Ja kiedyś kupowałem na allegro.Produkt był oryginalny.
Jak działają te olejki do brody ? Jakie zalety ? Sam się nie rozstaję z brodą, podcinam trymerem, ale zawsze mam natomiast nigdy nie pielęgnowałem dodatkowo.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 gru 2016, 14:45
Przy krótkim zaroście nie używałem. Teraz mam dłuższy i skóra mi bardziej wysycha, więc taki olejek przydaje się do nawilżenia jej. Dodatkowo ładnie to pachnie i troche się błyszczy.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 14:51
cały dzień
olejek do brody, którego używam jest na bazie oleju z migdałów
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 gru 2016, 14:51
Pieprzenie. Nareszcie mamy pokolenie facetów świadomych tego, że ich skóra też wymaga pielęgnacji. Na starość jedni będą pomarszczeni i szarzy a inni będą wyglądać zdrowiej i młodziej. Pedalstwo nie ma tu nic do rzeczy.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 14:58
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 06 gru 2016, 14:59
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 15:09
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 15:16
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 gru 2016, 15:18
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 06 gru 2016, 20:04
Zacznijmy od prostej rzeczy. Powiedz mi długość włosów i ich gęstość. I przede wszystkim pokaż fryzurę, jaką chcesz sobie układać, bo to pod to wybiera się produkt, nie na odwrót.
Jeśli ubek faktycznie ma sztywne włosy, to jest to najgorsza wodna pomada, jaką mogłeś zaproponować. Pomp nadaje się do średniej długości włosów, które są cienkie. Gdy wstajesz z rana i masz siano na głowie praktycznie, to ta pomada jest dla Ciebie, ale jeśli chcesz ułożyć coś konkretnego i liczysz, że wytrzyma dłużej niż 20 minut, to nie warto tego brać.rekinho pisze: barber polecił mi https://barbersupply.pl/product-pol-534 ... w-56g.html, kupiłem i jestem zadowolony, chociaż wcześniej używałem beachboya (xd), więc nie mam odniesienia za bardzo
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 06 gru 2016, 20:22
zdefiniuj coś konkretnego
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio