Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 02 wrz 2005, 20:22
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 wrz 2005, 20:24
Nie był potrzebny, był przydatny. Spursi mają niezły atak i uważam, że Rasiak będzie grzał ławę. Może dostanie szansę, a czy ją wykorzysta to się okaże.Dombroś pisze:Jeżeli ktoś mówi że Rasialdino nie jest tam potrzebny to albo się myli albo nie lubi Grześka.
Ja też wiem. po to żeby grał w razie kontuzji któregoś z napastników z pierwszego sładu.Dombroś pisze:Tak naprawde to tylko działacze Tottenhamu wiedzą po co im Polak.
Rzeczywiście żaden. Mógł przejść do Chelsea i grać.Dombroś pisze:Moim zdaniem to żaden problem że Rasiak ma potencjalnie "silniejszych" konkurentów w napadzie.
Czyli mamy rozumieć, że strzelenie kilku bramek w Premiership to żaden problem?Dombroś pisze: Jeżeli dobrze wkomponuje się w zespół, będzie wypełniał dobrze wskazówki dostane przez trenera i strzeli pare bramek to nie będzie mósiał martwić sie o miejsce w składzie..
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 wrz 2005, 21:25
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 02 wrz 2005, 22:10
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yakubu86 » 02 wrz 2005, 23:30
Yakubu86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 11:52
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 05 wrz 2005, 19:07
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 05 wrz 2005, 19:37
bartasg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:26
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 wrz 2005, 20:45
Przepraszam bardzo, a czy Grzesio nie jest skuteczny w Anglii????Yakubu86 pisze:Ciekawe czy pan Rasiak się odnajdzie i rozstrzela
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 wrz 2005, 20:47
Zauważ jednak, że Rasiak strzelał w drugiej lidze angielskiej. Nie w pierwszej, gdzie tacy napastnicy jak Drogba strzelają na sezon 'zaledwie', ale też 'aż', dziesięć goli... dla mnie szczęśliwe będzie, jeżeli Grzesiu strzeli w tym sezonie trzy gole.Mikusinski pisze:Przepraszam bardzo, a czy Grzesio nie jest skuteczny w Anglii????
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 wrz 2005, 20:49
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 wrz 2005, 20:51
niedawny kolega Rasiaka z Derby gra teraz w Charltonie i znajduje się na czele najlepszych strzelców Premier League [pewnie do końca sezonu tam nie pozostanie, ale wida, że można przyjś z Champioship o jeden szczebel wyżej i gole zdobywac]Anka pisze:Zauważ jednak, że Rasiak strzelał w drugiej lidze angielskiej. Nie w pierwszej, gdzie tacy napastnicy jak Drogba strzelają na sezon 'zaledwie', ale też 'aż', dziesięć goli... dla mnie szczęśliwe będzie, jeżeli Grzesiu strzeli w tym sezonie trzy gole.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:53
Ajgor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 wrz 2005, 21:12
No na początek, niech Rasiak sobie wywalczy pewne miejsce w składzie, bo konkurentów ma i to nie byle jakichAnka pisze:Zauważ jednak, że Rasiak strzelał w drugiej lidze angielskiej. Nie w pierwszej, gdzie tacy napastnicy jak Drogba strzelają na sezon 'zaledwie', ale też 'aż', dziesięć goli... dla mnie szczęśliwe będzie, jeżeli Grzesiu strzeli w tym sezonie trzy gole.Mikusinski pisze:Przepraszam bardzo, a czy Grzesio nie jest skuteczny w Anglii????![]()
Pozdrawiam.
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio