Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 118

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 16:08

:wink:

To według mnie najwiekszy bład Juve w tym Mercato :? wiem ,ze pewnie chodzilo o kase :? ,ale przeciez Appiah to był solidny zawodnik :!: Napewno lepszy od GG i Blasiego :wink: W koncowce sezonu pokazal co potrafi :twisted: ,a ta brameczka z Cagliari :?: :peace:

No ,ale trudno ,mam tylko nadzieje ze Appiah jeszcze wszystkim pokaze co potrafi :!: :!: :!: Dziasiaj pierwsza okazja .... :twisted:

FORZA APPIAH

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 16:11

Nie napinka tylko śmiech z Ciebie bo to miało być cyna ?? czy co Przeciesz widac e to akcje charytatywna. Ales zagadke wymyslił hoho niech Cię wyniosa ...

Co z Gilardino ? no nie wiem o co Ci chodzi ?? Wychowanek Hellas Verona który strzelil 50 bramke w dwa sezony gry w Parmie i został zakupiony przez Grande Milan za 24 milionu Euro ma sie dobrze. Wczoraj był u dentysty na kontroli zeba bo blombe wsadzil sobie. Nadal jest nadzieja Włochów i bedzie na lata. Jak mówi o nim sam Rossi "to jest Mój nastepca"

Młody Alberto zaliczył 3 mecze w nowym klubie strzelil 1 bramke i dwa mecze jego klub wygrał a jeden zremisował. W klubie ma obok siebie zdobywce Złotej Piłki France Footbal dla najlepszego gracze Europy Andyra Shevchenki. A jego pozostałych dwóch kolegów z ataku strzeliło łacznie w serie A 272 bramki. Za placami Alberto operuje najlepszy pomocnik LM popszedniego sezonu. I jeden z najbardzie wymiatajacych graczy pod wzgledem podań i asyst. 22 letni Ricadro Kaka'.

Z Squadrra Azzurich rozegrał 9 spotkań i strzelił 6 bramke. Jak powiedział Adriano Galliani w momecie podpisywania umowe. Czuje sie jak w 99 gdy Sheva dołączył do Nas i tak jak w 2002 gry udałonam sie wyrwać Sandro Nesta 8)

Mowa ... To tyle pozdrowie Go 8)
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2005, 16:14 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 16:12

Ibrahimović pisze:Napewno lepszy od GG
Napewno nie, GG to byl mozg 'stergo' Lazio.

Ibrahimović pisze:a ta brameczka z Cagliari

Piekny drybling, ale niestyty byl troche slabszy w defensywie, pewnie dlatego musial odejsc (no i kasa:P). Mam nadzieje ze za rok Blasiego gdzies opyla, a Tacchi zajmie jego miejsce.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 wrz 2005, 16:12

Ibrahimović pisze:Napewno lepszy od GG i Blasiego
Co do Blasiego się zgadzam, ale GG jest lepszym zawodnikiem. Lazio wiele straciło.
Ibrahimović pisze:No ,ale trudno ,mam tylko nadzieje ze Appiah jeszcze wszystkim pokaze co potrafi
Jest klasowym zawodnikiem, gra w średnim europejskim klubie. Da sobie radę, w końcu to były Juventini.
Ibrahimović pisze:Dziasiaj pierwsza okazja ....
Chciałoby się dopisac wykorzystana.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 wrz 2005, 18:24

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie napinka tylko śmiech z Ciebie bo to miało być cyna ?? czy co Przeciesz widac e to akcje charytatywna. Ales zagadke wymyslił hoho niech Cię wyniosa ...

Zaza mądralo jak Ci sie coś nie podoba to komentarz zachowaj dla siebie albo sie wyrzal kolegom w temacie "AC MILAN".

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 wrz 2005, 18:47

Zaza mądralo jak Ci sie coś nie podoba to komentarz zachowaj dla siebie albo sie wyrzal kolegom w temacie "AC MILAN".
Tobie tez zalecam czasem przymknąć dzióbek, bo nie Ty tu jesteś od rozkazywania, tym bardziej nie znajac znaczenia słowa "forum".

Pawlik JUVE FAN
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawlik JUVE FAN » 13 wrz 2005, 19:14

Po co wogóle koleś udzielasz sie jak wszyscy wiedzą ze pojęcia o piłce noznej nie masz. Wpatrzony jestes w milan(specjalnie z małej) a oni pokazali w tamtym sezonie co potrafią. Pamiętam te wywady typu "Wygramy wszystko" "Scudetto i LM nasze" buhehehe . Teraz kiedy Juve sciagnęło Vieire to ten słynny srodek Pirlo-Gattuso... szkoda gadać

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 wrz 2005, 19:24

Pawlik JUVE FAN pisze:Po co wogóle koleś udzielasz sie jak wszyscy wiedzą ze pojęcia o piłce noznej nie masz. Wpatrzony jestes w milan(specjalnie z małej) a oni pokazali w tamtym sezonie co potrafią. Pamiętam te wywady typu "Wygramy wszystko" "Scudetto i LM nasze" buhehehe . Teraz kiedy Juve sciagnęło Vieire to ten słynny srodek Pirlo-Gattuso... szkoda gadać
:roll:

Dostajesz 1WP, mogłeś sobie darować tego posta//Tomusmc

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 wrz 2005, 19:28

Pierwsze podstawowe pytanie - a do kogo to było mój drogi? Liczmy, że do Zazy, choć trzebab yło się domyślać
Pawlik JUVE FAN pisze:Po co wogóle koleś udzielasz sie jak wszyscy wiedzą ze pojęcia o piłce noznej nie masz.
W końcu Zaza powysyłał forumowiczom koperty za głosy na niego w plebiscycie.
Pawlik JUVE FAN pisze:Wpatrzony jestes w milan(specjalnie z małej)
Jesteś frustratem. W imieniu Juventinich, przepraszam.
Pawlik JUVE FAN pisze: a oni pokazali w tamtym sezonie co potrafią.
Byli o dwa kroki od raju, więc pohaamuj swoje chore teksty.
Pawlik JUVE FAN pisze: Pamiętam te wywady typu "Wygramy wszystko" "Scudetto i LM nasze"
Każdy większy klub zapowiada to przed sezonem, a tylko dwóm (bądź jednemu) uda się to spełnić. Stąd moje pytanie: co z tego?
Pawlik JUVE FAN pisze: buhehehe
Też sądzę, że to co napisałeś jest żałosno śmieszne.
Pawlik JUVE FAN pisze:Teraz kiedy Juve sciagnęło Vieire to ten słynny srodek Pirlo-Gattuso...
To ten słynny środek jest nadal słynny. To chciałeś napisać?
Pawlik JUVE FAN pisze: szkoda gadać
To po co się odzywasz?

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 wrz 2005, 19:29

No wiesz Pawlik, widac ze nie udzielasz sie na forum i moze nie zagladasz tu czesto ale moim zdaniem Zaza ma wielką wiedzę o piłce, a to ze jest zapatrzony w milan to jest dla mnie wielki + bo widac ze jest wielkim fanem Milanu nie to co inni co uwazaja sie za wielkiego fana jakiej druzyny np. Juventusu a widziali pare meczy tej druzyny w zyciu i w dodatku w LM. Moze niekidy nie widzi zadnej innej druzyny poza milanem, ale to jest prawdziwy kibic Calcio.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 wrz 2005, 19:56

Ibrahimović pisze:Napewno lepszy od GG i Blasiego
Nie, nie i jeszcze raz nie :lol: dla mnie Appiah był gorszy od tej dwójki. GG bardzo cenią uważam go za bardzo solidnego zawodnika. A Blasi'ego będę bronił ;) W sparingach grał nieźle(można powiedzieć, że dobrze). Jak na rezerwe ta dwójka dla mnie idealna. Wolę Blasi'ego od niemłodego już Tacch'a(nie mówię, że jego wiek jest zły, ale Blasi jest bardziej perspektiwystyczny).
Po co wogóle koleś udzielasz sie jak wszyscy wiedzą ze pojęcia o piłce noznej nie masz
to samo pytanie mógłbym zadać tobie?

przepraszam podobnie jak Snipp_ za tego "kibica" Juve
:roll:

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 13 wrz 2005, 21:03

Siema jak widac wrocilem z wakacji na banie 8) badz co badz Zaza na pilce sie sie zna i choc za nim nie przepadam trzeba mu to przyznac :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 21:35

jedras pisze:Siema jak widac wrocilem z wakacji na banie Cool badz co badz Zaza na pilce sie sie zna i choc za nim nie przepadam trzeba mu to przyznac Wink

Co nie zmienia ze jest to wiedza zle wykorzystywana i czesto majaca zaniki. Do DjJuve mu jeszcze duuuuuzo brakuje.

Hmm, football potrafi poprawic humor, Realek przegrywa.

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 13 wrz 2005, 22:52

Popieram przedmówce. A tak w ogole to może zmienmy tytuł tematu na "ZAZA" albo napiszmy o czyms co ma związek z Juventusem bo Zaza i jego wiedza mało mnie interesuje.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 wrz 2005, 14:44

Dzisiaj dosyć trudny mecz czeka Juventus. Przeciwnikiem "Starej Damy" będzie mistrz Belgii - FC Brugge. Prawdopodobnie od pierwszych minut zagra Balzaretti, który zastąpi kontuzjowanego Zebine mam nadzieje, że jego debiut będzie udany. W podstawowym składzie powinien wyjść także Kovac, który zastąpi Thurama. Juventus będzie musiał zagrać na wysokich obrotach ze względu na to, że jego przeciwnik będzie grał u siebie. Wiadomo, że FC Brugge ma chrabke na zwycięstwo z mistrzem Włoch dlatego każdy będzie chciał się pokazać.

Przewidywany skład na dzisiaj (według mojego osądu 8) )

Abiatti - Balzaretti, Kovac, Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved - Trezeguet, Ibrahimovic

Liczę na naszego bramkostrzelnego Trezegueta i Ibre, który od kiedy gra w Juventusie nie strzelił bramki w Lidze Mistrzów. Wczoraj Calcio było górą i dzisiaj musi być podobnie. Dużym zagrożeniem dzisiaj może być Javier Portillo, który wypożyczony jest z Realu M<adryt. Liczę w dzisiejszym meczu na 3 pkt, ale przegraną też biorę pod uwagę.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”