Plebiscyt Forumowy 2016

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 gru 2016, 11:21

Zaczynamy. Mamy w tym roku dwie nowe kategorie - zobaczymy czy sie sprawdza. Licze na duza frekwencje!
Nie wolno głosować na siebie :!:
Oddajemy max 3 głosy :!: Można oczywiście mniej, ale jak ktoś wpisze więcej niż trzy osoby, to brane pod uwagę będą tylko trzy pierwsze.
Jak w danej kategorii nie wiemy kogo wpisać, to nic nie wpisujemy, żeby znów nie było, że "parę osób zasłużyło", etc.
Komentujemy w temacie organizacyjnym, czyli pod tym linkiem http://swiatpilki.com/viewtopic.php?f=1 ... 0#p1090880
Czas trwania plebiscytu tradycyjnie, do końca roku

Uprasza się o krótkie uzasadnienie wyboru, choć nie jest to konieczne. Jak ktoś jest za leniwy, to może wypisać same nicki i też zostaną wzięte pod uwagę przy podliczaniu, no ale wiadomo, lepiej za lenia nie uchodzić...

Kategorie:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
3. Najsłabsze ogniwo forum -
4. Największy piłkarski znawca -
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
6. Największy dowcipniś -
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
8. Największy dziwak -
9. Najlepszy mod -
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum -
13. Kto poczynił największy postęp -
14. Najbardziej pomocny użytkownik -
15. Najfajniejszy uzytkownik -

Zapraszam do głosowania.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2016, 11:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
:arrow: Morrow - nominuje go, żeby nie było przypału, że nie czytam jego długich postów.
:arrow: Dr.Football1 - nie ma nic lepszego niż przyjście zmęczonym po zajęciach i czytanie o rozerwanej dupie.
:arrow: futbolowa - z kobietami czasem warto trzymać sztamę.

2. Debiut roku (Rookie Challenge)
:arrow: Delpiero14 - bo jest aktywny, a to póki co najważniejsze, z czasem się wyrobi. :mrgreen:
:arrow: matt_ - podobnie jak wyżej w sumie.
:arrow: mbcz - bo mi się myli z mattem i teraz sam nie wiem, którego miałem tu wpisać.

3. Najsłabsze ogniwo forum
Jestem zbyt miłą osobą, by wytykać błędy innym.

4. Największy piłkarski znawca
:arrow: Dr.Football1 - bądźmy szczerzy, nie ma większego pedofanatyka w polskim internecie.
:arrow: Cement - bo ogląda puchary latynoskie i inne dziwne mecze.
:arrow: fekalia - duuuuże pojęcie o Calcio, także lubi czasem pisać o talentach.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Chciałbym poznać każdego z osobna, przykro mi.

6. Największy dowcipniś
Tyle śmiesznych obrazków co ja, to nikt nie wrzucił w tym roku, a i tak głosów na mnie póki co brak. :ban:
:arrow: ubek - czasem coś śmiesznego z wykopu podpierdoli.
:arrow: piotrcies - ;]]]
:arrow: Boromir - jest śmieszny.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Nikogo.

8. Największy dziwak
Tu też wolałbym nie pisać, bo zaraz by spina się wywołała, a ja jestem miłym, grzecznym i szczerym chłopcem. :(

9. Najlepszy mod
Brak głosu, nienawiść do modów tak zostałem wychowany.
Albo w sumie.
:arrow: Dr.Football1 - bo próbuje przekonywać ludzi, by pisać posty w odpowiednich tematach, lubię to.

10. Najlepszy typer
11. Najlepszy avatar
To jest jakaś tragedia, że moje avatary nie dostały jeszcze ani jednego głosu, nie macie kompletnie taktu i gustu, skoro nie doceniacie szczegółów, w jakie włożyłem trochę pracy. :(
:arrow: Sergek - bo leciutko poprawiałem ten avatar i wygląda świetnie. Nie to co reszta.

12. Wydarzenie roku na forum
W tej kategorii bezapelacyjnie powinien wygrać mój powrót do postowania po półrocznej przerwie. Nie rozumiem, dlaczego tylko jedna osoba do tego potrafiła się przyznać.
:arrow: EURO 2016!
:arrow: Polityka tak najogólniej.

13. Kto poczynił największy postęp
No proszę, kolejna kategoria, którą powinienem wygrać. Tak moi drodzy, nawet ja zauważyłem progres w moich postach. I to wyraźny.
Nie no, nie mam pojęcia, serio, musiałbym przewertować masę tematów piłkarskich, żeby to stwierdzić, a nikt szczególny mi w oko nie wpadł.
Albo mam.
:arrow: Magnum - o, tu widzę progres nawet!

14. Najbardziej pomocny użytkownik
:arrow: Kluchman
:arrow: futbolowa

15. Najfajniejszy uzytkownik
:afro: :afro: :afro:
:arrow: piotrcies - bo jest fajny.
:arrow: Diamen23 - bo jest fajny.
:arrow: Sergek - bo jest fajny.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2016, 23:53 przez Carbon, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 gru 2016, 13:01

Kontynuuje pomysl z poprzedniego roku, czyli honoruje uzytkownikow, ktorzy sa z nami od lat i pomimo tego, ze nie maja szczegolnego 'fejmu' to bez nich forum bardzo wiele by stracilo. A wygrac powinien oczywiscie ktos z dwojki Morrow & blackmore.

guru - wiadomo, ze ma swoje odchyly i czesto sie grzeje, ale to jest w sumie nawet zabawne. A poza tym to chyba drugi uzytkownik po mnie, ktory pisze po sporych ilosciach alko :)

wloski - poczatki mial chyba ciezkie, ale sie ogarnal i jest mega aktywny w jednym z najbardziej popularnych tematow na forum

Tomusmc - on tu jest, byl i bedzie. Za taka wiernosc nalezy mu sie ten glos jak psu buda.

Tutaj dam glosy na chlopakow, ktorzy nadal sie czynnie wypowiadaja. Mam nadzieje, ze to ich troche zmotywuje i zostana z nami na dluzej.

Delpiero14 - na razie moze ilosc nie idzie w parze z jakoscia, ale sie wyrobi

matt_ - nie jest 'jednotematyczny', stara sie wypowiadac w wielu watkach, oby tak dalej

chuck29 - potencjal na gwiazde, ale przydalaby sie wieksza regularnosc + niesamowity ogarniacz futbolu mlodziezowego!

Specjalne wyroznienie dla Vampety i Melaviocka.

Nie ma. Kazdy kto sie wypowiada i doklada swoja cegielke do forum jest na wage zlota w tych ciezkich czasach.

Morrow
blackmore
Diamen23

Zrobcie zlot khuje.

Diamen23
ubek
rekinho

Ci co zawsze (emdzej, buks etc), ale w tym roku glos oddaje na:

Hyypia
Gall
SobolPL

8. Największy dziwak -

---

9. Najlepszy mod -

piotrcies
Maciek
jimmy

10. Najlepszy typer -

Chyba tylko Darkman cos tam jeszcze dziala.

11. Najlepszy avatar -

ozob
Duch
futbolowa

- wspominki lat 90

gilardino11
Keres
sci

jimmy
Morrow

Carbon
rekinho
Diamen23

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 gru 2016, 14:44

Doktor mnie zainspirował :) Oto moje typy:

Ciężko stwierdzić kto tutaj jest najbardziej wartościowy, ale ja stawiam na następującą trójkę:

czarny samuel - Z tego co zaobserwowałem wypowiada się w dość wielu tematach i ma bardzo dużą wiedzę na wielu płaszczyznach tego forum.
Dr.Football - Mimo, iż jest na tym forum zdecydowanie krócej niż wielu starych "wyjadaczy" swiatapilki to jest imponujące jak potrafił sobie zaskarbić sympatię tylu użytkowników, łącznie z moją. Godne uwagi.
Tomusmc - Często poświęci chwilę lub dwie by napisać coś w kilku tematach. Do tego parę razy wyprowadził mnie z błędu, gdy coś pokręciłem, co doceniam.

Moje typy:

Vampeta - Duża piłkarska wiedza na temat tego co dzieje się w niebiesko-czarnej części Mediolanu. Ogarnij jeszcze jakiś fajny avatar i będzie git :wink:
Melaviock797 - Fajnie, że kolejny kibic JUVE zasilił skład. Do tego pisze bardzo z sensem. Liczę, że będziesz pojawiał się częściej :wink:
Matt_ - Udziela się coraz częściej. Jego posty są bardzo ciekawe. Oby tak dalej :spoko:

Nie znalazłem

Dr.Football1 - Nie wiem skąd bierze informację o tych młodych chłopakach, ale jest to godne uwagi :spoko:
Diamen23 - Rzadko się zdarza bym się z nim nie zgadzał odnośnie tego co piszę.
Ozob - Duża wiedza tak jak koledzy powyżej. Można się z jego postów czegoś nauczyć.

Diamen23 - To musi być bardzo spoko ziomek :D
czarny samuel - Odnoszę, że mamy bardzo podobne zdanie na wiele tematów. Do tego lubi komiksy Cyanide and Happiness, co tylko potwierdza jego dobry gust.

Ubek - To był trudny wybór, bo każdy od czasu do czasu rzuci jakimś żarcikiem, ale rzadko kiedy widzę posta Ubeka w którym nie ma żadnego ukrytego dowcipu.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? -
Jestem tu za krótko by się wypowiedzieć.

8. Największy dziwak -
Nie znalazłem

9. Najlepszy mod -
Maciek_88 - Wykazał się dużą odwagą by zmieniać mojego posta :mrgreen: Ale pamiętaj, że ja nie zapominam :wink:

10. Najlepszy typer -
Nie odwiedzam za często tematu, więc nie mam zdania

11. Najlepszy avatar -
Cloner - Tony Soprano jest świetnym avatarem. Zawsze jak widzę to zdjęcie to sobie myślę: Ten Cloner to musi być kozak. Potem jednak czytam treści posta i czar pryska :mrgreen: (Taki żarcik, bez urazy :wink: )
Dr.Football Bardzo fajny avatar i tyle w temacie.
Ozob - Oryginalna wizja stworzenia Adama :)

Nie mam zdania

Zbyt mały staż na forum, więc również nie mam zdania

Tomusmc - Uzasadniłem to w tekście parę linijek wyżej.

Diamen23 - Odnoszę wrażenie, że polubiłbym jego osobę :)
Carbon - Z twoich postów wynika, że prywatnie musisz być bardzo ciekawą personą :wink:
Futbolowa - Mam wrażenie, że jest osobą, której nie da się nie lubić. Bardzo barwna i pozytywna postać tego forum. Do tego kobieta lubiąca piłkę jest faktem dającym jej dodatkowe punkty :D

To moje prywatne spostrzeżenia. Prosiłbym o wyrozumiałość. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem :beer:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2016, 16:16 przez Delpiero14, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2016, 15:31

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow - Za łatwość tworzenia dłuższych, merytorycznych i obiektywnych wypowiedzi. Nie zawsze chce mi się te posty czytać, co Morrow czytał już na pewno wielokrotnie, ale to tylko ze względu na to, że nie zawsze tematyka tych wpisów mnie w danej chwili interesuje. Gdy już czytam, to zawsze z przyjemnością. blackmore - Można tu skopiować około 90% opisu dotyczącego Morrowa. Poza tym ma plusa za Forum Managera. Tym bardziej, że sam początkowo sceptycznie podchodziłem do pomysłu tej zabawy.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - matt_ - Póki co nie napisał jeszcze zbyt wielu postów, ale ma duży potencjał na bycie rozpoznawalnym i wartościowym członkiem naszej małej społeczności. mbcz - Każdy, kto wnosi jakiś zauważalny wkład do działu hiszpańskiego jest przeze mnie mile widziany.

3. Najsłabsze ogniwo forum - Teoretycznie można wymienić kilka osób, ale nie chcę tego robić. Nawet jak ktoś ma delikatne momenty, to można u niego znaleźć również pozytywne aspekty.

4. Największy piłkarski znawca - Dr.Football1 - Ogólnie na forum się uzupełniamy, bo trudno, by ktoś znał się na każdym fragmencie piłkarskiego świata, ale doktorek dostaje wyróżnienie za pasję i piłkarską pedofilię.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Jestem mało towarzyski.

6. Największy dowcipniś - Chlopaczek - głosuję na niego co roku, więc to chyba żadne zaskoczenie.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - Kamil232 i MarcinW - Bo pewnie chcieliby wrócić, ale nie mogą. Ci co odeszli dobrowolnie i nie wracają to lamy.

8. Największy dziwak - futbolowa - Za jej sny, perypetie rodzinne i inne domkowe opowieści. Nawet imię ma jakieś dziwne, bo rzadkie. janop - Woli oglądać ligę szkocką lub np. rosyjską niż bardziej "mainstreamowe" piłkarskie wydarzenia, co na pewno stanowi odstępstwo od "normy".

9. Najlepszy mod - pws - Nie tyle za moderowanie, co za to, że z pomoca innych użytkowników stworzył to miejsce i nadal utrzymuje je przy życiu, a uwagi co do możliwości poprawy nie są ignorowane.

10. Najlepszy typer - Nie wiem.

11. Najlepszy avatar - futbolowa - Bo występuje na nim osobiście i pokazuje, że jest ostrą babką.

12. Wydarzenie roku na forum - Nic mi nie przychodzi do głowy. Najwyżej edytuję.

13. Kto poczynił największy postęp - Carbon - Widać, że dojrzewa i jest coraz bystrzejszy. Dr.Football1 - Bo rzucił alkopiątki.

14. Najbardziej pomocny użytkownik - Dzidek_ - Dał mi się pod tym względem zapamiętać. ycu - Za kompetentne porady medyczne i farmaceutyczne.

15. Najfajniejszy użytkownik - ubek - No jest fajny (choć nie lubię tego słowa), albo dobrze udaje. rekinho - No też tu pasuje.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2016, 20:51 przez Kluchman, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 04 gru 2016, 17:12

blackmore
Morrow

Za wszystko, styl postów, kulturę wypowiedzi, zainteresowania, którymi regularnie dzielą się w innych tematach.
2. Debiut roku (Rookie Challenge )
chumakov
mbcz
Delpiero14

Wyróżnienie dla Matta i Vampety.
3. Najsłabsze ogniwo forum
Nie wpisuję nikogo.
4. Największy piłkarski znawca
Doktor
Kluchamn
grzegorzfcb

Jacek za juniorów, Kluchman i Grzesiek za Hiszpanię.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
-
6. Największy dowcipniś
ubek
Diamen

Za memy w zwale.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Gall
Aker

Pierwszy za napędzanie tematu NUFC, a drugi za bukmacherkę. Brakuje ich na forum.
8. Największy dziwak
-
9. Najlepszy mod
Każdy wnosi coś od siebie.
10. Najlepszy typer
Każdy kto grał lub gra w ostatnim BPU.
11. Najlepszy avatar
Kluchman
fieldy

12. Wydarzenie roku na forum
Lajki ofkorz, potem starcia Kamila z lewą stroną świata, a na trzecim miejscu spotkanie Doktora z Magnumem.
13. Kto poczynił największy postęp
Nikt nie zapadł mi szczególnie w pamięć.
14. Najbardziej pomocny użytkownik
Dzidek i Kluchman za pomoc w temacie technicznym.
15. Najfajniejszy uzytkownik
BadBoy za CS'a i Enjo za muzykę.

Najlepszy temat to wątek Milanu, a jak już przychodzi temat Gallianiego to ma się ochotę z niego nie wychodzi wcale. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 05 sty 2017, 10:54 przez HMK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 04 gru 2016, 17:45

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Kamil232 - dużo wnosi do dyskusji o polityce czy sprawach obyczajowych, ponadto aktywny w tematach o lidze angielskiej, czyli obstawia wszystkie tematy, które cenie i lubie
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Kamil232 - był w tym roku tyle razy banowany i odbanowywany, że w sumie moze robić za rookie of the year
3. Najsłabsze ogniwo forum - Kamil232 - mimo nieprzecietnej wiedzy i zdolnosci polemicznych zbyt łatwo daje sie prowokować, przez co naraza sie na czeste bany, co w sumie czyni go dosyc słabym ogniwem, bo co chwile znika z forum
4. Największy piłkarski znawca - Kamil232 - bardzo duza wiedza w temacie Manchesteru United, nieco pochopnie moze zawyrokował pasmo sukcesów klubu pod okiem Mourinho ale sezon jeszcze długi i wiele sie moze wydarzyć
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Kamil232 - myśle, że sporo wspólnych tematów by sie znalazło
6. Największy dowcipniś - Kamil232 - za to jak dowcipnie ora pole lewakami
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- zgadnij
8. Największy dziwak - Kamil232 - podobno jest rudy (wtf?!?)
9. Najlepszy mod - Kam... ten, który odbanuje Kamil232
10. Najlepszy typer - Kamil232 - wytypował zwolnienie LvG co czyni zeń całkiem trafnego typera
11. Najlepszy avatar - Kamil232 - czasem brak avatara to najlepszy avatar
12. Wydarzenie roku na forum - ban dla Kamil232
13. Kto poczynił największy postęp - Kamil232 - duzo częsciej masakruje swoich oponentow niz wczesniej i robi to z duzo wiekszą gracją i poczuciem humoru. Niestety moderacja sie na tym nie poznała
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kamil232 - pomaga lewakom zrozumiec paradoksy w ich procesie myślowym
15. Najfajniejszy uzytkownik - Kamil232 - mimo, że jest rudy, to po za tym zupełnie fajny z niego gość

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 gru 2016, 21:49

Łapcie misie:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Zdecydowanie Morrow, nawet ostatnio się częściej udziela. Wyróżnienia dla futbolowej i tumusiamc
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - niech ma ten Delpiero. Choć formalnie nie jest debiutantem :naughty:
3. Najsłabsze ogniwo forum - póki co nikt, bo poszły bany.
4. Największy piłkarski znawca - Cement, Doktor i blackmore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - wielu, m.in. Sergka Arwina, Diamena czy Enjo
6. Największy dowcipniś - niech ma coś od życia ten ubek.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - fieldy'ego
8. Największy dziwak - ja i Carbon, ale obaj pozytywnie.
9. Najlepszy mod - Maciek, fieldy, pws
10. Najlepszy typer - ojciec Keresa dobrze wytypował liczby w totka, więc on.
11. Najlepszy avatar - futbolowa
12. Wydarzenie roku na forum - powrót Carbona, hehe.
13. Kto poczynił największy postęp - nikt się nie zmienił.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - na każdego tu można liczyć. Chyba. No ale poza tym to rekinho.
15. Najfajniejszy uzytkownik - rekinho, wiadomo, do tego futbolowa i Morrow. Są to bardzo pozytywni ludzie i rekinho.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 gru 2016, 17:03

a) Dr.Football - wiadomo. Duża wiedza o piłce, ciekawie czyta się jego posty, pisze o wszystkim od talentów przez Atletico na polskiej lidze kończąc. Do tego bardzo ciekawe posty niepiłkarskie.
b) Morrow - największa liczba lajków i najwyższy poziom merytoryczny. Gdyby wziąć wszystkie jego posty i wydać na ich podstawie książkę byłaby ona grubsza niż "Poradnik jak zrozumieć kobietę".
c) Ubek - luźny styl i dużo humoru wprowadzonego do różnych tematów.
a) Delpiero14 - wiadomo. Forumowicz, który pisze i w tematach włoskich i ogólnoforumowych, dzięki czemu mogą go kojarzyć wszyscy. Młody chłopak i czasami zdarzają mu się wpadki, ale wydaje się, że się zadomowił.
b) Vampeta - pasuje do zgorzkniałej i rozżalonej społecnzości Interistów na forum. Niezłe posty, często się z nim zgadzam.

a) Dr.Football - wiadomka.
Dr.Football, piotrcies, Delpiero 14 ofc, Enjoy, cloner i inni
lubię trolling ubeka, często mnie rozbraja. Poza tym czasem sie uśmiechnę pod postami Piotrka żeby mu nie było smutno. Boromir.
jestem na forum 11 lat, więc chyba nie ma sensu wypisywać. Dużo ciekawych twarzy zniknęło, no i trudno.
8. Największy dziwak -
a) Cement - dziwne poglądy i miłość do klubu z niższej ligi macedońskiej. Nie jestem do niego w żaden sposób negatywnie nastawiony, ale wygląda na dziwną personę.
b) Wilmore - kompletnie oderwany od rzeczywistości.
9. Najlepszy mod -
Piotrcies, Morrow, fieldy
10. Najlepszy typer - barcaqzyn?
11. Najlepszy avatar - wszystkie są słabe
13. Kto poczynił największy postęp - Ozob kojarzył mi się kiedyś z bardzo słabym napinaczem, obecnie nie przeszkadzają mi jego posty.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - League zwykle wklei jakiegoś linka gdy o coś ktoś pyta, Kluchman aktywnie udziela się w "Pytaniach technicznych", więc oni dwaj.
15. Najfajniejszy uzytkownik - Ubek i Boromir są cool

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3478

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 13 gru 2016, 16:44

1.Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Dr.Football1 oraz Morrow - posiadają sporą wiedzę piłkarską, jak i również niesamowitą lekkość pisania + niezłe poczucie humoru, dzięki czemu czytanie ich postów sprawia dużą przyjemność.

2.Debiut roku (Rookie Challenge)
Delpiero14 - fajnie się z nim rozmawia o piłce + nie ogranicza się do aktywności w jednym miejscu, „jest go pełno“ (oczywiście, w pozytywnym znaczeniu) ;)

3.Najsłabsze ogniwo forum
-

4.Największy piłkarski znawca
Dr.Football1 - przede wszystkim za ogromną wiedzę na temat piłki juniorskiej, ale nie tylko. Podoba mi się też w Jacku to, że wychodzi poza obszar futbolu na najwyższym poziomie. Śledzi mniej popularne ligi czy losy reprezentacji, które nie bardzo można określić mianem „potentaci“.

5.Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Jest kilku (dużo więcej niż 3) użytkowników z którymi chętnie bym się spotkał, coś spożył i obejrzał mecz. Za mało mam jednak miejsc do dyspozycji :P

6.Największy dowcipniś
League, Delpiero14 - bardzo bawią mnie materiały, które wrzucają do tematu „Zwała:D

7.Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
-

8.Największy dziwak
-

9.Najlepszy mod
j1mmy oraz maciek_88 - podejmowali odważne decyzje, dbali o zachowanie porządku na forum, w miarę sprawnie i szybko reagują na zgłoszone posty.

Wyróżniłbym też Morrow’a oraz piotrcies’a za zdrowe podejście do pełnionej przez nich funkcji.

10.Najlepszy typer
ryba_82 - pojawił się w fazie pucharowej BPU Euro 2016, ale teraz też walczy o zwycięstwo w obecnej edycji. Wtedy skończyło się na ćwierćfinale a teraz jest przynajmniej półfinał.

11.Najlepszy avatar
Zdecydowanie emski :D Czuć dynamikę, szybkość gdy patrzy się na biegnącego Ronaldo w jego avku + wpasowuje się on w okienko z postem.

12.Wydarzenie roku na forum
Listopadowe zaprowadzenie porządku w tematach politycznych - wciąż nie jest może idealnie, ale zdecydowanie lepiej niż wcześniej.

13.Kto poczynił największy postęp
-

14.Najbardziej pomocny użytkownik
cloner, Dzidek_ oraz Kluchman

15.Najfajniejszy uzytkownik
Dr.Football1, Tomusmc, Salas11 - sądząc po ich postach to naprawdę fajni goście. Potrafimy mieć inne zdanie na jakiś temat, ale mimo to w pełni odpowiada mi ich styl bycia.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 gru 2016, 23:10

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor. Bezapelacyjnie on, mam wrażenie, że wszyscy jesteśmy botami napisanymi po to, żeby on błyszczał. Morrow i futbolowa za całokształt twórczości, ale równie dobrze mógłbym tu wpisać janopa, Tomusmc czy ozoba i czarnego_samaeala. Wszyscy tworzymy to forum, najlepiej się to odczuwa po paru tygodniach bez neta :wink:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Melaviock797 - każdy kolejny kibic Juve to skarb. chuck29 i matt_ - na zachętę, żeby częściej się udzielali, bo mają dużą szansę trafić do kategorii dwa levele niżej.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Ci, co wiodą podwójne internetowe życie
4. Największy piłkarski znawca - Rossi. Jako jedyny rzuca rękawice Doktorkowi w nastolatkach.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kaczy
6. Największy dowcipniś - Diamen23, chociaż dopiero w tym roku pokazywał, że ma potencjał
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - ostatnio najbardziej mi brakuje rozumu i kultury
8. Największy dziwak - Kamil232, dziwne są te jego wojenki czasami,
9. Najlepszy mod - jestem przeciwny demokracji, więc poważam autorytarne zapędy jimmy'ego :smoke:
10. Najlepszy typer - Doktor, stan Nirvany i nieomylność da mu miliardy na koncie
11. Najlepszy avatar - ubek rzutem na Kuchego Kinga wygrywa kategorię w cuglach
12. Wydarzenie roku na forum - mam wrażenie, że w tym roku to polityka negatywnie zdominowała forum, więc daję pozytywną radochę z reprezentacji Polski na Euro.
13. Kto poczynił największy postęp - Kamil 232się ostatnio uspokoił :P
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Doktor mi pomógł kiedyś w jednej sprawie i chyba mu nigdy za to nie podziękowałem. Więc tu się odwdzięczę.
15. Najfajniejszy uzytkownik - Z definicji Wielkiego Słownika Języka Polskiego "fajny: taki, który podoba się mówiącemu". Jestem hetero, głosu nie będzie :naughty:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 gru 2016, 19:21

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Doktorek, blackmore i tak naprawdę wiele innych osób takich jak futbolowa, Ubek, fieldy (który się rzadko pojawia :evil: ) czy piotrcies. Uzasadniać nie musze chyba ;)

matt - fajny gość, rozsądnie pisze i spokojnie można się z chłopem dogadać, szanuję
Delpiero14 - zastanawiam się do teraz czy to na pewno jego debiut bo z taką łatwością się tu wprowadził jakby był tu od dawna
Vampeta - konkretny gość z dużą wiedzą

3. Najsłabsze ogniwo forum - w tym roku nikogo nie dam

4. Największy piłkarski znawca - blackmore

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - najlepiej wszystkich, ale jeśli mam wybrać trzech to:
blackmore - swoją wiedzą na wszelakie tematy strasznie mnie intryguję, nie wiem czy byśmy się dogadali na temat filmów, ale reszta by pewnie gładko poszła ;)
Jacek - szkoda, że zdrowie mu nie pozwala bo melanż z tym gościem byłby na pewno spektakularny. Poza tym to swój człowiek, a takich bardzo lubię
Ubek - myślę, że cały czas poprawiałby mi humor hehe
Morrow - dodam bo to równie wartościowy facet, który jeśli tyle mówi co pisze to nie musiałbym się za dużo namęczyć. Jednak ucho miałbym duże :)
futbolowa - nasz rodzynek, równa babka z którą mam jak najbardziej dobry kontakt
Cloner może na przywitanie dalibyśmy sobie z liścia i może wygląda to tak, że się nie lubimy, ale z mojej strony to pozory. Fajny gość i specjalnie edytowałem. Może dla wielu to buc, sam nie wiem dlaczego tak jest, ale to porządny chłopak

6. Największy dowcipniś - Ubek - dzień w dzień czytam jego posty i pod nosem się uśmiecham, trafia we mnie skubany :P

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- nikogo. Odeszli z własnej inicjatywy więc tęsknić nie mam zamiaru

8. Największy dziwak - tu zdecydowanie Kamil, ale na pewno nie jest najsłabszym ogniwem

9. Najlepszy mod - tak po cichu pracuję, że praktycznie nie wiem kto tu jest modem :badziewie:

10. Najlepszy typer - w tym roku szału nie ma, niech będzie Jacek, który z łatwością trafił Villareal i Romę :rotfl:

11. Najlepszy avatar - Morrow, od zawsze mi się podoba ten avatar

12. Wydarzenie roku na forum - choroba Jacka, wszyscy się martwimy :cry:

13. Kto poczynił największy postęp - Carbon, kto śledzi forum ten wie, że już argumenty podałem

14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kluchman - zawsze odpowie jeśli wie coś na ten temat

15. Najfajniejszy uzytkownik - po jednym głosie dla wszystkich, nikt nie jest naj! Za dużo osób na pierwszym miejscu
Ostatnio zmieniony 27 gru 2016, 1:03 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 gru 2016, 11:10

.
Ostatnio zmieniony 24 gru 2016, 23:28 przez DDK, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 gru 2016, 21:08

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Doctore, Blackmore
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - nie zauważyłam nikogo, ale całkiem możliwe, że jakiegoś debiutanta biorę za wieloletniego użytkownika forum ;)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Fieldy i jego ciągłe fochy
4. Największy piłkarski znawca - Blackmore, Diamen23, Morrow
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - w sumie to nikt, tzn. oczywiście chciałabym znać wszystkich, zwłaszcza ekipę z Domku, ale to się nigdy nie stanie, więc nawet nie ma co gdybać. Podejrzewam, że nawet gdyby nadarzyła się okazja, bo byście się zmówili i przyszli z pielgrzymką do Częstochowy, to i tak bym wymyśliła pretekst, żeby uniknąć spotkania. Za bardzo bym się bała ;)
6. Największy dowcipniś - Ubek, Sickstick, Piotrcies
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum? - za rzadko udzielają się: Bartbuks, Cris7, Mentor
8. Największy dziwak - Rekinho
9. Najlepszy mod - Maciek_88. J1mmy, Piotrcies
10. Najlepszy typer - nie mój rewir
11. Najlepszy avatar - Morrow, Tomusmc, Sickstick
12. Wydarzenie roku na forum - pamiętam, że brałam udział w jakiejś wielodniowej dziwnej dyskusji i mówiliście, że to wydarzenie roku, ale nie pamiętam, o co chodziło
13. Kto poczynił największy postęp - Carbon - myślę, że idzie w dobrym kierunku :)
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Kluchman, Cloner, Seba82
15. Najfajniejszy użytkownik - Tomusmc, Magnum, Keres, DDK i Piotrcies - wiem, że trochę naginam tu reguły, ale nie umiem wybrać, a z tą piątką dogaduję się najlepiej :)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Plebiscyt Forumowy 2016

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 gru 2016, 23:27

- Morrow: zdecydowanie bez żadnego zawahania. Użytkownik, który jest wszędzie, ale nigdzie nie spamuje. Zawsze ma coś mądrego do powiedzenia, bardzo często mimo iż nie zgadza się z osobą z którą rozmawia, umie (w porównaniu do większośc) dyskutować na wysokim poziomie.
- Ubek: za luz w wypowiedziach i dodawanie trochę polotu temu forum. Zawsze wie, gdzie wrzucić jakiś swój komentarz.
- futbolowa: bardzo fajnie można z nią podyskutować na wiele tematów. Zaczynając od piłki, poprzez pocztówki, sytuację rodzinną i jeszcze 100 innych rzeczy. No i głos za to, że trzyma się tutaj mimo męskiego grona :)
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - DelPiero zarejestrował się w 2015, więc nie mogę tutaj nikogo wymienić, bo nikt więcej mi w pamięc nie zapadł.
- League: bezapelacyjnie pierwsze miejsce. Połowa wrzucanych postów to zdjęcia/memy/obrazki. Druga połowa to prowokowanie innych użytkowników, słowne zaczepki. Do tego doczepianie się do "wszystkiego" co narodowe/kibicowskie. Niektóre wypowiedzi - owszem trafne, ale jakieś 90% to wrzucanie nieśmiesznych rzeczy na siłe. Oprócz tego brak jakiegokolwiek dystansu, brak umiejętności dyskusji (obrażanie, nie odnoszenie się do tematu, wmawianie innym nieswoich słów). Jak do tego dorzucimy nie spójne wypowiedzi z błędami to mamy cały obraz tego użytkownika.
- Kamil: mimo, iż 2-3 lata temu jego wypowiedzi polityczne były naprawdę na poziomie i potrafił dyskutować, tak potem zniżył się do takiego poziomu, że prędzej czy później musiał skończyć tak jak skończył. Trochę szkoda, ale myśle, że wyjdzie to nam na lepsze. Mam nadzieję, że za jakiś rok, dwa może wróci.
- na trzecim miejscu bym wymienił parę osób, głównie z politycznego, ale w tym roku nikt specjalnie mi nie zapadł w pamięć na tyle, żeby na niego oddać swój głos.
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, Doktor i Cement. Morrow za ogólną wiedzę, Jacek za małolatów, Cement za dziwne ligi ;)
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jak co roku, jest ich bardzo dużo. W tym roku nominuję:
cloner - wiadomo, mimo różnych barw i podobnego charakteru jakoś myśmy się dogadali.
doktor - niesamowicie barwna postać, pewnie historią swojego życia mógłby obdzielić pół forum
magnum - postać zagadka. Z jednej strony zwykły chłopak mieszkający w USA, z drugiej mający problem z odnalezieniem swojego "ja" w życiu.
+ franz - wiedziałem, że o kimś zapomniałem, myślę że mielibyśmy wiele wspólnych tematów!
6. Największy dowcipniś - ubek, delpiero i... Piotrek!
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- emdżeja, metola, jak przypomne sobie to dopisze reszte.
8. Największy dziwak -
rekon - bardzo dużo prowokacyjnych wypowiedzi. W ogóle cały styl wypowiedzi taki "dziwny", nie pasujący zupełnie do niczego.
League - wyżej napisałem już wszystko
Carbon - spokojny chłopak ze świętokrzyskiego, który nie możę zrozumieć na czym polega życie. Z jednej strony podobają mu się jakieś kobiece wynalazki, z drugiej mówi że dupeczka nie jest potrzebna, nie mógł się doczekać studiów, a po 3 miesiącach ma ich dosyć. Całe forum praktycznie przewiduje jego przyszłość, on się kłóci że nie mamy racji, a po jakimś czasie okazuje się, że wszystkie idealnie przewidzieliśmy.
9. Najlepszy mod - przyznam, że nie zwracam na to uwagi.
10. Najlepszy typer - jw.
11. Najlepszy avatar - Doktor, Diamen i Kluchman
odejście Kamila
pasemka ddemona
13. Kto poczynił największy postęp:
Doktor - za zmiane trybu życia
Carbon - mimo wszystko za to, że widzi że to co zakładał (np. studia) to nie do końca idzie tak, jak sobie przewidział.
Magnum - za lekką zmianę podejścia do życia i wkraczanie w dorosłość.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Doktor, futbolowa i cloner - nie przeglądam wszystkich tematów na tyle dokłądnie, żeby móc się wypowiedzieć na 100% ale były to 3 pierwsze osoby, które wpadły mi do głowy.
15. Najfajniejszy uzytkownik - tutaj chce docenić innych niż dałem w punkcie i piątym, więc tak:
kaczy - tutaj nie trzeba nic argumentować, gość, który potrafi nie pisać nic pół roku a potem jak opiszę jakąś swoją przygodę to można zwariować.
Piwus - mimo, że się nie wypowiada, to za to że... ściągnął mnie na to forum.
fieldy - pamiętamy najstarszego użytkownika forum. Mamy nadzieję, że na emeryturze nawet nas nie opuścisz (albo przynajmniej, że i tak wrócisz)!

z mojej strony tyle, dziękuję za kolejny rok, za 2 tygodnie mija mi 5 lat!

e: wklejam jeszcze raz, bo dopisałem reszte, więc możęcie sobie przeczytać, a przy okazji chcę podbić temat!
Ostatnio zmieniony 29 gru 2016, 9:41 przez DDK, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”