Najlepszy Transfer W Primera Division - Strona 12

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 wrz 2005, 21:59

Narazie cienko spisuje sie w sparingach, właściwie sam Ronni prowadzi grę Barcy, bo reszta jego partnerów, jeszcze chyba sie nie przebudziła po wakacjach :?

Dobrym ruchem było zakupienie przez Real Ramosa. Jest młodym, bardzo utalentowanym obrońcą i rysują sie przed nim ogromne perspektywy. Także gra już kilka lat w Hiszpanii, zna ten kraj i ligę. Więc nie będzie mu potrzebna aklimatyzacja.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 wrz 2005, 22:41

majo pisze:Ja myśle że dobrym transferem moze być Saviola do Sevilli. Jeśli bedzie grał tak przyzwoicie jak w Monaco to może dużo zdiałać.
Tyle, że w Monaco grał bardzo słabo :roll:

Tymczasem mamy kolejnego (spora konkurencja już się wytworzyła) 'znawcę' :lol:
Mateusz035 który na 99% nie widział Ramosa na oczy już stwierdza, że będzie to najlepszy (po Robinho :lol: ) transfer w La Liga :rotfl:
Oczywiście fakt, iż Sergio nie zagrał jeszcze ani chwili nie ma tutaj znaczenia :lol: :roll:

Mateusz035
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateusz035 » 08 wrz 2005, 16:00

ja juz wczesniej pisalem

Mateusz035
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mateusz035 » 08 wrz 2005, 16:02

ja mam canal plus i ogladalem bardzo duzo meczy sewilii wiem jak on gra wiec nie odzywaj sie!! :lol: :lol:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 paź 2005, 18:46

Powtarzałem to wiele rzay i z wielką chęcią powiem to jeszcze raz...Sergio Ramos nie jst wspaniałym transferem patrząc z perspektywy tego sezonu..on filarem defensywy?? :? no sory...koleś nie mający doświadczenia w europejskich pucharach...może się mylę w co nie wątpie...ale na razie nie jest ostoją defensywy ...a jeżeli jakiś fan z Madrytu tak uważa to ubolewam nad wysoko rozwiniętym samokrytycyzmem z ich strony..
Pozdrawiam....

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 paź 2005, 19:40

panowie ale co tu duszo gadac..patrzmy na statystyki..ja proponowalbym D. Ville z Valencii..jednak 6 bramek w 6. meczach mowi samo za siebie...zrownanie sie chociazby z taka tuza ofensywy jak Eto'o to jush jest wyroznienie...co tu duszo gadac.. :lol: pieniazki powoli zaczynaja sie zwracac...i tak dalej trzymaj kolo!!

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 04 paź 2005, 20:04

Na razie postawiłbym na Ville, bo statystyki są za nim, ale tacy piłkarze jak Baptista czy Robinho jeszcze pokaża na co ich stać.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 paź 2005, 21:04

W sumie to rozpowiem się tylko o transferach Realu bo innymi się zabardzo nie interesowałem :p.

Zacznijmy od tego że na początku zakup tak młodych zawodników jak Robinho czy Ramos nie musi na początku przynieść zamierzonych skutków. Tzn jeśli nie przyniesie to tak naprawde nikt nie bedzie miec tego za złe przynajmniej nie powinien ponieważ nie są oni jescze aż tak dobrze zgrani z druzyną chociaz Robinho pare razy zaprzeczył temu stwierdzeniu. Baptista też pokaże na co go jescze stać.

Dosyć ciekawie Imo zapowiadał się transfer a raczej wolny transfer Van Bommela do Barcy. Nie wiem jak tam gra więc sie nie wypowiadam :P ale uwazam ze Barca kupiła dobrego zawodnika.

@adekk

Może i Villa strzellił te 6 goli, lecz nie są one tylko i wyłącznie jego zasługą zapewne. Cała drużyna musi pracować (często) na to aby napastnik strzelil gola. Tak samo czy Eto'o strzelił by tyle goli bez magi Ronaldinho ;)?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Riposta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 paź 2005, 21:15

@Roomeczek
ale tak samo jak murarza nie rozlicza się z tego co zrobił dekarz..tylko ze swojej pracy, która została określona przez majstra... :lol:
Villa ma zadanie, które polega na strzelaniu bramek..i jak narazie wywiązuje się z niego znakomicie jak przedstwawiają to te bezduszne statystyki...on nie ma przeprowadzać akcji ->on ma je skutecznie kończyć..jak to robi??-> kapitalnie..więc nie popadajmy ze skrajności w skrajność bo zaraz zaczniemy obwiniać Casiliasa za brak skuteczności graczy realu "przed przełamaniem"... :lol:
Pozdrawiam...

P.S.: Wsztuce udział wzięli murarz - Villa, dekarz - np. Aimar, majster - coach (chyba Flores) :lol:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 paź 2005, 21:18

Ehh, transfery Realu czy barsy ok ale nie zapominajcie i (niestety kontuzjowanym) Kluivercie, Savioli ktory moze w slabszej druzynie cos zdziala. A i jakby nie bylo transfer riquelme jest nowym transferem i wedlug mnie jest jednym z transferow najlepszych. Poza tym jest MvB, ktory poki co radzi sobie bardzo dobrze jako rezerwowy a zobaczymy jak bedzie za jakis czas gdy np deco dozna kontuzji. Jestem kibicem Realu wiec o tym tez wypada napisac. Robinho i Ramos to szczeniaki nie ograne tak naprawde w wielkiej europejskiej pilce dlatego ich transfery mozna oceniac dopiero minumum za jakies pol roku. Bestia, zaczyna sie rozgrywac po bardzo nieudanym poczatku. Diogo widac ze bedzie przydatny. A Garcia mial tylko jeden udany wystep co nie ustawia go w dobrym swietle :?

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 08 paź 2005, 15:52

Jak narazie najlepszym transferem jest David Villa i Miguel z Valencii. Villa regularnie strzela bramki i jest jednym z kandydatów do Pichichi. Natomiast Miguel świetnie zapełnił lukę na najbradziej newralgicznej do tej pory pozycji VCF- prawej obronie.

wsit
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wsit » 14 paź 2005, 15:23

z takimi deklaracjami, który transfer był najlepszy trzeba chyba jeszcze poczekać troche :wink:

Awatar użytkownika
xpakusx
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xpakusx » 16 paź 2005, 15:08

Jesli chodzi o transfery realu to trzeba jeszcze poczekac- Robinho i Ramos sie rozkrecaja, sa mlodzi i nie zgrani z druzyna ale mysle ze za rok to bede waznymi elementami swojej druzyny :) :)

leszczu119

Najlepszy to....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leszczu119 » 16 paź 2005, 17:00

Pablo garcia! Po meczu z Atletico nie śmiem w to wątpić! Klasowy DM

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Re: Najlepszy to....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 22 paź 2005, 13:01

leszczu119 pisze:Pablo garcia! Po meczu z Atletico nie śmiem w to wątpić! Klasowy DM
Po jednym meczu oceniasz zawodnika. Jedno dobre spotkanie może się przytrafić każdemu. Ale Ty tutaj tylko nabijasz............. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”