Seriale

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2204
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Seriale

Post autor: futbolowa » 23 mar 2017, 9:12

szefu91 pisze:
Chemik pisze: Ale że nowy sezon Narcos już w kwietniu? Fajnie, nie spodziewałem się.
Nie. Gość wyżej powołuje się na anglojęzyczny artykuł, ale tam jest mowa o sierpniu. Najwcześniej. Źle przetłumaczył.
Szkoda, już się podekscytowałam, że to już za chwilę :(
mbcz pisze:Ja właśnie zastanawiałem się czy zacząć oglądać Daredevila, ale znając siebie, zacząłbym potem oglądać JJ, LC i IF. Widziałem recenzję Iron Fist na kanale "jakby niepeczec" i pokrywa się z Waszymi opiniami. Potem jeszcze musiałbym oglądać The Defenders. Trochę za dużo jak dla mnie. Oglądam Flasha, Arrowa i Legends of Tomorrow. Pierwsza produkcja jest ok, ale pozostałe dwie cieniują.
A mnie Flash denerwuje strasznie. Za długie te sezony robią i wątki strasznie się ciągną. Zabiliby wreszcie tę głupią Iris i byłby spokój. Arrow, to wiadomo, coraz większa kicha. Natomiast LoT w pierwszym sezonie mi się nie podobał, ale w drugim chociaż pojawiają się ciekawe podróże w przeszłość.

Z tego, co aktualnie oglądam najbardziej podoba mi się "Big Little Lies" od HBO. Aktorstwo na wybitnym poziomie, ciekawy klimat i wciągająca historia.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”