Faktycznie twarde dowody przedstawiasz. Jedno zdjęcie z agentami Berardiego i tonę doniesień medialnych. Te ostatnie towarzyszą nam przez ostatnie lata i jak już pisałem są z natury mało wiarygodne. A co do Berardiego to chęć zakupu tego zawodnika idealnie wpisuje się w to, o czym pisałem. Nie mamy wolnych środków, dlatego zwracamy się w kierunku klubów, którym będziemy mogli spylić pól primavery i dołożyć kartę GB byle tylko nie płacić gotówką ew. niewielką część.nie, sam widziałem wiesz. OCzywiście, że z mediów. Ale skoro zarówno media niemieckie jak i włoskie piszą o spotkaniach z Bayernem, zarówno włoskie jak i francuskie o spotkaniach z PSG, skoro pojawiają się zdjęcia ze spotkań z agentami (tu np. Berardiego http://vpx.pl/i/2017/07/06/19873622_101 ... 0902_n.jpg) to chyba coś jest na rzeczy nie?
Z innego zródła 20 plus karta Darmiana. A w rzeczywistości to może być jeszcze inna kwota. Tyle są warte doniesienia mediów.uzależniamy od sprzedaży to czemu równocześnie odrzucamy dobrą ofertą United za Perisicia 45 mln + bonusy?)
W jednym czasie jedna wykonywanie jednego typu zadań. Trochę jak w spożywczakudo końca czerwca ustabilizować sytuację z FFP. 2. Na spokojnie analizować rynek i kiedy będzie trzeba dokonać wzmocnień
Jak dla mnie to nie mamy więcej niż 30 do maksymalnie 50 mln euro. Wskazane kwoty nie pozwalają na zakup zawodników z topu. Jeżeli kogoś takiego kupimy to tylko w razie sprzedaży naszych zawodnikówMożemy się nawet założyć i wrócić do sprawy pod koniec sierpnia