Żeby czasami Petrzałka nie jadłą pazonci ze zdenerwoania po wielkiej porażce z Grande Interem
A tutaj mam kilka zdjec rozgrzewajacych sie zawodnikow Interu na kilka godzin przed meczem z Petrzałką. Taki sotatni trening przed meczem, potem juz tylkko przedmeczowa rozgrzewka bedzie

Miejmy nadzieje ze Figo bedzie gral bo ostatnio pokazałsie z dobrej strony i moze wielka forma wraca
A tutaj kilka przedmeczowych faktow i ciekawostek
Inter strzela dużo na wyjeździe.
Pomijając ostatnią porażkę z Milanem w ćwierćfinale Ligi Mistrzów (2-0) Inter zdobył co najmniej jedną bramkę w 16. ostatnich spotkaniach, zdobywając tym samym 23 gole. Ostatnio kiedy to Nerazzurri nie zdobyli bramki było 15 stycznia 2005, wówczas padł resmis 0-0 z Regginą.
Adriano dogania Mazzolę.
Z bramkami w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów, Adriano wyrównał rekord Jaira (11 goli). Brazylijczykowi brakuje 5. trafień by wyrównać rekord Mazzoli (16).
Artmedia bez bramki w Europie od 312 minut.
Ostatnią bramką jaką zdobyli Słowacy to bramka Miculika z 78 minuty w meczu z Celtikiem. Od tamtej pory czyli od 312 minut Artmedia nie zdoyła bramki. 12 minut z meczu z Celtikiem, 90 w rewanżu ze Szkockim zespołem, 90min z Belgradem i 120 minut w rewanżu z Partizanem.
Przewidywany skład Interu:
Julio Cesar - Cordoba, Samuel, Wome, Ze Maria - Figo, Stankovic, Veron, Cambiasso - Adriano, Martins.
News pobrany ze strony InterMediolan.Pl - (kiedys tam pracowałem
Oficjalne składy
ARTMEDIA BRATISLAVA: 1 Cobej; 20 Fodrek, 2 Debnar, 4 Durica, 21 Petras; 16 Hartig, 3 Stano, 25 Kozak, 22 Urbanek; 8 Vascak, 14 Halenar
Zmiany: 30 Kollar, 23 Konecny, 24 Burak, 15 Gajdos, 9 Luis Gomes, 10 Mikulic, 19 Bukvic
Coach: Weiss
INTER: Julio Cesar; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 33 Wome; 7 Figo , 14 Veron, 6 C.Zanetti, 5 Stankovic; 10 Adriano, 9 Cruz
Zmiany: 1 Toldo, 13 Zé Maria , 16 Favalli, 8 Pizarro, 19 Cambiasso, 20 Recoba, 30 Martins
Trener: Mancini
Jest Wome i Cruz !!!! I Figo !!!
DO boju INTER
POZDRO