Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 05 wrz 2005, 16:59

Ja tam ze stefy azjatyckiej najbardziej lubie Japonie. Sentyment do tej druzyny mam chyba po tym ze reprezentantem kraju kwitnacej wisni jest Hidetoshi Nakata :] Jeden z moich ulubionych pilkarzy (swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem :roll: )

No ale wracajac do watku zawartego w tymze temacie :wink: moja ulubiona Azjatycka druzyna o ile sie nie myle jest juz w gronie finalistow mundialu Germany 2006 z czego bardzo sie ciesze. Reprezentacja Japonii rozegrala jak dotad 5 meczy ale juz zapewnila sobie awans. 4 razy Japonia wygrywala a raz zremisowala co pozwolilo jej zdystansować rywali.

Mowcie co chcecie ale wg mnie w zblizajacych sie mistrzotwach Japonia nie bedzie tylko czasrnym koniem ale takze i faworytem do zdobycia medalu. (moze troche przesadzam ale sklad jest niebywale silny :] )

Same za siebie mowia nazwiska Ono, Kawaguchi, Toda, Nakata czy przede wszytkim Shunsuke Nakamura. Genialny zawodnik Celticu glasgow moze stac sie jedna z najwiekszych gwiazd turnieju a ww zawodnicy takze czuja zapewne glod zwyciestwa i udzial reprezentacji Japonii na munidalu moze okazac sie bardzo ale to bardzo ciekawy. Chcialbym zeby zdobyli przynajmniej braz, ale rywale tacy jak Azzurri, Biancocelestes, Canarinhos, czy Oranje przyprawiaja mnie o dreszcze, ale i tak uwazam ze Japonczycy poradza sobie z kazdym :]

(Troche pokoloryzowalem, ale zobaczycie jak Japońcy namieszaja w MŚ :wink: )

POZDRO 4 ALL

Wróć do „Piłka nożna na świecie”