Kto po Janasie ?????? - Strona 3

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Kaczormistrz
Administrator
Administrator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 02 wrz 2004, 21:29

ja jestem z polski za Engelem!!!!!!!!!!! ale rozwazam takze trenera z zagranicy patrzcie na grekow zatrudnili niemca i maja ME tak trzeba robic

Patrykolas1987
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patrykolas1987 » 02 wrz 2004, 22:47

doli pisze:Moim zdanie powinien być ktoś z zagranicy... Grecja ma Rehaggela i co? Mistrz Europy!! A my z grecją wygralismy! no 1:0 i po samobójczej bramce... ale wygraliśmy!! Najlepiej żeby był to trener który powie: Won dudek, Lewandowski, kukiełak rasiak, Hajto i te inne downy i wprowadzi nowych... Mila, Frankowski, Ślusarski, Dawidowski, Wichniarek, Boruc. Majdan (ewentualnie)... Moimzdanie powinien to być (z Polskich jak sie PZPN uprze) Kasperczak, Smuda, Pichniczek Gmoch alebo Strejlau... a z zagranicznych Liczka, Okuka albo jakiś Santini...
Frankowski jest juz starawy, wiec ciezko bedzie o dobra gre w reprze, choc nie wykluczam ze moznaby zaryzykowac. Dawidowski jest kontuzjowany i nie wiadomo jaka bedzie forma po kontuzji, czy szybko wroci do wysokiej. Co do trenerow: Kasperczak - lepiej zeby zostal w Wisle, co do Smudy, to tez bylem ZA, ale jeszcze przed Engelem, teraz troche nerwowy sie stal, u Piechniczka byloby "do 3 razy sztuka" tylko ze on juz za pierwszym dokonal wiele, Gmoch mysle ze najlepszy z tych tutaj podanych. Strejlau jakos mnie nie przekonuje. A z zagranicznych: Liczka - byloby super, juz o tym pisalem, Okuka - odpada na calej linii, a Santini... po rekach powinien go Listkiewicz calowac ;) ale wtedy graliby glownie z zagranicy pilkarze z nazwiskami.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 wrz 2004, 22:59

Ja bym wrzucił do kadry ponownie Engela. Nie tylko dla tego, że za jego kadencji dostaliśmy się wreszcie do wielkiego turnieju, ale też może dzięki temu przestałby mówić w każdym wywiadzie "a ja to z kadrą miałem dobrze", "a u mnie w kadrze to dobrze grał ten czy tamten: czy "ja to miałem komfortową sytuację z tymi" itp.....

Patrykolas1987
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patrykolas1987 » 03 wrz 2004, 23:12

Taki maly offtopic - mnostwo tu osob z Czestochowy !!! Albo te co sa akurat sie udzielaja i wpadaja mi w oko :)

Awatar użytkownika
martin5000bis
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin5000bis » 06 wrz 2004, 15:35

Engela powinien być trenerem do dzisiaj

WISŁA KRAKÓW THE BEST OFF

Patrykolas1987
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Patrykolas1987 » 06 wrz 2004, 23:12

martin5000bis pisze:Engela powinien być trenerem do dzisiaj
Czy Ty wogole myslisz co piszesz, czy piszesz dla zasady ???
Widze ze dorwales sie do forum i chcesz sie na nim udzielac, ale jednak trzeba, a przynajmniej wypada pisac madrze i sensownie.

Wedlug mnie najlepiej bedzie, idac tokiem rozumowania martina5000bisa, zeby pierwsza polowe meczu z Anglia zasiadal na lawce Janas, a druga Engel. Ktory lepiej wypadnie ten zostaje. A jak oboje podobnie, to rzucic moneta !!! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
markus_w
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 22 wrz 2004, 20:25

Engel albo Wdowczyk :!: :!: :!:

nemo
Junior
Junior

moim zdaniem engel lub kasperczak !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nemo » 22 wrz 2004, 22:02

Engel i kasperczak sa najlepsi !

nemo
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nemo » 22 wrz 2004, 22:03

nemo
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nemo » 22 wrz 2004, 22:16

Awatar użytkownika
raf799
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf799 » 23 wrz 2004, 8:36

dla polski trener musi być zagraniczny (moze będzie lepszy) :lol: Engel i Kasperczak moze byli najlepsi ale oni juz nie wrócą

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 23 wrz 2004, 15:34

Powinien wrocic Engel :!: Niektorzy nazekali ze gral caly czas tym samym skladem ale to dawalo efekty, a teraz w kazdym meczu gra inna jedenastka :!:

ENGEL WROC :!:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 23 wrz 2004, 16:25

Moim zdaniem powinien to byc ktos z trójki:
:arrow: Engel-udowodnil ze potrafi pracowac z reprezentacja(ze swietnymi rezultatami) a poza tym moze Olisadebe wreszcie wrócil by na stale do kadry
:arrow: Wdowczyk-pokazal w Kolporterze ze ma umiejetnosci i nalezy mu sie szansa na prace z kadra
:arrow: Kosecki- juz zapowiedzial ze po dymisji Janasa bedzie staral sie o funkcje selekcjonera rep. jak narazie pracowal tylko z mlodzieza ale napewno wniósl by wiele swiezosci do kadr moze wartro zaryzykowac

krzema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzema » 23 wrz 2004, 19:57

No na zagranicznego trenera Pzpn nie bedzie mialo kasy i tyle i o Rehagelu nie ma co marzyc mozemy marzyc o jakims katarczyku co nigdy w zyciu nie byl trenerem :cry: Wg. mnie repre powinien poprowadzic Kasperczak i Engel. Henio zna doskonale polska lige a dla Engela emsi by moze wyzdrowial :?:

pinys
Rezerwowy
Rezerwowy

A ja myśle że jak na razie nie powinni go zwolnić

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinys » 24 wrz 2004, 20:37

jak chcecie żeby wyszła taka sytuacja jak z bońkiem to prosze bardzo zwolnijcie go , tylko że następny trener i tak podczas tych eliminacji do MŚ nic nie zmieni. Skoro zaczął to niech skończy ( niech spier... wszystko co sie da). Przynajmniej wtedy dostanie słusznie po łapach. Po prostu nie chciałbym powtórki takiej jak było z Bońkiem - że zwalił wszystko, szybciutko odszedł i nawet nie poniósł konsekwencji. W końcu mężczyzny nie ocenia się po tym jak zaczyna a jak kończy...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”