Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 96

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 wrz 2005, 19:45

Często nie chodzi o długość posta , ale o sens , a twoje mazi tego nie mają ... zresztą co ja ci bede tłumaczył popytaj sie modów w koncu od tego są :P
Emerald pisze:Podobnie jak on niemoge sie zgodzic ze stwierdzeniem ze Majdan jest jednym ze slabszych bramkarzy w lidze

A kto tak napisał :?: chyba onetowe forum ...

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 19:48

a jakbys sie popatrzyl to cloner tak napisał.. no, ale po cóż czytac temat;]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2005, 19:53

Mazi pisze:no, ale po cóż czytac temat;]
i przebijać się przez dziesiątki Twoich beznadziejnych postów, które pobudzają tylko odruch wymiotny i scyzoryk leżący na biurku.

Odnoście tematu Majdana to w tej chwili z tej dyskusji już nic więcej nie wyniknie bo jest za duży chaos. Ja osobiście do elity polskich bramkarzy bym go nie zaliczył na pewno, ale jak na realia polskiej ligi to wystarcza w zupełności. Na kadrę jest już natomiast za słaby podobnie jeśli chodzi o grę za granicą (jeśli chodzi o jakieś przyzwoite kluby). Nie wiem nad czym się tutaj można więcej rozwodzić :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 wrz 2005, 20:02

Mazi pisze:to moze ty zbyt płytko myslisz
Nie przecze, moze tak byc, ale jezeli pol forum (te pol, ktore nie maja "zenujacego nabijacza") zwraca na Twoj "styl" uwage, to w takim ukladzie nie tylko ja. a w to raczej nie uwierze.
Mazi pisze:ja pisze w takim stylu jaki bym zrozumiał
Wlasnie niestety o to chodzi. a forum jest od tego, zeby kazdy kazdego zrozumial. jak chcesz pisac tylko dla siebie zrozumiale, to pisz pamietnik.
Mazi pisze:jesli cie to uszczesliwi to moge napisac 4 słowa w 5 zdaniach 15 wyrazowych, ale wteyd będzie to zbyt długie ... i bez senzu skoro mozna to strescic..
serek bardzo dobrze Ci wyjasnil kwestie dlugosci postow.
a na marginesie - co chcesz streszczac? sens? jak czegos nie ma, to nie da sie tego strescic...
Mazi pisze:a skoro jestes taki ą i e to idx na nauczyciela
Po pierwsze za pozno, a po drugie - wole nie ryzykowac. domyslam sie, ze nauka kogos takiego jak Ty bylaby watpliwa przyjenoscia...
Mazi pisze:p.s. 1 kolejny ktory nie jest w temacie a ma wiele do powiedzenia:)
Tak przyznaje sie - nie jestem w "Twoim" temacie... ale to akurat nie jest wada, a powiedzialbym nawet, ze to zaleta.

Temat
O Majdanie nie ma sensu juz pisac (racja Niggaz) ale chcialem zwrocic uwage na Beretto. wczoraj czytalem wypowiedzi na forum Vitorii i portugalczycy sipisali tam o nim, delikatnie mowiac, niezbyt pochlebnie. Tzn. poprostu gosc podpisal 2 lata temu kontrakt, i przez 2 sezony byl wypozyczany do drugiej ligi. generalnie w Portugalii jest prawie w ogole nieznany. padlo tam nawet stwierdzenie, ze Boavista go sprzedala, zeby Vitoria mial wieksze szanse przejsc Wisle :lol:
aha i jeszcze jedno - na jakiej on pozycji w koncu gra? bo z tego co podaja rozne zrodla to mozna wywnioskowac, ze tylko Majdan moze byc spokojny o miejsce w skladzie :lol:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2005, 20:10 przez Krzysztof Jarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 20:02

Niggaz pisze:pobudzają tylko odruch wymiotny
ale klawiatura i reszta czyste??
Niggaz pisze:scyzoryk leżący na biurku.
to jeszcze sie niepocięłeś??
Niggaz pisze:Odnoście tematu Majdana to w tej chwili z tej dyskusji już nic więcej nie wyniknie bo jest za duży chaos. Ja osobiście do elity polskich bramkarzy bym go nie zaliczył na pewno, ale jak na realia polskiej ligi to wystarcza w zupełności. Na kadrę jest już natomiast za słaby podobnie jeśli chodzi o grę za granicą (jeśli chodzi o jakieś przyzwoite kluby). Nie wiem nad czym się tutaj można więcej rozwodzić
tu sie zgodzę, a do elity nie nalezy, bo jakby to ująć.. źle się 'poprowadził'... zamiast grać w grecji, i izraelu lepiej błoby grać w Polsce skąd napewno miałby wieksze szanse na wypromowanie.. ale gdybać można:)
aha i jeszcze jedno - na jakiej on pozycji w koncu gra
w sumie na kazdej moze grac oprocz bramki wlasnie:) ale Engel szykuje go raczej na pomocnika srodkowego, bo na tej pozycji ma zagrac z Vitorią za Sobola..
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2005, 20:06 przez Mazi, łącznie zmieniany 1 raz.

cris10
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 02 wrz 2005, 20:04

Zastanawiam się czy następcy Frankowskiego i Uche będą umieli zastąpić swoich porzedników.Kryszałowicz na pewno, co do drugiego z nowych nie wiem. :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 wrz 2005, 20:07

Mazi pisze:ale klawiatura i reszta czyste??
Mazi pisze:to jeszcze sie niepocięłeś??
Ograniczam czytanie Twoich postów więc wszystko jest wporządku.

Odnośnie Majdana to już nie piszmy nic, chyba, że ktoś chce przedstawić coś naprawdę odkrywczego.

PS: miałeś na myśli 'nie pociąłem' czy 'niepocięłem' bo jeśli to drugie to muszę zapytać Miodka co ten neologizm może oznaczać :roll:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2005, 20:11 przez Mentor, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 20:09

cris10, a kto powiedział, ze to Baretta MUSI zastapic Uche?? jesli nie Piotrek Brożek, to on, ale tylko do teuj pory jak wykuruje sie Kuba Błaszczykowski.. bo ja niewidze innej opcji, zeby grał np. za Zieńczuka, Cantoro, Sobola... moze wlasnie go sciagneli bo ma napewno wieksze doswiadczenie niz Brożek, i moze tez troche sie bali go wstawic do 1 składu.. wszystko sie wyjasni jak Kuba sie wyleczy..

Niggaz>> wszystko jedno.. sens jest taki sam(zależy dla kogo jeszcze :lol: ).. a pozatym mam zepsuta spacje i niezawsze mi sie wciska( po innych postach mozna popatrzec, czego Ci nieradzę, bo dojdzie do tego o czym pisałes wyzej;]:)
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2005, 20:16 przez Mazi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 wrz 2005, 20:15

Krzysztof Jarzyna pisze:wczoraj czytalem wypowiedzi na forum Vitorii i portugalczycy sipisali tam o nim, delikatnie mowiac, niezbyt pochlebnie.
A to ciekawe, bo przed wyjściem przeglądałem akurat temat, gdzie były opnie portugalskich kibiców (parę cytatów wypowiedzi fanów Boavisty i jedną Vittorii). Raczej wierzę tym pierwszym :wink:. Nie mam siły odnajdywać, ale myślę, że sobie poradzisz...
http://www.wislakrakow.com/forum/showth ... 887&page=4

Poza tym wstrzymajmy się przed wartościowaniem (choć wiem, że tego nie robisz, taka rada na przyszłość :)) tego piłkarza dopóki nie rozegra paru meczy w Krakowie...

malutki
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malutki » 02 wrz 2005, 20:19

Uważam,że nikt nie jest niezastąpiony.Jednak przyznać trzeba,że Franek wyrobił sobie markę,na która Kryszałowicz bedzie musiał troche popracować,co nie obejdzie sie bez pomocy i zaufania kolegów,na które Tomek nigdy nie mógł narzekać.Co do Uche...uważam,że Barreto może z powodzeniem wypełnić lukę po nim,aczkolwiek na potwierdzenie tego musimy troche poczekać.Sprawa jest otwarta 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 wrz 2005, 21:09

piwus pisze:A to ciekawe, bo przed wyjściem przeglądałem akurat temat, gdzie były opnie portugalskich kibiców (parę cytatów wypowiedzi fanów Boavisty i jedną Vittorii). Raczej wierzę tym pierwszym
Jak na pewno zauwazyles, napisalem, ze czytalem wypowiedzi z forum
Vitorii a NIE Boavisty. tak wiec przytoczylem to co TAM bylo napisane. nie mowilem, ze to prawda, tylko ze takie maja o nim zdanie kibice Vitorii, ktorzy badz co badz sa blizej i znaja bardziej realia tamtejszej ligi.
A co do kibicow Boavisty to tez bym im tak bezgranicznie nie ufal, bo watpie zeby napisali "wcisnelismy wam ciecia za ktorego zaplaciliscie niezla sumke, frajerzy". :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 wrz 2005, 21:23

A co do kibicow Boavisty to tez bym im tak bezgranicznie nie ufal, bo watpie zeby napisali "wcisnelismy wam ciecia za ktorego zaplaciliscie niezla sumke, frajerzy"

no nie wiem :? niektórzy "kibice" Arsenal'u po transferze Vieiry mówili podobnie :? jakby w ogóle nie mieli szacunku dla tego co on zrobił dla ich ukochanego klubu :?

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 12:28

Dobra Jarzyna ale jak się znasz tak świetnie to wytłumacz maziemu przykładami a nie pisz zaraz o jego gramatyce bo zauważyłem że tu ludzie piszą tak wtedy kiedy nie mają argumentów za tym co napisali wczesniej 8)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 13:41

Ajgor pisze:Dobra Jarzyna ale jak się znasz tak świetnie to wytłumacz maziemu przykładami a nie pisz zaraz o jego gramatyce bo zauważyłem że tu ludzie piszą tak wtedy kiedy nie mają argumentów za tym co napisali wczesniej
Stary mam ciezka glowe po piatku, wiec jezeli raczysz mi wytlumaczyc o co Ci chodzilo, to moze odpowiem.
Co mam Maziemu wytlumaczyc przykladami?? to ze 90% jego postow jest bez sensu? czy cos na temat Wisly? bo zasatanawiam sie juz 5 min i nie moge skumac o co Ci chodzi.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 14:02

Dobra ja Cie rozumiem że on bez sensu pisze czasem tylko że nie koniecznie trzeba to komentować bo to i tak wszyscy widzą.Z grubsza oto mi chodziło :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”