Kto mistrzem Anglii w sezonie 2005/06? - Strona 17

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto b?dzie mistrzem Anglii w sezonie 2005/2006

Czas głosowania minął 09 paź 2005, 12:36

Manchester United
33
31%
Chelsea Londyn
34
32%
Arsenal Londyn
9
8%
Liverpool
17
16%
Newcatle United
2
2%
Everton
4
4%
Tottenham
4
4%
Inny
3
3%
Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 sie 2005, 20:06

DeViL DaM pisze:patrzac realnie, to przy obecnej formie klubow kandydujacych ze tak powiem na stanowisko mistrza, jedynym faworytem w tej chwili jest ManU
W zeszyłym sezonie po pierwszej rundzie liderem Bundesligii był Wolfsburg, a rozgrywki zakończyli jeśli dobrze pamietam na 8 miejscu. Z formą jest jak z okresem. Przychodzi zazwyczaj nagle i w najmniej spodziewanych momentach :lol: ( dla informacji nie wiem tego z własnego doświadczenia :lol: )
DeViL DaM pisze:po pierwsze, patrzac na obecna forme klubow mozna tak wnioskowac..
Po obecnej formie nic nie możemy wywnioskować bo mineły dopiero trzy kolejki
DeViL DaM pisze:na razie na boisku mnie nie przekonuja tak
W meczu z Bayernem też nie przekonywali, a wygrali :D .

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2005, 20:38

DeViL DaM pisze:po pierwsze, patrzac na obecna forme klubow mozna tak wnioskowac
Chelsea:
4 mecze
12 punktów
8 bramek strzelonych
0 bramek straconych
Manchester:
3 mecze
9 punktów
5 bramek strzelonych
0 bramek straconych

Masz na myśli styl gry? Zbędny bajer w drodze do mistrzostwa. Liczą się punkty.

Strzałeczka szefie

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 31 sie 2005, 20:57

bueheheh.. niech wam bedzie... wierzcie ciagle w ta chelsea... mi to zwisa, zobaczymy po sezonie mistrzunie ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 sie 2005, 21:02

DeViL DaM pisze:bueheheh..
:roll:
DeViL DaM pisze:niech wam bedzie... wierzcie ciagle w ta chelsea... mi to zwisa, zobaczymy po sezonie mistrzunie
Ja z całego serca życzę Chelsea, aby nie obroniła tytułu mistrzowskiego ale staram się patrzeć obiektywnie. To nie jest kwestia tego czy wierzę w nich czy też nie. Przedstawiłem fakty i to okazało się wystarczające, aby zakończyć tą zbędną całkiem 'dyskusję'.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 sie 2005, 21:20

Teraz ja sie wypowiem 8) niech chelsea bedzie faworytem nawet murowanym to jeszcze lepiej bo zawsze wieksza presja na nich ciązy i każdy mobilizuje sie na mecz z "faworyem" Tylko że status faworyta nie zapewni mistrzostwa wiec nie ma o czym mówić. Ja wieże w United a chelsea mnie nie obchodzi :? W Premiership nie istnieje pojecie faworyt może w Bundelidze jest taki status ale to nie ta liga :D

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 31 sie 2005, 21:48

Zwyciestwa Cheslea były mniej niz przekonujace.
Wigan 1:0 93 minuta, sam Jose przyznałze Cheslea nie zasłuzyła na zayciestwo.
Arsenal 1:0 gol ze spalonego.
Totenham 2:0 ale niesprawiedliwa czerwona kartka dla gracza Totenhamu w bodajze 27 minucie.

Limit szczescia sie kiedys wyczerpuje, tylko ze Chelsea pewnie sie w trakcie sezonu rozkreci, i nie beda im tak przeszkadzac kontuzje, wiec maja najwiejsze szanse na mistrzostwo.

MU rozpoczeło swietnie.Wierze ze sie uda, choc nie ukrywam ze bedzie bardzo ciezko.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 31 sie 2005, 21:55

Niggaz pisze:Ja z całego serca życzę Chelsea, aby nie obroniła tytułu mistrzowskiego ale staram się patrzeć obiektywnie. To nie jest kwestia tego czy wierzę w nich czy też nie. Przedstawiłem fakty i to okazało się wystarczające, aby zakończyć tą zbędną całkiem 'dyskusję'.
spoko, ja tez staram sie byc obiektywny ale czy to zle ze wierze we wlsany zespol? :| ze chce aby wygrali ? :| owszem zaliczam Chelsea wsrod faworytow.... i jak wymienie ze ManU jest dla mnie faworytem bo bardziej mnie np. przekonuje ich gra to zaraz wyskakuje ten Kamilo i wali ze jesem strasznie zaslepiony :| nara chlopie (do kamilo) a Twoje zdanie i wypowiedz calkowicie szanuje urzytkowniku Niggaz ;)
pozdro

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 31 sie 2005, 22:14

DeViL DaM pisze: i jak wymienie ze ManU jest dla mnie faworytem bo bardziej mnie np. przekonuje ich gra to zaraz wyskakuje ten Kamilo i wali ze jesem strasznie zaslepiony
Czy ja teraz napisałem, że jesteś zaślepiony ??? :shock: Mówiłem tylko, że to dopiero trzecia kolejka, a Ty już wnioskujesz po formie, że MU jest faworytem :? . Jeśli w połowie sezonu Manchester będzie grał równie dobrze i będzie na pierwszym miejscu w lidze to wtedy można tak powiedzieć :wink:
DeViL DaM pisze:spoko, ja tez staram sie byc obiektywny ale czy to zle ze wierze we wlsany zespol? ze chce aby wygrali ?
No to dobrze, ale trzeba zachować pewien umiar....
DeViL DaM pisze:nara chlopie (do kamilo)
Równierz żegnam.

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 01 wrz 2005, 20:40

wedlug mnie tym roku walka o mistrzostwo anglii rozstrzygnie sie pomiedzy chelsea i mu. jak na razie druzyny sa bardzo wyrownane. chelsea pierwsz dwea zwyciestwa troche wymeczone, kolejne dwa juz lepiej zaczynaja sie rozkrecac. co do mu to nie sa zbyt pewni bo jak na razie zwyciestwa zapewniaja sobie dopiero w drugiej polowie. co do innych rywali to teoretycznie te same druzyny co co rku czyli arsenal i liverpool ale obydwie druzyny od paczatku sezonu prezentuja sie zaledwie przecietnie i juz potracily punkty. co do czarnych koni to moga byc ale napewno nie na pierwsze 2 miejsca. osobiscie jednak stawiam na chelsea.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 15 wrz 2005, 12:35

MANU !! bedzie mistrzem

takie posty na onecie pisz, nie tutaj

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 18 wrz 2005, 9:21

Moim zdaniem mistrzem Angli zostanie Chelsea Londyn, nie lubię tego klubu ze względu na o że w nim liczą się tylko pieniądze ,ale moim Chelsea ma najbardziej poukładaną obronę w całej Angli a również w ataku prezentuje się świetnie. Bardzo chciał bym żeby mistrzostwo Premiership zdobył Manchester United ale myśle że mu jak i innym drużyną z Angli dużo brakuję do Chelsea. :(

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 18 wrz 2005, 10:28

Lige powinien wygrać zespół ktory gra najlepiej....Chelsea jest bogata i ma dobrych piłkarzy(choc w tym paru anglików np.Lampard,Terry...) natomiats Man Utd to była potęga do póki Romek nie wykupil Chelsea...W Man Utd praktycznie grają sami obcokrajowcy....ale powinni być już dobrze zgrani...
Myśle ze inny zespol nie ma już szans na Mistrzostwo jeżeli teraz pogubią punkty np. Arsenal..
tak więc Mistrzostwo roztrzygnie sie miedzy Man Utd-Chelsea ... taka prawda...

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 01 paź 2005, 21:20

Cięzko będzie zdeprymować Chelsea ...komukolwiek...
Osobiście to nie wierze że ktoś może im zagrozić..
Widać co we wspólczesnym futbolu robią pieniądze...
Arsenal i Man Utd podejmą walkę ..ale sił niestety zabraknie...
Taka jest moją opinia..pozdrawiam

Awatar użytkownika
bradley1
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bradley1 » 04 lut 2006, 11:15

zdecydowanie i jestem tego pewien CHELSEA

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 lut 2006, 16:26

Chelsea lub Manchester. Chelsea gra doskonale ale gra także w CM a Manchester już odpadł i może się na lidze skupić.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”