Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: liam » 27 kwie 2017, 23:30

Isco wczoraj fenomenalny (ogólnie ostatnio gra życiówkę) i rzeczywiście w tym momencie lepiej dla Realu, że Bale nie gra. Ale jeżeli chodzi o sprzedaż Walijczyka to ja bym się tak nie rozpędzał ;p Problem z Bale polega na tym, że jest strasznie szklany ale jak już gra regularnie i omijają go kontuzje to jest jednym z liderów tej drużyny. Pamiętam swego czasu też był problem z Robbenem, że ciągle łapał kontuzję i po przyjściu Ronaldo sprzedano go Bayernu. Szczerze powiedziawszy, z perspektywy czasu uważam, że to był zły ruch. Co do Benzemy pełna zgoda, też bym go sprzedał. Gościu gra już tyle lat i co roku to samo, kilka spotkań bardzo dobrych a później miesiąc czasu niewidoczny. I już tyle razy się wydawało "o w końcu złapał formę" a kończyło się zawsze tak samo. Wielka szkoda, że przez Benzeme musiał odejść Higuain, piłkarz który z jednej strony marnował bardzo dużo 100 % okazji, ale przynajmniej się starał (no i ta wspaniała końcówka sezonu 2006/2007).
A i jeszcze Kovacic. Rzeczywiście, wczoraj zagrał również bardzo dobrze, ale nie wydaję mi się żeby na chwilę obecną był w lepszej formie niż Kroos. Wydaję mi się, że Zidane mógłby go częściej wystawiać za Casemiro

Wróć do „Hiszpania”