Manchester United (zbiorczy) - Strona 126

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 28 sie 2005, 11:33

Co racja to racja... Rooney rosnie na lidera bez gadania... ale jak znam Alexa to nie da mu opaski... dlaczego? bo pewnie mysli ze jest za mlody i nie dzwignie odpowiedzialnosci... ehh Alex ehh...

Obrazek

^^ KAPITANEYROS ^^ !!

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 12:45

Ibrahimović18 pisze:Zgadzam sie z Fieldy'm Od Heinza lepszy jest np. A.Cole i oczywiscie takze Zambrotta, Evra, Maldini
i co jeszcze? jezeli Ashleya jestem wstanie zaakceptowac, ze jest lepszy bo to naprawde super zawodnik, ale Maldini? :shock: trzeba mu przyznac ze to fenomen, zeby tak dlugo grac w gale,ale obecnie Heinze jest lepszy :twisted:
Ibrahimović18 pisze:Heinze strzelil dwie bramki i juz sie podniecasz
bueheheh, nie podniecam sie tym :] dlaczego tak wnioskujesz ?:>

[/quote]

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2005, 13:59

Rossi teraz to dowałes.W tym sezonie nie widac roznicy czy gra czy nie gra...
Po pierwsze jak narazie grał we wszystkich meczach ligowych, wiec nie wiadomo dokładnie jak druzyna sobie poradzi bez niego.Nie powiesz ze nie podobała Ci sie wtedy gra United?
Nie grał z Debreczynem.Podobał Ci sie ten mecz?Bo mi wogule.

Sentymenty moze i sa złe.Roy sobie zasłuzył na takie zarobki, gra u nas od 13 lat i zawsze ciagnie druzyne.Ma na druzyne duzy wpływ.Bardziej mu sie nalezy niz dla Rio.

Roy bedzie nasza druzyne ciagnał w najdtrudniejszych momentach.W mniej waznych meczach moze grac spokojnie ale jak przyjdzie pojedynek z Liverpoolem to niech Gerrard sie boi Roya.W tamtym sezonie Roy pokazał mu jak sie gra w piłke i w tym tez pokaze.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 sie 2005, 14:49

Dal mnie mecz z Debreczynem w środkowej lini wygladał tak jak w ligowych czyli kiespko czy z Royem czy bez ten środek nie jest za silny chociaż Roy prezentował sie najsłabiej Fletcher i Scholes też nie zachwycili ale napewno lepszy poziom od Keane 8)
John Travolta pisze:Sentymenty moze i sa złe.Roy sobie zasłuzył na takie zarobki, gra u nas od 13 lat i zawsze ciagnie druzyne.Ma na druzyne duzy wpływ.Bardziej mu sie nalezy niz dla Rio.

Za zasługi nie powinno sie grać bo to jest sport. Uważam że ta pensja jest grubo przesadzona w dodatku w naszej obecnej sytuacji tacy zawodnicy jak Giggs,Scholes, Keane powinni zarbiać mniej albo proporcjonalnie do tego co prezetuja na bosiku :roll:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 28 sie 2005, 15:03

DeViL DaM pisze:Heizne jest najlepszym lewym obronca w premiersip i na swiecie
Tak, tak, a potem się obudziłeś... z reką w nocniku :lol:
Lepszy w Premiership jest np. Cole, a jeśli brać pod uwagę cały świat to...hmm Lahm :?: :twisted:
DeViL DaM pisze:leeee tam.. nie znasz sie nasz Gabrielek jest ciut odrobinke lepszy ale prawda za to jest ze A.C. jest dobry
Wow, jak to obliczyłeś :?: Moge poznać wzór, który wykorzystałeś :lol:
MarcinGol pisze:my wiemy swoje wy wiecie swoje... mozna tak do osranej smierci...
No to po co zaczynacie te prowokacje :?:
DeViL DaM pisze:czekamy na kontraatak opozycji
A mówią, że ja prowokuje... :roll:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 15:12

Kamilo pisze:Lepszy w Premiership jest chodziażby Cole, a jeśli brać pod uwagę cały świat to...hmm Lahm
polemizowal bym na ten temat moj drogi, a Lahm jest poprostu rewelacyjny :] oo tak, on to jest super! :]
Kamilo pisze:Tak, tak, a potem się obudziłeś... z reką w nocniku
:shock: smieszne... co to wnioslo do dyskusji?

a co do dyskusji na temat Roy-a to uwazam ze on za duzo opieprza mlodych zamiast grac! i za duzo sie wykluca z Alexem... chyba mu sie pomylily role :shock: :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 28 sie 2005, 15:22

DeViL DaM pisze:Lahm jest poprostu rewelacyjny :] oo tak, on to jest super! :]
Ciesze się, że tak twierdzisz :D
DeViL DaM pisze: smieszne... co to wnioslo do dyskusji?
Nie miało być śmiesznie. Poprostu to było najlepszym podsumowaniem Twojej wypowiedzi.

Myślałęm, że ta sprzeczka już się skończyła, jednak wy musieliście to kontynuować. Mam to w dupie czy myślicie, że Heinze jest najlepszy na świecie (zapewniam, że to Wasza wyobraźnia) poprostu zachowajcie to dla siebie, a nie wk*******e swoimi postami innych userów (zaczynacie się zachowywać jak radekutd). To na tyle mam nadzieje, że ta dyskusja się wreszcie zakończy :?

Pozdrawiam tych którzy zrozumieli :wink:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 28 sie 2005, 15:39

Kamilo pisze:To na tyle mam nadzieje, że ta dyskusja się wreszcie zakończy
mhm..... koniec :P
Kamilo pisze:Nie miało być śmiesznie. Poprostu to było najlepszym podsumowaniem Twojej wypowiedzi.
to bylo beznadziejne podsumowanie mojej wypowiedzi :wink:

ale trzeba juz to skonczyc, bo gupio to wyglada :D jak sie ciagle cytujemy :D

no to teraz moze zabawmy sie w obstawianie wyniku i strzelcow dzisiejszego meczu :)

ja stawiam ze bedzie 2-0 dla ManU
a bramki: Ruud 15' i Ronaldo 67'

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2005, 16:11

No coz twoje zdanie jest takie moje takie, ale z Aston Villa zagralismy bardzo dobrze.Było duzo sytuacji bramkowych, wiec kto je wypracował?
Fletcher zagral z Villa bardz dobre spotanie wg mnie,

Twoje zdanie jest takie ze sie nie powinno zarabiac za zasługi, a moje jest inne wiec tu sie nie dogadamy.

Ktos na młodych musi pokrzykiwac, ktos z doswiadczeniem, ktos kto potrafi pokierowac drozyne do zwyciestwa.Za pare lat mam nadzieje bedzie to Roo teraz jeszcze jest za młody i za mało doswiadczony.Szkoda ze był szum z Rio bo on tez mogłby sie nadawac na lidera, ale za duzo cyrkow robil z tym kontraktem.

Newcastle miało słąby poczatek ale oni jednak sa nieprzewidywalni.Teoretycznie maja swietny skład ale chyba trener to do zmiany jest.Mi sie widzi ze poleci juz po dzisiejszym meczu :D
Mysle ze United wystawi najlepszy skład, i ewentulanie w drugiej połowie szasne dostanie Smith i Bardsley.

A co do Heinze to zobaczymy na koniec sezonu kogo fachowcy wybiora na najlepszego lewego obronce.Wtedy sobie pogadamy.
Zreszta Heinze to jest prawdziwy pilkarz ktory gra, nie narzeka i nie mysli nawet o zmianie klubu, w przeciwienstwie do niektorych innych wiernych klubowi oborncow.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 sie 2005, 16:28

Szykuje sie do obejrzenia tego meczyku ,moze byc ciekawie :twisted:

Mecz na kanale TPS Star ,albo TPS Foot

Mam nadzieje ,ze wygraja Bianconeri :twisted:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 28 sie 2005, 17:16

DeViL DaM pisze:jezeli Ashleya jestem wstanie zaakceptowac, ze jest lepszy bo to naprawde super zawodnik, ale Maldini? :shock: trzeba mu przyznac ze to fenomen, zeby tak dlugo grac w gale,ale obecnie Heinze jest lepszy :twisted:
Tak dla twojej wiadomości podam, ze Maldini został nominowany do nagrody UEFA podczas gali Ligi Mistrzów w Monaco, no a Gabriel Heinze nie wiedzieć czemu nie :roll: Widocznie się nie znają na piłce i nie umieją ocenić tak dobrze potencjału i umiejętności zawodnika jak ty :lol:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 28 sie 2005, 17:29

Oj oglądam mecz Manu i narazie jest nieciekawie :) Atakuje Tottenham strzelili nawet bramke ale ze spalpnego :lol: może jakaś niespodzianka :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 17:33

K@rolas_RSP pisze:Atakuje Tottenham
patrz, a myślałem że grają z Newcastle :roll:

Alex przeprowadzi zmiany w składzie i pewnie sobie poradzą [choć osobiście liczę na remis]
Jak tam sobie radzi najlepszy obrońca Ivan ?? :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 sie 2005, 17:51

Manchester tak gral w pierwszej połowie ,ze 3 gołebie sobie spokojnie siedzialy w polu karnym Newcastle ,nikt im nie zagrazał :lol:

Przewaga Newcastle ,ale jak sie skonczy to nie wiadomo ,ja stawiam 1:0 dla newcastle po bramce Alana :twisted:

Forza Bianconeri

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 28 sie 2005, 18:30

Przepraszam za pomyłke :lol: :lol: oczywiście grają z Newcastle i wygrywają po bramce Roney'a a asystą popisał sie bramkarz Manu :D troche przypadku w tej bramce ale ładne zakącznie ...

Zablokowany

Wróć do „Anglia”