Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 27 sie 2005, 11:33
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 27 sie 2005, 11:43
Nie wiem ale w telewizji nic takiego nie słyszałem . Mam nadzieje że to nie prawda bo raczej Piechnie takie zachowanie się nie zdarzało .nowok pisze:Czesław Michniewicz na pomeczowej konferencji:
"Po za protokołem chciałbym powiedzieć o zachowaniu Piechny. Uważam, że takie zachowanie jest skandaliczne, bo wyzwanie kogokolwiek z mojego sztabu od „skurwysynów” i myślę, jestem pewien, że to na pierwszoligowych boiskach nie przystoi. Tak się również odzywał do moich zawodników, prosili, aby powiedzieć to na konferencji i tak też czynię
Chyba ten pan za długo grał w nizszych ligach, gdzie nauczył sie tego hamstwa. Napisałbym cos wiecej ale KULTURA osobista mi na to nie pozwala, moze tylko dodam ze lepiej dla ekstraklasy byłoby gdyby takie elementy zostały w 4 lidze.
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bodzio1971 » 07 wrz 2005, 13:02
Bodzio1971

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 07 wrz 2005, 18:41
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 07 wrz 2005, 20:02
jak masz takie posty pisac, to wez sie rozpedz przyjeb baranka o scianeMARCINNN pisze:Myślę, że na polskich boiskach (ale i nie tylko) przeklinanie i bluzganie jest powszechne i nie ma co tu rozpaczać bo chyba tak już jest i będzie.
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 wrz 2005, 18:50
Banować to powinni ciebiehubertd pisze: jak masz takie posty pisac, to wez sie rozpedz przyjeb baranka o sciane
mam nadzieije ze pomoze
dlaczego takich jak ty nie banuja odrazu ??
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 10 wrz 2005, 19:16
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 26 wrz 2005, 15:23
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 26 wrz 2005, 22:00
No trzeba się szykować tylko że na Amice a nie drugi raz na ArkeScyzoryk pisze:Wygrana z Arką . Teraz trzeba się szykować na Arkę .
M.T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 wrz 2005, 10:45
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 wrz 2005, 12:59
Dyrektor MOSiR tłumaczył się, że "chcieli się zmieścić w kosztach", dlatego zrezygnowali z toalet - wyjaśnia.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 27 wrz 2005, 16:25
No fakt pomyłkaScyzoryk napisał:
Wygrana z Arką . Teraz trzeba się szykować na Arkę .
No trzeba się szykować tylko że na Amice a nie drugi raz na Arke
Bienias pisze:W budowanym w Kielcach supernowoczesnym stadionie piłkarskim zapomniano o... toaletach. Gdzie siusialiby kibice? W ubikacjach toi-toi
Architekci sie postarali
czeher pisze:No wlasnie tez przeczytalem wlasnie o tym satdionie bez toalet!!!! buhahaha
To jest wlasnie Polska!!! taka juz nasza mentalnosc - bo dzialacze chcieli sie w kosztach zmiescic!! moze kibice maja swoje potrzeby na trybunach zalatwiac (i tak niektorzy robia),
W sumie dzialacze doszli do tego wniosku gdzyz niektorym i tak nie chce sie isc do toalety i zalatwiaja swoje potrzeby gdzies na trubynach pod scianami!!! - to po co ta tolaleta!!!
Cytat:
Dyrektor MOSiR tłumaczył się, że "chcieli się zmieścić w kosztach", dlatego zrezygnowali z toalet - wyjaśnia.
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2005, 15:57
Korona Kielce 2-1 Amica Wronki
Grzegorz Piechna 36 (k), 46 - Marcin Wasilewski 73
Korona: 12. Łukasz Załuska - 14. Sławomir Rutka, 4. Hernani José da Rosa, 8. Paweł Golański, 19. Robert Bednarek - 3. Marcin Nowacki (78, 15. Grzegorz Bonin), 7. Arkadiusz Bilski, 17. Hermes Neves Soares, 9. Marcin Kaczmarek (90, 23. Robert Kolendowicz) - 10. Grzegorz Piechna, 22. Jakub Grzegorzewski (80, 11. Tomasz Szewczuk).
Amica: 33. Radosław Cierzniak - 6. Marcin Wasilewski, 5. Piotr Dziewicki, 13. Jaosław Bieniuk, 2. Paweł Skrzypek (86, 20. Arkadiusz Bąk) - 9. Marcin Kikut, 18. Mateusz Bartczak (64, 24. Jaroslav Šimr), 7. Rafał Murawski, 25. Filip Burkhardt (64, 11. Karol Gregorek) - 10. Jacek Dembiński, 14. Ilijan Micanski.
żółte kartki: Jakub Grzegorzewski, Arkadiusz Bilski, Marcin Kaczmarek, Grzegorz Piechna - Mateusz Bartczak, Piotr Dziewicki, Marcin Wasilewski.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2005, 17:04
Aż dziw bierze jak się ogląda tego zawodnika.Piechna jest niesamowity i tyle!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 01 paź 2005, 18:37
M.T.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio