Temat medyczny

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Temat medyczny

Post autor: Dr.Football1 » 07 gru 2016, 11:22

Bylem na kontroli w ubiezpieczeniu i tamtejszy lekarz powiedzial mi cos bardzo ciekawego.

Mowilem mu, ze najpierw mialem ten wypadek, potem neuralgia, dupa, fefluks i w ogole wszystko zwalilo sie w jednym momencie jakby ktos rzucil na mnie klatwe. On powiedzial mi, ze widzial juz takich przypadkow bardzo wiele. Tzn jedna choroba pociagajaca druga, teoretycznie nie zwiazana w ogole z ta pierwsza. Wedlug niego po wypadku moje cialo, a takze ja sam skoncentrowalem sie na ranie, co pozwolilo innym chorobom 'wyplynac' i powstal swego rodzaju efekt domina. W pewnych kwestiach dziela zniszczenia dokonaly takze silne leki (w moim przypadku refluks).

To jest mozliwe czy typ pieprzy i to tylko jego dziwna teoria? W sumie sprawial wrazenie goscia, ktory wie co mowi, a o mojej neuralgii mial wieksze pojecie od neurologa do ktorego uczeszczam :)

Jeszcze powiedzial mi, ze watpi w moj planowany powrot do pracy w styczniu, bo problemy z nerwami moga trwac naprawde dlugo. Dodal, ze u nich jestem kryty co troche dziwne, bo ja na chorobowym = oni traca hajs i myslalem, ze beda mnie cisnac, a tu bylo zupelnie na odwrot.

Wróć do „Hyde Park”