O jednej już wspominałem. Martial teraz musi grać no musi. Co chłopak ma jeszcze zrobić? Dostaje ogony. Dwa gole, asysta.
Jak pisałem dla mnie on na ten moment jest lepszy od Rasha rzucać go na lewą za niego. Co z Rashem? Czy dać go wobec tego na prawą? Nie wiem to już decyzja Jose kogo tam chce mieć czy Matę pomagającego w rozegraniu. Czy kolejnego strikera. Ale na Martial trzeba zacząć stawiać i otoczyć go należytym wsparciem i opieką to może być nasz Hazard. To jest ta skala potencjału.
Druga znowu kończymy przeciwnika przechodząc na 4-3-3. Wcześniej brakowało należytej kontroli.
Trzy Hajnrich ma już 4 asysty. Miał ktoś więcej w całym tamtym sezonie?
Do przemyślenia czy nie przejść na 4-3-3. Tylko kto wtedy na prawą? Hajnricha trudno posadzić, a tam go średnio jak już pisałem widzę. Trójka Martial-Lukaku-Rash wygląda rewelacyjnie.
Fajnie mieć jednak nadmiar bogactwa. Trzeba jednak poprawić kontrolę nad całym meczem.
Aha no i Czarny Lukaku robi to czego nie robił Zlatan rok temu. Co ma to strzela. Niemal oczywiście pamiętam patelnie z Realem. Ale dziś znowu kliniczne wykończenie. Zlatan zbyt dużo w tamtym roku maścił. Ale dobrze ich od zimy będzie mieć obu