Manchester United (zbiorczy) - Strona 123

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 26 sie 2005, 13:56

Przepraszam wszystkich fanów FC United, ale wczoraj się zagapiłem i nie napisałem jak tam sobie poradzili w kolejnej potyczce ligowej. I zacznę optymistycznie, gdyż...Fc United pokonało drużynę Eccleshall aż 7:1. Bramki strzelali: Mark Rawlinson - dwie, Steve Torpey, Rob Nugent, Adie Orr - dwie oraz Ryan Gilligan. Nie ponieśli jeszcze żadnej porażki, wygrywając trzy razy (dwa razy u siebie oraz raz na wyjeździe) i prowadzą w tabeli.

A co do niedzielnego meczu MU z NUFC, to nie powinno być problemów z pokonaniem zawodników "Srok" na ich stadionie. Neville'a powinien zastąpić Brown. Miejmy nadzieję, iż Edvin dalej zachowa czyste konto. Niewiadomo czy w drużynie gospodarzy zagra Emre Belozoglu. Byłaby to na pewno duża strata. Nie będę typował wyniku...

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 26 sie 2005, 13:58

jakiś tam moderator pisze:Twoje posty nic nei wnosza do dyskusji, jeszcze jeden taki post z Twojej strony i dostaniesz prezent
No wiem, tylko i wyłącznie moje nic nie wnoszą :roll: jak chcesz to wal :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 14:05

Kamilo, nie mylilem sie co do oceny Twej osoby!! jestes prymitywny!! i juz KONCZE ta glupia dyskusje z Toba!

a odnosnie spotkania z NU, to mysle ze damy se rade, aczkolwiek napewno nie bedzie latwo. tak jak powiedzial Rossi, RUUD musi strzelic ze dwie brameczki abysmy mogli wygrac w tym spotkaniu ;)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 14:07

romantyk pisze:Ja bym dal Parka na skrzydlo zamiast Giggsa. A w srodku konsekwetnie testowalbym Smitha. Cos mi sie wydaje, ze to wlasnie on moze stac sie godnym nastepca Roya. Waleczny, nie odpuszcza, nie zabiera nogi, biega po calym boisku - za kilka lat moze to byc drugi Roy.
W meczu z Debreczynem Smith grał na def.pom i powiem szerze że mnie nie zachwycił :roll: Ja od początku byłem przeciw temu i dalej uważam że on poprostu tam sie nie nadaje. Mieć go w środku to co 3 mecz grać w 10 bo Smith nogi nie odstawi a karteczki sie sypią :? Biega walczy ale z tego nie ma żadnego pożyku wieć Smith NIE na def pom :P Keane też ostatnio piach gra wiec mamy problem :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 14:17

przesadzacie: jeden post nie na temat i posypia sie WP. juz nikt nie bedzie ostrzegal.

nie wiem dlaczego, ale wierze w Smitha. daj mu troche czasu. nie przystosuje sie do nowej pozycji w ciagu jednego meczu... daj mu pol sezonui, moze toche wiecej

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 14:23

Ale my nie mamay tye czasu musimy odebrać tytuł bo w ostatnich latach MU stracił swoja magie juz przed meczem z nami nikt nie trzesie spodniami tak jak to kiedyś było. Smith narazie na tej pozycji gra słąbo i nie wyobrażam sobie żeby grał w meczu z arsenalem czy chelsea wtedy mogło by sie to skoniczyć źle dla nas :? Chłopak ma 25 lat a Alex chce z niego zrobić zastępce Keane :roll: mi sie wydaje że juz troche za późno :D

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 14:27

na sukcesy przyjdzie czas i mysle ze to bedzie juz w tym roku :D :D
Smith jest niezwykle ambitny i mysle, ze przy wysokim prowadzeniu mozna go wprowadzac na def. pom. Moze po jakims czasie dokonalaby sie jakas metamorfoza :p

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 26 sie 2005, 14:35

odnosnie Smitha, to uwazam ze Alan moglby grac na tej pozycji, jednak trzeba go wypuszcac narazie w tkich meczach jak z Debrecynem, niech sie koles uczy i nabywa jakiegokolwiek doswiadczenia na tej pozycji wlasnie w takich meczach, a jakmu bedzie szlo dobrze wtedy powinien grac z Chelsea badz Arsenalem :)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 sie 2005, 14:41

Po co te wzajemne prowokacje? :olaboga:
Zostałem sprowokowany przez usera o niku Devil_dam
Kamilo, nie mylilem sie co do oceny Twej osoby!! jestes prymitywny!!
Taaak oczywiście jestem prymitywem a do tego wszystkiego mieszkam w jaskini :lol: .
i juz KONCZE ta glupia dyskusje z Toba!
A kto wogle z Tobą dyskutował :?: Ty tylko od czasu do czasu próbowałeś (podkreślam próbowałeś) mnie obrazić. Zachowujesz się jak jakieś ograniczone w rozwoju dziecko, może masz lekkiego dałna bo sam już nie wiem :roll: . Przynajmniej taki Rossi w wymianie poglądów ze mną podawał jakieś argumenty.
jakiś tam moderator pisze:Twoje posty nic nei wnosza do dyskusji, jeszcze jeden taki post z Twojej strony i dostaniesz prezent
Za to post Devil_Dama wniósł dużo do tematu :?: :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 14:42

To jest wszystko na siłe a wiadomo jak coś sie robi na siłe to najczęsiciej nie wychodzi :? Smith jest waleczny to nie znaczy że bedzie dobrym pomocnikiem bo to za mało szczególnie na takim poziomie :roll: Skończy sie na tym że Smith nie bedzie nigdzie grał i odejdzie z United :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 26 sie 2005, 14:44

Kamilo i Devil_Dam dostajecie po 1 WP. Devil_Dam za posta w ktorym nazwales kamilo prymitywem, a Ty Kamilo nie zastosowales sie do moich prosb

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 sie 2005, 12:00

Rossi Giggs zagrałsłąby mecz z Debrczynem?
A kto miał dwie asysty?
Giggs prawdopodobnie zgodnie z zapowiedziami Fergiego pojawi sie na srodku pomocy.Mysle ze wraz z Fletcherem.
Smith na DMF mi sie wogule nie podoba.Z Debreczynem zagrał przecietnie.Niestety nie ma on przegladu pola, nie potrafi dobrze podac,rozegrac.Nie potrafi sprawnie kontrolowac tempa gry.Jak dla mnie to rozwiazanie tylko tymczasowe i nie zobaczymy go w wazniejszych meczach(chyba ze kontuzja Keano).Za rok wraca do składu Jones i wtym wypatuje nadzieji, bo spektakularne zakupy skoczyły sie wraz z przyjsciem Glazera.W tym sezonie w sumie nic nie wydalismy.Ile sprzedalismy tyle kupilismy.
Mysle ze z Newcastle wygramy, bo oni nie sa teraz w formie.Chyba ze Smith bedzie grał na sroku to wtedy bedzie ciezko.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 14:45

Dla mnie Giggs słąbo zagrał miał te dwie asysty po stałych fragmentach ale ogólnie swoją grą nie zachwycił :? Może to po przebytej kontuzji albo poprostu to juz nie ten sam Ryan Giggs :roll: Z Newcasle zapewne znowu zajmie miejsce na ławce :roll:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 27 sie 2005, 15:49

Wg mnie zagrał bardzo przyzwoicie i taki gracz od stałych fragmentow gry chyba tez jest potrzebny.
Pisalem ze Fergi chce go ustawic na srodki pomocy np obok Fletchera wiec ja sie go tam spodziewam na meczu z Newcastle.
Jesli Giggs zagrał tam słabo to kto zagrał lepiej?Ogolnie zawodnicy wypadli przecietnie, gra sie srednio kleiła.Mi to wyglada na to ze nie miał kto pociagnac drózyny(nie było Keano).

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 sie 2005, 18:50

?Ogolnie zawodnicy wypadli przecietnie, gra sie srednio kleiła.Mi to wyglada na to ze nie miał kto pociagnac drózyny(nie było Keano).

Teraz to przesadziłeś :wink: Keane to w ostatnich meczach nie za bardzo ciągną( bez skojarzeń :twisted: ) druzynie najwyżej tylko sie wydziera na innych :? Jest bez formy , nie widać u niego dużego zangażowania conie najbardziej dziwi . Wogóle to nie ten Roy sprzed lat :?

Zablokowany

Wróć do „Anglia”