogłoby to wypalić.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 wrz 2016, 16:33

Marcelino > Mancini

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 21 wrz 2016, 16:58

Hasi jest wolny, wprowadził Legię do LM to może i z Valencią się uda :think: Znając życie skończy się pewnie na kolejnym ekspercie z Sky Sports - Kempesie :suicide:

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 107

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 21 wrz 2016, 17:13

Szanse na Manciniego są małe ze względu na pensję. Valencia w ostatnim czasie szuka budżetowych opcji.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 wrz 2016, 22:07

Prandelli trenerem Valencii.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 107

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 wrz 2016, 22:15

Trzeba przyznać, że zarząd szybko się uwinął. Wczoraj poszło info, że Federacja nie wyraziła zgody na Marcelino, a dziś rano Prandelli był już w Valencii. Zawsze mnie ciekawi, jak wyglądają negocjacje w takiej sytuacji.

- Hej, Cesare, tak naprawdę to chcemy Marcelino, ale nie wiadomo czy Federacja pozwoli nam go zakontraktować. Jak się nie zgodzą, to poprowadzisz Valencię, co? Bo wiesz, ktoś musi.
- No ok.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 wrz 2016, 19:44

Ja o Prandellim mam jak najgorsze zdanie, tzn trenerem nie jest złym, ale wycycka wasz klub na kasę ile tylko się da. Valencia powinna teraz systematycznie piąć się w górę tabeli i jak dobrze pójdzie to na koniec może uda się dobić do top 5, ale nie zazdroszczę trenera, mogliście trafić lepiej.

kvmil
Junior
Junior
Reputacja: 0

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kvmil » 01 paź 2016, 9:43

- Hej, Cesare, tak naprawdę to chcemy Marcelino, ale nie wiadomo czy Federacja pozwoli nam go zakontraktować. Jak się nie zgodzą, to poprowadzisz Valencię, co? Bo wiesz, ktoś musi.
- No ok.
Pewnie nie tak bezpośrednio, ale coś w tym stylu. Przecież nie będą mu wciskać kitu, że jest pierwszą opcją jak wszędzie info o Marcelino.

Dla mnie ryzykowna decyzja, ryzykowali z Nevillem i wyszło jak wyszło, tu może być podobnie, choć może efekt nowej miotły na początek trochę ruszy tę, pożal się Boże, nieskładną, chaotyczną, elektryczną, pozbawioną witalności w tym sezonie ekipę.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 paź 2016, 9:55

Swoją drogą ten przepis, że jeden trener nie może prowadzić więcej niż jednej drużyny z tej samej klasy rozgrywkowej w jednym sezonie nie jest zbyt fajny. W innych ligach też takie coś obowiązuje?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2056
Kibicuję: AC Milan

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 paź 2016, 10:44

W Polsce mozna prowadzic dwa zespoly na tym samym szczeblu rozgrywkowym w jednym sezonie.

Dziwne,ze Marcelinho nie pozwolono bo on chyba zostal zwolniony z Villarreal przed startem nowego.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 paź 2016, 10:58

Tak, nie poprowadził drużyny w żadnym meczu, ale wystarczyło, że został zarejestrowany jako szkoleniowiec Villarreal.

Także w tym sezonie nie zobaczymy już w La Liga pracy ani Marcelino ani Paco Jemeza, co jak dla mnie jest sporą stratą dla rozgrywek.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 05 paź 2016, 7:43

Enjo pisze: Dziwne,ze Marcelinho nie pozwolono bo on chyba zostal zwolniony z Villarreal przed startem nowego.
Według władz ligi sezon zaczyna się 1.07 i dlatego nie pozwolono Marcelino przejąć Valencii
Kluchman pisze: Także w tym sezonie nie zobaczymy już w La Liga pracy ani Marcelino ani Paco Jemeza, co jak dla mnie jest sporą stratą dla rozgrywek
Na sezon ? Cholera, byłem przekonany że ten ograniczenie dotyczy jednej rundy :think:

Awatar użytkownika
Alf
Junior
Junior
Reputacja: 7

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alf » 05 paź 2016, 17:38

W dobrym momencie dla Prandellego ta zmiana nastąpiła. Będzie miał przerwę na reprezentację, w Valencii taka bida z powołaniami, że zawodnicy w większości zostają w klubie, będzie mógł Włoch popracować nad defensywą.

Ale jak czytam takie coś, to... :?

http://www.calciomercatoweb.it/2016/10/ ... -valencia/

Nie będzie konkurencyjnej Valencii z takimi ogórkami w składzie. Do tego z ogórkami, które mają o sobie mniemanie gwiazd. No Montolivo to nie jest Banega, a właśnie takiej mobilności Argentyńczyka z piłką przy nodze w drugiej linii Nietoperzom brakuje.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 677

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 paź 2016, 19:17

Polecam Montolivo. Nie dość, że świetny regista to jeszcze materiał na kapitana.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Valencia CF (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 paź 2016, 19:57

A ja tak z innej beczki. Wiadomo już kiedy Nuevo Mestalla ma zostać oddane do użytku? Z tego co słyszałem stadion finalnie będzie wyglądał inaczej niż pierwotnie zakładano (sporo mniejsza pojemność itd) Jak to wygląda na dziś?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”