Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 93

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:01

hehe:) oj zeby 10 strzelił to będzie dobrze:) w tym po 5 realowi i barsie;]

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 15:16

Mazi pisze:barsie
to jest Barca nie Barsa wiec realowi i Barcy :D
Mazi pisze:hehe:) oj zeby 10 strzelił to będzie dobrze:) w tym po 5 realowi i barsie;]

no narazie to on gra w drugiej lidze( biec realowi i Barcy nie nastrzela) i tam walnie ze 20 tak juz bez wielkiej przesady :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 15:22

Emerald dwukrotnie pisze:realowi
Stasiu rozumiem, ze czyms trzeba leczyc kompleksy, ale piszac nazwe klubu z malej litery, nie bedziesz uwazany za fajniejszego niz jestes. a co najwyzej jakis moderator o maslanych oczkach moze Ci zapodac jakies ostrzezonko. kapisz?
pozdro

Ps. przepraszam za OT, ale nie moglem wytrzymac.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 15:28

Krzysztof Jarzyna pisze:Stasiu rozumiem, ze czyms trzeba leczyc kompleksy, ale piszac nazwe klubu z malej litery, nie bedziesz uwazany za fajniejszego niz jestes

he he he, to chyba nie ja mam kompleksy bo jak ktos napisze nazwe Barcelony z malej to sie tym nie przejmuje.
Pisze real z malej bo pisze z malej prawie wszystko. A pisac z malej Barca mi nie wypada...

Wbrew pozorom szanuje real i uwazam ze bedoc kibicem Barcy nie trzeba nienawidzic realu. Wystarczy jak sie go bedzie pisalo z malej litery :D

Masz swietnego Avatara Jarzyna :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:42

oj wszystko jedno komu Barsie czy Barcie czy komus tam;] wazne zeby Realowi strzelił ze dwa;] i Barcelonie jednego i syknie ;] a reszte17;] to takim Osasunom czy czemus:D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 wrz 2005, 15:48

kostek pisze:Paulista wypadł całkiem obiecująco.
Wogle to bardzo podoba mi się ten piłkarz (bez skojarzeń :lol: ), szczególnie dobra wrażenie zrobił na mnie w swoim debiucie w lidze (świetna asysta).
Paulista jest bardzo dobry technicznie (jak na brazylijczyka przystało :D ), dobre przyśpieszenie. Piłkarz jak na polskie reali bardzo dobry.
Emerald pisze:A poza tym kto wie, moze to jego Elche wejdzie do primeradivision a on nastrzela 30 bramek i trafi do Barcelony
No to raczej marzenie :roll:
Emerald pisze:Nie mialem na mysli ze mam mu za zle, ze odszedl.
Moim zdaniem dobrze zrobil, gral dla wiselki wiele lat i zdobyl wiele waznych bramek, a teraz jak ma juz 31 lat to zasluzyl na to zeby pojechac na zachod i zarabiac co najmniej 3 razy wiecej niz w wisle.
No masz zupełną racje. Może pogra tam dorobi się i jeszcze na koniec kariery zagra w jakimś polskim klubie.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:52

Kamilo pisze:No masz zupełną racje. Może pogra tam dorobi się i jeszcze na koniec kariery zagra w jakimś polskim klubie.
tu chyba wchodza w rachube tylko Wisła i Jaga.. :)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 15:58

Kamilo pisze:Wogle to bardzo podoba mi się ten piłkarz (bez skojarzeń ), szczególnie dobra wrażenie zrobił na mnie w swoim debiucie w lidze (świetna asysta).

Zgadzam sie, nie pamietam kiedy ostatnio widzialem w lidze polskiej taka prostopadla wzutke, jak ta od Paulisty do brozka w meczu pierwszej kolejki...
Kamilo pisze:Emerald napisał:
A poza tym kto wie, moze to jego Elche wejdzie do primeradivision a on nastrzela 30 bramek i trafi do Barcelony

No to raczej marzenie
no marzenie z tym ze trafi do Barcelony, ale gdzies slyszalem ze ten jego klub jest faworytem do awansu...

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 16:54

Zauwazylem <moze się myle> ze Mielcarski poluje na brazylijczyków w Portugali. Z tego co pamietam to Paulista tez chyba był z tamtad a teraz Beretto z Boavisty. Ciekawa koncówka sierpnia i rynku transferowego w wykonaniu Wisły. Chciałbym zeby ten Beretto mial dobry drybling. Bo nikt <chyba> w Wisle takowego nie posiada...... :lol:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 wrz 2005, 18:11

jackieboy pisze:Zauwazylem <moze się myle> ze Mielcarski poluje na brazylijczyków w Portugali.
To już wiadomo od dawna. Chyba po to został zatrudniony Mielcarski bo ma swoje "wtyki" w Portugali :
jackieboy pisze:Chciałbym zeby ten Beretto mial dobry drybling. Bo nikt <chyba> w Wisle takowego nie posiada.....
No chyba raczej kilku zawodników to potrafi. Chodziażby Paulista, Brożek czy Zieńczuk.
Jak na kibica Wisły to bardzo mało o nich wiesz :? .

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 18:15

Oki spoko .... Sam "mam siebie" za kibica Wisły i Cracovii ale moja wiedza o nich nie ejst zbyt ogromna... Co do Zienczuka jakos nie zauwazylemm jeszcze jego cudnego dryblingu a Paulista jest w Wisle za krótko. Natomiast co do Brożka to zwracam honor !!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 19:50

jackieboy pisze:Sam "mam siebie" za kibica Wisły i Cracovii
ty wiesz co ty mówisz?? ;/

p.s. mam nadzieje ze Ba(e)retta powystrzela w PUEFA i lidze;]

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 19:58

Mazi pisze:jackieboy napisał:
Sam "mam siebie" za kibica Wisły i Cracovii

ty wiesz co ty mówisz?? ;/

pomysl jeszcze ze facet pisze ze jest z wieliczki...

no ja tam normalnie nie uwazam zeby sympatia dla jednej drozyny z wykluczala mozliwosc sympatyzowania z druga z tego samego miasta
np. jestem fanem Barcy, bardzo dobrze zycze Espanyolowi, ale Wisla i Cracovia to brzmi troche niesamowicie.

Ciekawe jak by na to zareagowali mili chlopcy bez karkow z nowej huty :D

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 20:31

Powiem szczerze ze przed meczem Wisly z Pao bylem bardziej za Craxa ale pozniej <czytaj po meczzu> jestem po 50 % za Wisła i za Craxa...

Mozesz mnie Mazi wziac za lola ale ja sobie pojednanie naprawde "wzielem do serca" i uwazam ze prawdziwy kibic Wisly nic nie powinien miec do kibica Craxy.. Ale Ty chyba nim nie jestes....

A Ty Emerald jestes z Krakowa ?? To spytaj co sadza o takich "dziwnych kibicach jak ja "... :lol: :lol: :lol:

Ps - Wiekszosc Wieliczki jest za Craxa

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 wrz 2005, 21:55

Jackieboy jak mozna byc kibicem i Wisły i Cracovii ?? siedze i mysle i nie moge sobie tego wyobrazic .... rozumiem ze moze dlatego ze masz dopiero 17 i świat jest jeszcze kolorowy :wink: ale nawet moja dziewczyna ktora jest w Twoim wieku i nie przepada ze piłką wie ze Craxa i Wisła sie nienawidzą !! tak to juz jest i musze stwierdzic ze bardzo dobrze bo gdyby wszyscy sie kochali to byłoby cholernie nudno a tak mamy w sezonie pare ciekawszych meczów ..... nie popieram chuligaństwa ale zdrowa rywalizacja jest potrzebna i poprostu bez wrogów nie da sie życ ;) trzeba sie na kims wyrzyc (krzykiem i śpiewami oczywiscie ;) ) gdy wszystko dookoła nas wkurwia

... a co do tego Barreto to dobrze ze wkoncu do naszej ligi przyjedzie ktos z zachodu a nie tylko na ten zachód uciekamy, ciekawe czy sie sprawdzi w naszych warunkach hehe, niby wysłannicy Wisły długo go obserwowali czyli chyba nie kupili kota w worku...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”