Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 19:18

Jak dla mnie sklad optymalny. Oczywiscie Rasiak za Frankowskiego to troche ryzykowne zagranie, ale wierze, ze wypali. Szczerze mowiac, to Franek mnie ostatnio jakos nie przekonuje gra (moze bledne wrazenie), a dodajac do tego PAO, przejscie do Elche (w niezbyt ciekawej atmosferze) to mysle, ze Rasiak na pewno psychicznie tez jest na dzien dzisiejszy silniejszy.
a przy okazji Rasiaka:
pippen pisze:za obraze Rasiaka dostajesz WP.
Nie wiem czy dobrze zauwazylem, ale to ostrzezenie bylo za nazwanie Rasiaka "kloda"? jezeli tak, to cos dziwna konsekwencja, bo kloda to tu sie mowi na Rasiaka na zmiane z jego nazwiskiem. no ale nie mnie oceniac prawidlowosc decyzji :lol:

A co do lewej pomocy, to o ile chcialem tak Smolarka, to juz naprawde wole Kosowskiego niz Mile. tu chodzi o akcje oskzydlajace, a nie wystawienie tam chlopa na sztuke, zeby tylko stal. a Mila to szczerze mowiac, gralby jak srodkowy pomocnik, tyle ze... na lewej stronie. poza tym Mila to tez jest malo "stabilny", a Kosowski to przynajmniej sie przepchnie. generalnie z dwojga zlego - lepiej Kosowski.

Wróć do „Polska”