Aha trzeba rozwinąć to bo to jest największe skurwysyństwo
- Wzywasz Policje żeby były notatki z utrudniania Ci kontaktów. Policja robi ci sprawę o niepotrzebne wezwanie Policji. Sąd klepie. Grzywna![]()
Oczywiście jak masz utrudnianie kontakty z dzieckiem w sensie przyjeżdżasz jej nie ma, nie jest ci wydawana masz prawo wezwać policje. Nawet u samej prezes Sądu byłem o to pytać, bo nie chcieli przyjeżdżać robić notatek. Policja wiejska w miejscu zamieszkania dziecka. Więc jak na nich to wymusiłem to się zemścili bo i byli kochasie matki w niej pracują. Zrobili sprawę o jak to brzmi wezwanie nieuzasadnione, bądź swawoli, bo matka dziecka mnie wcześniej poinformowała, że jej nie będzie. Tyle tylko, że takich sytuacji było wiele w przeszłości. Matka dziecka mi mówiła, że jej nie będzie z dzieckiem, że nie mam po co przyjeżdżać, a jak nie przyjechałem to w Sądzie mówiła, że kontakt nie odbył się z mojej winy bo sobie nie przyjechałem
Debilka z Sądu Wiejskiego, która wydała te wcześniejsze skandaliczne wyroki np. rodzinka matki mnie atakuje jak przyjeżdżam do dziecka, mam to nagrane, a Sąd stwierdza niski szkodliwie czyn społeczny
I tak mi się wlepia grzywnę za rzecz do której TA WIELKA WSPANIAŁA KONSTYTUCJA MI DAJE PRAWO, CZYLI JAK ŁAMANE SĄ MOJE PRAWA OBYWATELSKIE MAM PRAWO WEZWAĆ POLICJE.
Pisać dalej Marcinku? Bo mam jeszcze wiele do napisania np. jak mnie zwałkowano w sprawie zaatakowania fizycznego, jak sfałszowano protokół itd.