Post Wyświetl pojedynczy post autor: zacishe » 09 wrz 2005, 19:02
zacishe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2005, 9:41
no i bardzo dobrzesport.onet.pl pisze:Grzegorz Rasiak, napastnik reprezentacji Polski, będzie miał szansę zadebiutować w angielskiej Premiership, w sobotnim meczu (godz. 16.00) przeciwko Liverpoolowi.
Były snajper Derby County, który podpisał kontrakt z Tottenhamem Hotspur na kilka minut przed zamknięciem okna transferowego, znalazł się bowiem w szerokiej kadrze na mecz z "The Reds". Niektóre media spekulują nawet, że Polak może wystąpić w podstawowym składzie.
"Przegląd Sportowy" zdecydował się nawet na zaprezentowanie przypuszczalnych składów. W linii ataku Tottenhamu widnieją dwa nazwiska: Rasiak i Defoe.
W drużynie Liverpoolu na ławce rezerwowych zabraknie Jerzego Dudka, który nadal leczy kontuzje ręki.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 9:47
zacishe pisze:Ja tam myśle że wysunięci bedą Keane i Rasiak, a za nimi Defoe!
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 10:07
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 10 wrz 2005, 10:08
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 wrz 2005, 10:22
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2005, 10:26
Polski napastnik w jednej z najsilniejszych lig [moim zdaniem najsilniejszej - ale nie chce konfliktów ]John Travolta pisze:Mi to teraz nie pasuje ze Rasiak przeszedł bo przez niego nie obejrze Derbow Manchesteru ktore moim zdaniem beda znacznie ciekawsze.Ale coz przynajmniej zobacze czy Grzesiowi naprawde tak pasuje ta liga angielska bo w reprezentacji naprawde mnie nie przekonuje.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 10 wrz 2005, 10:26
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 10:40
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 10:42
Tak jestĆieszyć się trzeba, że przez kilkanaście miesięcy Polak trafił z Grodziska Wlkp do Londynu - czy go lubimy, czy nie bardzo - cieszyć się a nie marudzić
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 10 wrz 2005, 10:44
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2005, 10:44
hehe, obys mial racjePawel18 pisze:Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze Grzesiek rozpocznie swój debiut od bramki a w najgorsyzm przypadku asysty licze na niego niech pokona Reine i pomoze Dudkowi na powrót na boisku.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 wrz 2005, 10:47
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 10 wrz 2005, 12:01
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2005, 14:16
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio