futbolowa pisze:W końcu Polsat Sport jest ponoć na kablówce
tak, chociażby ja mam na kablówce, STREAMCommunications, wiec dla mnie to nie jest problem,
ale rozumiem innych co nie mają dostępu do tego kanału. no cóż szkoda.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 09 wrz 2005, 23:33
futbolowa pisze:W końcu Polsat Sport jest ponoć na kablówce
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2005, 23:41
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 10 wrz 2005, 10:53
kozak12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 11:06
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 wrz 2005, 11:21
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 10 wrz 2005, 11:44
To wina Korzeniowskiego, bo on jest szefem sportu w TVP. Juz gdy obejmowal to stanowisko wiedzialem ze nie bedzie duzych szans na to zeby MS byly pokazywane w Tvp, a to dlatego, ze w jednym wywiadzie Korzeniowski powiedzial, ze pilka nozna nie jest na tyle interesujacym sportem zeby zajmowac tyle miejsca w telewizji publicznej. Co za debilny pomysl, jak nie pilka nozna to co?? Chod na 50km.kozak12 pisze:to szczyt hamstwa od TVP
mimek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 11:46
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 wrz 2005, 11:59
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 paź 2005, 17:14
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 paź 2005, 17:30
Buehehehehehe!!!! Ty myślisz, że to sięda zrobić o tak? Prystknąć i jest? Z Twojej wypowiedzi wynika, że takiego kanału nie ma tylko dlatego, że Korzeniowskiem się nie chce. To nie jest tak łatwo.Tobik33 pisze:W telewizji polskiej powinni zrobić kanał sportowy, coś w stylu canal+sport lub polsat sport to by było coś. Zapewne gdyby Korzeniowski był jeszcze szefem sportu w TVP to by 24/h była lekka atletyka. Marzy mi się takie coś. Taka telewizja mogła by pokazywać mecze Polskiej ligi i lig zagranicznych. Mistrzostwa świata i europy po prostu miodzio by było. Ale korzeń to korzeń MŚ 2006 go woogule nie obchodza i tak poraz kolejny będe musiał sobie przegwizdać MŚ ehhhh........ TVP to żenada.......
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 paź 2005, 20:05
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 paź 2005, 20:48
Tobik33 pisze:W telewizji polskiej powinni zrobić kanał sportowy, coś w stylu canal+sport lub polsat sport to by było coś. Zapewne gdyby Korzeniowski był jeszcze szefem sportu w TVP to by 24/h była lekka atletyka. Marzy mi się takie coś. Taka telewizja mogła by pokazywać mecze Polskiej ligi i lig zagranicznych. Mistrzostwa świata i europy po prostu miodzio by było. Ale korzeń to korzeń MŚ 2006 go woogule nie obchodza i tak poraz kolejny będe musiał sobie przegwizdać MŚ ehhhh........ TVP to żenada.......
Corinthians pisze:Ponoć mają też zrobić Polsat Sport 2
Bobohawk pisze:komentowanie przez Jacka Gmocha który nie potrafi mówić czystą polszczyzna i się jąka, oraz nie dokańcza zdań
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 paź 2005, 20:57
'Nie da się w ciągu miesiąca zrobić takiego kanału nie sugeruje że korzeń ne lubi piłki co ty sugerujesz tymi słowami "Poczekaj jeszcze z 10-15 lat to może coś wykombinują jak może jakiś normalny człowiek zostanie prezesem TVP' czyli korzeń jest nienormalnyCorinthians pisze:Buehehehehehe!!!! Ty myślisz, że to sięda zrobić o tak? Prystknąć i jest? Z Twojej wypowiedzi wynika, że takiego kanału nie ma tylko dlatego, że Korzeniowskiem się nie chce. To nie jest tak łatwo.Tobik33 pisze:W telewizji polskiej powinni zrobić kanał sportowy, coś w stylu canal+sport lub polsat sport to by było coś. Zapewne gdyby Korzeniowski był jeszcze szefem sportu w TVP to by 24/h była lekka atletyka. Marzy mi się takie coś. Taka telewizja mogła by pokazywać mecze Polskiej ligi i lig zagranicznych. Mistrzostwa świata i europy po prostu miodzio by było. Ale korzeń to korzeń MŚ 2006 go woogule nie obchodza i tak poraz kolejny będe musiał sobie przegwizdać MŚ ehhhh........ TVP to żenada.......
1. Lig europejskich w tej chcwili od Canal+ nie da się wykupić, bo mają umowę do kiedyś tam.
2. W TVP są same Harpagony i każdą złotówkę byłoby im szkoda wydać.
3. Taki kanał na pewno nie byłby w telewizji publicznej, tylko na jakimś dekoderze tak jak TVP Kultura, więc byłoby to bez sensu.
Poczekaj jeszcze z 10-15 lat to może coś wykombinują jak może jakiś normalny człowiek zostanie prezesem TVP.
Tobik33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 paź 2005, 21:00
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 11 paź 2005, 22:52
cloner pisze:ja mam najzwyklejszy tuner satelitarny cyfrowy ( http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=115642#115642 )
kaczy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio