Jeśli tak lubisz transfery zostań kibicem Chelsearadekutd pisze:Martwi mnie jednak, że już nikt w tym roku nie zawita na Old Trafford
To jest niemal pewneradekutd pisze:Może chce cały Arsenal z Malcolmem przejąć
Nie wiedziałem, że znasz takie mądre słowaradekutd pisze:Cóż wypowiedź kamila jest bardzo kontrowersyjna
Tak Ty znasz na pewno miliony takich....radekutd pisze:Ale jest wielu piłkarzy, którzy w jednym klubie grają bardzo długo, często całą karierę.
Wiemy, że napisanie poprawnie nazwiska piłkarza Twojego ulubionego klubu byłoby dla Ciebie problemem (pewnie napisałbyć Kinradekutd pisze:Wystarczy popatrzyć na MU, chyba nazwisk wymieniać nie trzeba.
Wymień mi jednego podstawowego gracza Bayernu, który został kupiony i po dwóch sezonach odszedł za graniceradekutd pisze: bo w Niemczech to tradycja, że jak ktoś jest dobry to trafia do Bayernu, a po 2 sezonach za granice.
Dawno Cie nie widziałem na forum. Ucieszyłem się bo myślałęm, że niechcesz już robić z siebie pośmiewiska, ale coż na Twoją na teligencje nie ma co liczyć. Pewnie pomyślałeś sobie: "Wejde na forum powkurwiam innych userów moimi dziecinnymi (dałem to słowo, żeby radek zrozumiał
Widocznie tego nie rozumiesz, że przynosisz wstyn innym kibicą MU
Teraz napisze Ci Twoim językiem, żebyś zrozumiał: " Ej koleś grzej zelówy z tego forum bo pie******z takie głupoty, że mnie na rzyganie bierze.
P.S Sorry za brzydkie słowa, ale z tym gościem się inaczej nie da