Wybory parlamentarne

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: nowok » 07 wrz 2005, 14:07

Ja oczywiscie zagłosuje na Platforme Obywatelską ..... SLD to komunisci i jak wiadomo banda złodzieji tak wiec nie wyobrazam sobie zeby wygrali w obecnych wyborach. Co do PiSu to wiele ich poglądów mi sie podoba (szczególnie wrogie nastawienie do aborcji i homoseksualistów, chorobe trzeba tępic :wink: ) ale mimo wszystko uwazam ze lepiej naszym państwem bedzie rządzic PO mają realne plany i twardo stąpają po ziemi w przeciwienstwie do PiSu

Przez ostatnie miesiące moje nastawienie do SLD zmieniło sie z nieprzychylnego na wrogie :wink: zawsze uwazalem ich za komuchów ale to co sie ostatnio dzieje sprawiło ze jeszcze bardziej ich nienawidze. Szczególnie zdenerwowała mnie obecnos członków SLD podczas obchodów 25-lecia Solidarności a pozatym cały czas jakies afery związane z SLD. Gdy widze tego Nałęcza ktory nieporadnie prubuje bronic Cimoszewicza oskarzając PO to az mnie trzesie ..... kolesie poprostu nie wiedzą kiedy spasowac, widocznie za bardzo przywiązali sie do koryta ... mam nadzieje ze PO zrobi z nimi porządek i rozbije te elity które okradają uczciwych obywateli. Swoją drogą, co prezentuje sobą Nałecz przenosząc sie najpierw z SLD do SDPL a pozniej ponownie do sztabu wyborczego kandydata SLD na prezydenta ?? nie jest to człowiek godny zaufania !!! tak wiec widzimy ze nie tylko kobieta zmienną jest ...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”