Wygląd zewnętrzny

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Wygląd zewnętrzny

Post autor: Rojiblanco » 06 gru 2016, 12:15

Nie przypominam sobie, żeby istniał temat dotyczący wyglądu zewnętrznego. A myślę, że się przyda, ponieważ pełno tu mężczyzn, którzy pewnie podobnie jak ja, kremu do twarzy używają raz na dłuższy czas, albo w ogóle - a przydałoby się częściej.. Temat ma służyć wymianie poglądów odnośnie używanych kosmetyków (np. do włosów, twarzy etc.). Ma optymalizować nasz czas, tak, abyśmy nie musieli spędzać w sklepie za dużo czasu przy wyborze pianki do golenia czy pomady do włosów. To strasznie irytujące i u mnie zazwyczaj kończy się tym, że wychodzę bez niczego i idę do sklepu z alkoholem. W internecie ciężko czasami znaleźć jakieś opinie na temat pewnych produktów, więc skupiajmy się też na tym. Pamiętam, jak pierwszy raz szukałem maszynki elektrycznej do golenia zarostu. To była męka.

Liczę tutaj na Carbona, który pewnie pomoże rozkręcić temat, bo jako młody, gniewny i na czasie, interesuje się różnymi nowinkami.

Sam obecnie potrzebuję pomocy. Szukam:
- pomady do włosów, matowej z bardzo mocnym (najmocniejszym) chwytem,
- olejek do brody.

Jeżeli macie coś godnego polecenia, to proszę o pomoc, bo na rynku tyle tego jest, że zaraz zgłupieje.

Z lepszych rzeczy do włosów, jakich ostatnio używam, to to:
http://www.sephora.pl/Wlosy/Stylizacja- ... ow/P666038

Jednak jest to żel-krem, więc nie zawsze udaje się uzyskać matujący efekt.

Wróć do „Hyde Park”