Z tej pary awansuje Monaco.
Sawyer

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 lut 2017, 11:01
PSG gra w tej samej lidze, ma 3 punkty i 25 bramek mniej od Monaco
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 lut 2017, 12:44
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 lut 2017, 19:50

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 16 lut 2017, 21:07
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 17 lut 2017, 12:32
O ile teoretycznie najlepszy atak świata MSN jest faktycznie nietykalny i przydałby się 'jedynie' sensowny rezerwowy napastnik oraz skrzydłowy (Paco to porażka i niech wraca skąd przybył, a Arda powiedzmy spodziewałem się więcej) tak z pozostałych piłkarzy których wymieniłeś jedynie Pique powinien czuć się spokojny o swój los. Wraz z Umtitim powinni tworzyć parę stoperów w najbliższym czasie. Pozostali są zwyczajnie wypaleni, wygrali w Barcelonie wszystko, miejsce na placu mają praktycznie z urzędu i efektem jest kompromitacja z PSG. Z pomocy sprzedałbym wszystkichKluchman pisze:Możesz rozwinąć, jaka rewolucja? Może dojdzie do zmiany sztabu szkoleniowego, ale poza tym? Kluczowe ogniwa są nietykalne. MSN jak jest, tak będzie. Iniesta, Pique, Alba, Busquets tak samo. W bramce też raczej zmian nie będzie. W podstawowej jedenastce są dwa, góra trzy miejsca, które ewentualnie mogą się w Barcelonie zmienić.
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2017, 20:34
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 lut 2017, 20:47
Mogą czy nie jak Real szybko strzeli to będzie pozamiatane, a póki co obecna seria wynosi 42 mecze ze strzelonym golem, chyba tylko jakiś kataklizm zabrałby nam awans do 1x4. Jak trochę obawiałem się przed meczem na Bernabeu tak uspokoiłem się widząc jak Real potrafił zdominować Napoli.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lut 2017, 20:51
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lut 2017, 21:18
Możesz tego nie pamiętać, bo byłeś wtedy za młody, ale w sezonie 03/04 Real mierzył się z Monaco. W pierwszym meczu na Bernabeu padł wynik 4:2. Nikt nie dawał Francuzom szans na awans, a w rewanżu ograli Królewskich 3:1 i awansowali dalej. Nie takie rzeczy się już w LM działy.Chemik pisze:Mogą czy nie jak Real szybko strzeli to będzie pozamiatane, a póki co obecna seria wynosi 42 mecze ze strzelonym golem, chyba tylko jakiś kataklizm zabrałby nam awans do 1x4. Jak trochę obawiałem się przed meczem na Bernabeu tak uspokoiłem się widząc jak Real potrafił zdominować Napoli.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 20 lut 2017, 21:27
Mój pierwszy kontakt z jakimkolwiek meczem to były bodajże spotkania MŚ w 2006, więc sytuacji sprzed dwóch lat tym bardziej nie pamiętam, ale domyślam się, że chodzi o dość znaną akcję z golami Morientesa.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 lut 2017, 21:30
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lut 2017, 21:36
Owszem, jak na ironię wypożyczonego z Realu
Potencjałem kadrowym według mnie znacznie przewyższał obecny Real. Problem w tym, że tego potencjału żadnemu z trenerów w tamtym okresie ery Galacticos nie udało się wykorzystać.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 lut 2017, 22:32
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio