Tyle co posty serka.Gomez pisze:o ten przyglupawy post ma wnosic do tematu
looooooooool, pokaż mi gdzie pisze, że nie nabijam i nie *pieprze* głupot. Czekam.Gomez pisze: jestes taki gieroj, piszesz ze wszyscy tylko nie ty nabijaja i perdola glupoty
Przepraszam, już nie będę. Tfu... co ja piszę!? Będę. Za krótki w uszach jesteś żeby mnie oceniać.Gomez pisze:sam piszesz jakies przyglupawe i plytkie posty
Dochodzę do wniosku, że czas ze soba skończyć, jednak z uwagi na dobro ogółu nadal będę dostarczał sobie solidnych porcji śmiechu polemizujać m.in. z Tobą.Gomez pisze:czlowieku zastanow sie troche nad swoim postepowaniem
Jasne, że Bayern.Gomez pisze:kazdy homo sapiens na podstawie tych o to statystyk, potrafi wywnioskowac kto przewazal na boisku
Trochę inna sprawa. była końcówka meczu, szansa na urwanie punktów Bayernowi, wielka szansa. Strzelając karnego masz 90? szans na pokonanie bramkarza. Wiem, bzdury to, ale tak się mówi. Co innego w sytuacji z gry, wtedy jest trudniej. Wiec, gdyby nie Twoje gdyby, nie byłoby mojego.kama_reda pisze:'Gdyby' Bayern wykorzystał wszystkie sytuacje wygrałby 5:0.
Miło, że stawiamy sprawy jasno. Jeszcze tylko mecz ;]kama_reda pisze:Tak, tak wiem, Juve będzie pierwsze
Sędzia nie ingerował poważnie w grę, więc o sprawidliwości zamilcz.pippen pisze:gdyby karny został wykorzystany, to wynik byłby sprawiedliwy.