Ogólna dyskusja o polityce cz.2 - Strona 660

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Co myślisz o SAFE?

Dobrze
11
41%
Źle
13
48%
To się odbije na giełdzie
0
Brak głosów
To kwestia ekumeniczna
3
11%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 lip 2017, 19:45

Niemiecka agentura za pośrednictwem polskojęzycznych mediów podsyca ludzi do buntu przeciwko patriotycznej pro-obywatelskiej władzy, tak by znowu reprezentowali nas poddani idei europejskiego superpaństwa pod niemiecko-francuskim zarządem powierniczym.

Szkodniki i truciciele z N i PO nie potrafią zrobić nic pożytecznego, tylko plują i pokazują chamstwo. Próbowali by chociaż przedstawiać swoje pomysły na polepszenie życia ludzi, mało tego widać.

Jeśli chodzi o fizyczne rozstrzygnięcia na ulicy, to proponuje przypomnieć sobie filmiki z KODowskich manifestacji. Np. na pyta.pl, emisja.tv, wrealu24, czy wideoprezentacje. Ci ludzie są wściekli na kaczora, i z wyjątkiem nielicznych świrów nie będą chcieli postawić na szale swojego wygodnego jak mniemam życia (przecież z biedy na te protesty nie przychodzą).
Kiedy do gry na ostro wejdzie antifa, zawsze można wezwać Mariana Kowalskiego do TVP, gdzie wygłosi odezwę do narodowców. Wtedy już wesoło nie będzie.
A na ławce rezerwowych będą się już grzać zielone ludki od Macierewicza :boruta:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 lip 2017, 19:51

Kamil232 pisze: A weś ty się ode mnie odstosunkuj. Chyba to pis ciebie skrzywdził, bo jeszcze parę lat temu plusowałeś większość moich postów, a teraz co do drugiego się przypieprzasz. Więc to chyba ty coś zmieniłeś w swoich poglądach nie ja
Ja się w niczym nie zmieniłem. Po prostu nienawidzę hipokryzji, którą nam tutaj prezentujesz, wybielając pis, ktory czyni dokladnie to samo co poprzednicy, z jeszcze wiekszym rozmachem, bez żadnego szacunku dla którychkolwiek wyborców. Znam ich działania z autopsji, tak jak ty znasz działania polskich sądów, o ktorych nam tutaj rozprawiasz. I nie dam sobie wmówić, że teraz będzie lepiej, bo wybiorą swoich sędziów, swoich ludzi, których notabene już wybrali, ponieważ od samego początku rządzenia wywalają ludzi bezpartyjnych lub z innych partii - na różnych szczeblach. TO jest po prostu zakłamanie, hipokryzja - jej himalaje - buta, bandytyzm, nepotyzm i wiele innych. Wcale nie będzie lepiej, jeśli rządzić nami będą ludzie, którzy nie wyciągają żadnych wniosków, którzy powielają najgorsze zachowania, którzy obalają komunę komuchami (kto ją swoją drogą obalał naście lat temu, przecież to ci sami ludzie?). Armia internetowych trolli tutaj nie pomoże w ocieplaniu wizerunku.

btw. a to, jak zakłamaną szują jesteś pokazałeś po śmierci Rekinho. Dla mnie jesteś zwykłą kurwą i możecie mi tutaj nawet perma dać. Jebie mnie to.

btw 2 powiedz tylko, to co robisz, to robisz za kasę, czy jak jakis frajer pereira pucujesz sie najpierw za darmo?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 lip 2017, 20:06

btw. a to, jak zakłamaną szują jesteś pokazałeś po śmierci Rekinho. Dla mnie jesteś zwykłą kurwą i możecie mi tutaj nawet perma dać. Jebie mnie to.

btw 2 powiedz tylko, to co robisz, to robisz za kasę, czy jak jakis frajer pereira pucujesz sie najpierw za darmo?
Dziękuje. Odpowiedziałbym tym samym, bo mam o tobie takie samo negatywne zdanie, po tym co pokazałeś po moim odejściu. Wielki kolego z pw.

Bywaj. Liczę na konsekwencje moderatorów :)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2478

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 lip 2017, 20:10

Kamil232 pisze:

Dziękuje. Odpowiedziałbym tym samym, bo mam o tobie takie samo negatywne zdanie, po tym co pokazałeś po moim odejściu. Wielki kolego z pw.

Jak zabawne jak pierwszy leci z płaczem do modów :D Podobnie jak ta beka jak się sądziłeś z jakimś typem o spieprzaj dziadu xD

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 lip 2017, 20:13

ubek pisze:
O co chodzi? :boje się:

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 lip 2017, 20:17

Kamil232 pisze:

Nie odpisales, czy piszesz za darmo czy na zlecenie?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 lip 2017, 20:19

Ubekowi puściły nerwy, i można to zrozumieć. Ale rzucanie kur** i przywoływanie zmarłego kolegi, trochę nie na miejscu. Nie tutaj.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 lip 2017, 20:20

kaczy pisze: Ubekowi puściły nerwy, i można to zrozumieć. Ale rzucanie kur** i przywoływanie zmarłego kolegi, trochę nie na miejscu. Nie tutaj.
Kolega kamil nie mial.oporow przed tym, aby uzywac nicka zmarlego kolegi do wlasnych celow.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 lip 2017, 20:22

masacra pisze:
ubek pisze:
Napisałem, że są śmieszni atakując Clonera za brak empatii, kiedy ja odszedłem to przez 3 strony mnie hejtowali, łącznie z wjazdami na rodzinę.

Wtedy to było wg. nich empatyczne :)

Temat się rozmywa. Szkoda czasu. Wracamy do clou.

Piękny dziś dzień :)

PS.

z tobą nie mam już o czym gadać. Idź mnie pohejtuj jak mnie nie będzie(cóż za odwaga), kiedy wcześniej udawałeś kumpla, człowieku na poziomie.
Ubekowi puściły nerwy, i można to zrozumieć. Ale rzucanie kur** i przywoływanie zmarłego kolegi, trochę nie na miejscu. Nie tutaj.

Nie żartuj. Nic mu nie zrobiłem i mnie wyzywa od kurw. Ja poleciałem za dyletanta, a on ma za to tu zostać? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 20 lip 2017, 20:23

Kamil232 pisze: Napisałem, że są śmieszni atakując Clonera za brak empatii, kiedy ja odszedłem to przez 3 strony mnie hejtowali, łącznie z wjazdami na rodzinę.
Gdzie?

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 20 lip 2017, 20:24

DObra, tak bardzo was ciekawi ile Kaml zarabia na postach to wam powiem. Zalezy o kim pisze. Jak broni Antoniego do dostaje 1 rubla za kazdy wpis. Jak broni Jarka to jednego szekla, a jak pisze o Andrzeju Sebastianie to płacą mu w amerykanskiej walucie. Kiedy pisze ogólnie o całej partii to dostaje 2 zł od wpisu (bogata partia). Tez byscie tak chcieli. :whistle:
PS
Bubek o co chodzi z tym rekinho bo szukałem w temacie, a nc nie znalazłem. Mozesz napisac na PW.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 lip 2017, 20:26

Carbon pisze:
Kamil232 pisze: Napisałem, że są śmieszni atakując Clonera za brak empatii, kiedy ja odszedłem to przez 3 strony mnie hejtowali, łącznie z wjazdami na rodzinę.
Gdzie?
No to jest tak kapitalne, że przeszło nawet bez echa. Wiem, że w tamtym okresie lincz na mnie był nawet popierany u góry, zobaczymy jak teraz :)

Szukajcie a znajdziecie.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 20 lip 2017, 20:28

Kamil232 pisze:
masacra pisze:
ubek pisze:
Napisałem, że są śmieszni atakując Clonera za brak empatii, kiedy ja odszedłem to przez 3 strony mnie hejtowali, łącznie z wjazdami na rodzinę.

Wtedy to było wg. nich empatyczne :)

Temat się rozmywa. Szkoda czasu. Wracamy do clou.

Piękny dziś dzień :)

PS.

z tobą nie mam już o czym gadać. Idź mnie pohejtuj jak mnie nie będzie(cóż za odwaga), kiedy wcześniej udawałeś kumpla, człowieku na poziomie.

Nie żartuj. Nic mu nie zrobiłem i mnie wyzywa od kurw. Ja poleciałem za dyletanta, a on ma za to tu zostać? :mrgreen:
Różnica jest taka, ze ty zyjesz a on nie. Czaisz? I logicznie rzecz biorac, nie mam problemu, zeby ci powiedzoec co o tobie mysle, a ty widze kisisz wszystko w sobie :)

Nadal czekam na dowody jak ciebie hejtowalem, jak ci dalem bana oraz jak obrazalismy twoja córkę.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 20 lip 2017, 20:28