Atletico ma bardzo silny skład i co najważniejsze-trenera światowej klasy, bo Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu. Ciekawe czy spełnia się obietnice Kezmana
POZDRO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sie 2005, 20:21
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 20:25
no jak coś zrobi z AtleticoMikusinski pisze:trenera światowej klasy, bo Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu.
za pare lat....Mikusinski pisze:na trzecie, drugie miejsce.
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 20:26
W takim razie wymień z miejsca co osiągnał, bo wydaje mi się, że nie miałeś co napisać.Mikusinski pisze: Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu.
Głupie gadanie. Skoro mają sansę na drugie, to czemu nie na pierwsze? Jest zajęte, czy co?Mikusinski pisze:myślę, że mają bardzo duże sznse na trzecie, drugie miejsce.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sie 2005, 20:28
RTS pisze:za pare lat....
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 20:29
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sie 2005, 20:34
Pierwsza odpowiedź. Nie znam zabardzo futbolu południowo-amerykańskiego(dokładnie spytaj sie MLSoccera czy Corinthiansa)ale dużo zdobył prowadząc Boce Buenos Aires. Przecież wygrał m.in. z Milanem w Toyota Cup.Snipp_ pisze:W takim razie wymień z miejsca co osiągnał, bo wydaje mi się, że nie miałeś co napisać.Mikusinski pisze: Bianchi należy do czołowki najlepszych trenerów globu.Głupie gadanie. Skoro mają sansę na drugie, to czemu nie na pierwsze? Jest zajęte, czy co?Mikusinski pisze:myślę, że mają bardzo duże sznse na trzecie, drugie miejsce.
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 20:37
aha i najlepszy trener a Zdzisław Mechalski wygrał okręgówke a nic o nim nie mówiąMikusinski pisze:Przecież wygrał m.in. z Milanem w Toyota Cup.
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 16 sie 2005, 20:41
A mnie to g**** obchodzi, że wygrał okregówkę. Mówiełm już, ze wygrał kilka ważnych trofeów z Boca, jednak nie zdołam ich wymienic ponieważ nie znam się na futbolu latynowskim.RTS pisze:aha i najlepszy trener a Zdzisław Mechalski wygrał okręgówke a nic o nim nie mówią
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 20:43
RTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 16 sie 2005, 20:44
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 21:36
Z jednej strony transfery dokonane o niczym świadczyć nie muszą (przykład: Valencia w zeszłym sezonie), ale w Atletico jest bardzo ciekawa sytuacja. W jakiś magiczny sposób się wszyscy stosunkowo szybko zgrali, i widać, iż Kezman może być dla madryckiego zespołu niczym Eto'o dla Barcelony.Mikusinski pisze: A dlaczego za parę lat???Dokonali świetnych transferów, zapowida się kolejny, jak już wyżej wymieniłem maja świetnego trenera Bianchiego i myslę, że mogą pokonać rywali do zdobycia miejsca na podium.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 28 sie 2005, 2:46
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 29 sie 2005, 0:04
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 09 wrz 2005, 13:08
AtletiFAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 wrz 2005, 10:06
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin