2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - głos na Ilkę - ale jak jeszcze raz znikniesz z forum, to zedytuję tego posta! oraz WiernyKibic. Oboje zagościli się u nas chyba na dobre. Świeży powiew nowych użytkowników zawsze w cenie.
3. Najsłabsze ogniwo forum - każdy jest, jaki jest i pisze, co uważa za stosowne, więc nie będę nikogo nominować.
4. Największy piłkarski znawca - mamy wielu znawców o różnej charakterystyce, ale wyróżnię tych których czytam: RealFan, Morrow oraz moody90.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nie mam jakiegoś ciśnienia, żeby kogoś poznawać, więc zacytuję sickstikca, z którym mam podobne zdanie: "Nawet nie lubię jak ktoś zidentyfikuje twarz w temacie ze zdjęciami, przez co runie całe wyobrażenie i polot z tym związany i 'postać' staje się sztywniejsza w postrzeganiu." Lepiej bym tego nie ujął.
6. Największy dowcipniś - nie raz i nie dwa zaśmiałem się po postach sicksticka, fieldy'ego i ubeka. Łącznie zaśmiałem się 3 razy, więc głos idzie na nich. Wyróżniam ponadto Delpiero14, Diamena23 i Chlopaczka.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- brakuje mi zapewne jakieś 90% osób które tu pisało, nie tylko za mojej kadencji, ale i przed zarejestrowaniem się. Najbardziej to całej grupy kibiców Barcy, dzięki czemu temat Barcelony był bardzo interesujący. Wyróżniam Mentora, rkoemana i bartbuksa. Ale jest wielu innych: czeher, emdżej, MGiggs, MVB, Aker, Michal M, Ebi, Emerald, blackmore, FRYDERYK SZOPEN, mzatlanta...
8. Największy dziwak - jak za normalne uznać picie herbaty z mlekiem (ozob), pociąg do ...pociągów (Magnum), brak sklerozy w tak podeszłym wieku (fieldy), siłę do walki z lewactwem (Kamil232), pisanie każdego postu o długości przekraczającej moje wypracowanie maturalne (Morrow), "przesiadywanie" praktycznie w męskim towarzystwie (futbolowa), napinki jak małolat mimo swojego wieku (cloner), no i przede wszystkim kibicowanie Realowi Madryt (kibice Realu
9. Najlepszy mod - ktokolwiek ogarnia burdel w wątku politycznym zasługuje na 3 głosy. Nie zaglądam tam praktycznie wcale, więc nie mam pojęcia kim jest ów bohater.
10. Najlepszy typer - jako, że nie interesuję się już bukmacherką, to nie śledzę w ogóle tego tematu i brak głosów. Nie chcę teraz przeglądać wątków bukmacherskich, bo głos powinien być oddany na podstawie całorocznej obserwacji.
11. Najlepszy avatar - od lat na czele i bezkonkurencyjnie Morrow, do tego prawie w pełni odzwierciedlający osobę avatar Doktora (fakt, że nie ma tam jeszcze flaszki już pominę
12. Wydarzenie roku na forum - śmierć rekinho - ani nie był moim najlepszym ziomkiem tutaj, ani najbardziej go lubiłem, czasami mnie irytował, ALE do jasnej cholery odszedł za wcześnie z tego świata. Bardzo smutna wiadomość. Zdjęcie bana Kamilowi232 - dotąd się to jeszcze nie zdarzyło, ale cieszę się z tej decyzji.
13. Kto poczynił największy postęp - matt - dołączył w zeszłym roku, ale jakoś nie dostrzegalny był przeze mnie tak, jak w tym roku. Do tego Chemik, którego posty wydają się dużo dojrzalsze niż kiedyś. Jako jeden z nielicznych widzi błędne peany na cześć Realu. Dałbym Carbona, ale pogląd na świat niezmieniony. Jeszcze rok lub dwa i jak zmieni podejście do życia, to głos gwarantowany.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Dzidek_ -skąd on to wszystko wie o elektronice? Zawsze odpowie na pytania odnośnie kupna sprzętu. RealFan - jeśli chodzi o sprawy techniczne z komputerami to jak tylko może, to pomoże. Jak można jemu pomóc przejść na kibicowanie właściwej stronie?
15. Najfajniejszy użytkownik - Tomusmc - swój chłop, lubię czytać jego posty, Boromir - tu na zachętę, bo jak pojedzie już do tej pracy, to przepada jak kamień w wodę ['] oraz futbolowa - wiadomka, kobieca strona forum, od lat z nami, mimo tegorocznego focha, po którym miała nas opuścić, to jednak ciągle tu trwa. Oby tak dalej, bo jej posty są znaczące.