Jak umie to czyta o czym swiedczy to ze odpowiada nawet na niektore z tych glupot jak to jak zgrabnie to okresliles'Piotrek' pisze:Jak się nie ma się o czym pisać ,to trzeba szukać tanich sensacji.Emerald chętnie poczyta
A wracajac do naszej dysputy to moge sie zgodzic z tym co napisales w ostatnim poscie, ale nie moge sie zgodzic z tym co wynika z calosci twojej wypowiedzi ktorej nie mialem zamiaru rozdrabniac i mysle ze moja interpretacja jej byla dosyc prostolinijna i prosta. Moze miales cos innego na mysli, ale z tego co napisales wyniklo to co ja o tym napisalem.
A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to ze spieramy sie o przeglad spotrowy, ktory czytam tylko wtedy gdy jest piatek ja wracam do domu pociagiem a cala pilke nozna i polityke juz przeczytalem...
Z tych powodow ktore wyzej wymienilem nie napisze wiecej na temat pszegladu sportowego.
Jednak dalej nie rozumiem co masz do Ozona??
A tak abstrachujac od tematu calosci to powiedz mi ile Korzym ma lat?? Bo ja mysle, zew jeszcze jest troche czasu zeby popracowal nad soba i moze wyrosnie z niego drugi Boniek. A poza tym to taki np. Diego Maradona srednio co 0.5 do 1 roku namaszcza swojego nastepce i nikt mu tego nie ma za zle. Poprostu takie zeczy nalezy traktowac z przymrozeniem oka. Przynajmniej ja to tak traktuje.
Pozdrowienia dla ciebie.