z ta ręką co mnie uderzyło najbardziej... Stanowski zawsze jebie wszystkich na twitterze, ze przepisów nie znają, że ręka musi być umyślna itd, a dziś, jak Barca "pokrzywdzona" to pierwszy wytknął brak karnego za to zagranie, jako bład Marciniaka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2017, 5:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 12 kwie 2017, 8:02
fan_R10
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 12 kwie 2017, 8:13
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 kwie 2017, 9:50
Jaka sodowka? Wielkie zwyciestwo, bo jak tu nazwac inaczej 3-0, ale nikt tu przeciez nie napsal, ze awans rozsyrzygniety.
Mario nie powinien dostac pierwszej zoltej, gdzie niby faulowal Roberto, a bylo odwrotnie. To byl pierwszy z trzech bledow Marciniaka na korzysc Barcy. Kolejne to odgwizdany spalony i brak faulu na Khedirze przed 16-stka Barcy z zoltkiem dla Niemca za symulke. Skandaliczne decyzje.Mandżukić chyba mógł wylecieć za drugie żółtko
ozob
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 12 kwie 2017, 16:25
Nie to nie chodzi o sodówkę. Wydaje mi się, że trochę niefortunnie to zinterpretowałeś. Nikt tu o podniesieniu pucharu nie mówi, ba nawet o awansie. Ale to zwycięstwo smakuje wybornie choćby nawet w 1 meczu. W ostatnich latach graliśmy nieźle, ale zazwyczaj czegoś brakowało z czołówką Europy ( Barca, Bayern, Real i Atletico). Tu chodzi o zwykłą kibicowską radość, nie mylić z arogancją czy pychą, może i znalazły się jakieś małe złośliwości czy szczypta humoru, ale wydaje mi się, że w pozytywnym tonie.
Melaviock797

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 kwie 2017, 16:30
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 12 kwie 2017, 16:32
Ok, może nieprecyzyjnie się wypowiedziałem, ale nie było dawno tak przekonującego zwycięstwa Juve w pucharach od czasów meczu z Chelsea w 2012 roku w LM.
Melaviock797

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 kwie 2017, 16:33
ozob
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 12 kwie 2017, 17:06
fan_R10
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 kwie 2017, 17:25
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin