Absolutno.
Nie uwazam abyśmy w normalnych okolicznościach byli przed City. Nawet bez ich mocarnej formy.
To co gramy teraz nie wystarczyłoby na zeszłoroczna Chelsea. Widać po punktach.
Byłoby blisko ale brakuje wisienki na torcie.
Ten skład jest zbyt uzależniony od Pogby. Brakuje mu nie wiele owszem. Ale takiego Coutinho, Ozila, Cesca. Kogos kto wraz z Pogba i jak go nie ma siadlby za kierownica. Brak na skrzydle można byłoby czymś zamaskować.
Detale, detale to są być może ale jak mawia Hajto one są kluczowe. To jest to co w tych decydujących momentach daje trofeum albo nie. Ta linia jest bardzo cienka. Ale jest.
I o tym pisałem a ty rzuciłeś się że chce robić FM. Chcę wzmocnić jedną dwie pozycje a nie wymienić cały skład. To jest FM? To są pryszcze?
A i skoro Pepe zbudował potwora i trudno uwierzyć aby za rok byli o wiele gorsi, jak już Pep układa klocki to się tak łatwo nie rozsypuje to żeby go pokonać trzeba zbudować coś lepszego a nie płakać że robią cos czego w historii nie było.
Co jest bardziej poważne szukanie sposoby na pokonanie potwora czy płacz że to potwór. Dla mnie odpowiedz jest jasna. Dla ciebie to pryszcze. Bywa już udowodniłeś że 40 goli może być bardziej efektowne niż 80. Na dziwactwa nie mam wpływu.