Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 21:07
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 wrz 2005, 21:11
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 21:13
Wszystkie powinno się mieć oryginalne. Zaprzeczysz?Bonso pisze:Ukochaną grę zawsze powinno się mieć oryginalną
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 wrz 2005, 21:17
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 21:21
Bonso pisze:zdecydowanie jestem przeciwny piractwu,
Bonso pisze: są potrzeby piractwa ;]
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2005, 21:24
A ja tego zdecydowanie nie rozumiem bo gry to nie jest artykuł pierwszej potrzeby, którego chęc posiadania upoważnia nas do kradzieży.Bonso pisze:zdecydowanie jestem przeciwny piractwu, ale rozxumiem ludzi których nie stać na oryginalne gry, zresztą mnie samego nie stać na gry typu KotOR który kosztuje 170 zł, więc to chyba jasne, że są potrzeby piractwa ;]
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 wrz 2005, 21:26
a ja uważam wręcz przeciwnie, bo:Snipp_ pisze:jeśli wszyscy zaczną kupować gry, spadną ich ceny
więc pazerność ludzka kiedy zauważy, że coraz więcej ludzi kupuje oryginalne gry, będzie chciało jeszcze bardziej zarobić i będzie podwyższać ceny. Taka jest Polska i tego się nie zmieni...niestetySnipp_ pisze:zyjemy w Polsce
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shevchenko 7 » 10 wrz 2005, 21:34
Mnie też nie stać na orginalne gry które kosztują ponad 100złBonso pisze:absolutnie nie ;]
zdecydowanie jestem przeciwny piractwu, ale rozxumiem ludzi których nie stać na oryginalne gry, zresztą mnie samego nie stać na gry typu KotOR który kosztuje 170 zł, więc to chyba jasne, że są potrzeby piractwa ;]
Shevchenko 7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 21:37
Tak jak Tobie kaftan bezpieczeństwa i dwumiesięczne wczasy w pensjonacie "Złota Jesień".Shevchenko 7 pisze:Piractwo jest potrzebne:)
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 wrz 2005, 21:44
Ej dobra Snipp przekalkuluj sobie ... masz 200 zl i mozesz kupic dwie gry za 100 zl (kupujesz i cieszysz sie z dwoch oryginalnych gierek izaczynasz greSnipp_ pisze:Tak jak Tobie kaftan bezpieczeństwa i dwumiesięczne wczasy w pensjonacie "Złota Jesień".Shevchenko 7 pisze:Piractwo jest potrzebne:)
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 21:51
Mogę kupic także jedną.RoRo pisze: masz 200 zl i mozesz kupic dwie gry
Nie, ja nie mogę.RoRo pisze:Mozesz takze
kupic sobie u pirata 7 super gier po 10 zl sztuka a za pozostale 130 zl kupic sobie oryginalne halowki NIKE czy ADIDAS.
Dzięki takim jak Ty w naszym kraju nigdy nie będzie lepiej.RoRo pisze:Nie wiem jak ty ale ja wybieram druga opcje i pozwol innym dokonywac wyboru
Ty, także wybrałeś złe miejsce, aby chwalić się swoimi przestępstwami.RoRo pisze: no a jak masz wyzuty sumienia i chcesz nimi zarazic innych to wybrales zle miejsce
RoRo pisze: no ale chwala ci za to ze potempiasz piractwo
RoRo pisze: ja nie <lol2>
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 wrz 2005, 21:56
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 wrz 2005, 21:56
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 wrz 2005, 9:46
Dostajesz trzy proste, jeden krotki i idziesz do mamy ... Skonczmy juz te zenujaca rozmowe. Kupujcie sobie gry nawet po 300 zł, ale mnie na taki zakup nie stac wiec moge albo przestac grac w cokolwiek albo kupic pirata (zazwyczaj ejdnak nie kupuje a pozyczam od kolegi).Niggaz pisze:Albo jeszcze nieco inny przykład.
Dostałem cynk, że RoRo ma 200 złotych i idzie kupić sobie halówki. Jako, że mam tylko 120 złotych a chciałbym mieć halówki i coś do jedzenia to muszę mieć więcej hajsu. Napadam na RoRo w drodze do sklepu NIKE w wyniku czego mam 320 złotych i mogę sobie kupić i halówki i coś do żarcia![]()
Prosta kalkulacja. Opłaca się.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 wrz 2005, 16:43
RoRo pisze:Skonczmy juz te zenujaca rozmowe.
Zdecyduj sięRoRo pisze:A ty Niggaz za kazdym razm kupujesz oryginaly ?? kazda twoja gra i program nie sa piratem ??
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio