Plebiscyt Forumowy 2017 - Strona 3

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 31 gru 2017, 14:49

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -

Kaczy- za wsparcie. A właściwie to za to, że był gotów poświęcić rozrywkę nie tyle, że dla mnie, ale w imię zasad. Temu że uważał, że ban jest dla mnie przesadą. W dzisiejszym świecie cenię każdego kto potrafi cokolwiek w imię zasad poświęcać. Szacuneczek

Kluchman- Kompetnie nie moja bajka jeśli chodzi o poglądy. Zdarzało nam się ścierać, jednak zawsze zachowuje klasę. I co dla mnie istotne czego się nie spodziewałem po banie dla mnie zachował pełną klasę. Poza tym aktywny w wielu tematach.

Masacra- Doskonały rozmówca jeśli chodzi o politykę jak i sport. Nie zawsze się zgadzamy i bardzo dobrze bo by było za nudno, nie znoszę się z kimś za dużo zgadzać. Czasami zbyt mocny odchył Liverpoolski i kompleks większego klubu United, a do tego kompleks Jose :mrgreen: W przypadku połączenia tych dwóch rzeczy obecnie na OT mieszanka wybuchowa :wink:

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -
Bernabeu- No świetnie się tu wprosił. Doskonałe potrafi podłączyć się do dyskusji. Czyta co się do niego piszę. Liczę na kolejne ciekawe konwersacje.

3. Najsłabsze ogniwo forum -
Janop- Jak to się mówi potocznie śliski typ. Niby udaje fajnego, mocno się stara, żeby tak wyglądać i mieć taką opinię, w środku morze zawiści.
Z gościem niezbyt wiele dyskutowałem. Praktycznie w ogóle, a jak już to w temacie United jakieś niestotne sprawy. A tu nagle jako pierwszy latał po bana dla mnie. Ale to co po banie odwalił to zwykły...tak tak brak klasy o której tak prawił.

Jak pisałem wcześniej nie aktywny w dyskusjach ze mną, a tu po banie pierwszy do szczytowania, że go dostałem i chełpienie się, że miał w tym spory udział. Coś jak donosiciele z PO do Unii. Do tego pierwszy do robienia hejtu na mój temat. Gdy mu zwróciłem spokojną na PW uwagę, że forumek forumkiem ale w jednym wpisie przegiął pałę. To w odpowiedzi dostałem zwykłe cwaniakowanie, że już i tak na forum nie wrócę, żebym spierdalał i w ogóle ha ha ha jestem mocny że ci bana załatwiłem.

Co było piękne przyznał, że leci na mój temat mocno hejt, ale mi się należało. Czyli mamy i czystego hipokrytę. Apelował o bana dla mnie bo rzekomo jestem hejterem, skarżył się na brak poziomu. A potem robi to samo. Ale to było ok. Bo mi się należy.

Swoją drogą jeden z powodów mojego powrotu na forum. Hej kolego miałem tu już nie wrócić, a jestem. He he he.

Morrow- j/w Również nie przypominam sobie zbyt wielu dyskusji, a po banie nagle mocno aktywny w kręceniu rzekomej beki na mój temat. W rzeczywistości zwykłego hejtu. Co było dla mnie szokiem. Gość jest przecież adminem. Swoją drogą zdziwiony byłem mocno jak niektórzy co nie potrafili nawet do mnie napisać na forum wejść w jakąś dyskusje po banie na mnie się mocno uaktywnili. No cóż tacy odważni.

Hipokryta j/w innym wmawia brak klasy, poziomu, twardogłowśc w dyskusji a robi to samo. Zauważyłem to już jakiś czas temu. Dopóki każdy klaszcze na jego posty jest wszystko ok. Ale jak się z czymś nie zgodzi to dyskutuje ostro i używa wszystkich dostępnych środków by wyszło na jego. I w porządku, bo często robię podobnie. Tylko wtedy gada o braku klasy o poziomie o tym, że jestem twardogłowy. A potem robi dokładnie to samo.

Przykład wczorajszy klasyka. Od początku dyskusji sugerował, że jestem twardogłowy, nie da się ze mną dyskutować i właściwie nie wie po co mi odpisuje. Ale no Wielki Pan się do mnie schyli. Się schylił. Nie przedstawił żadnych argumentów poważnych, zrobił marną manipulacje żeby mnie ośmieszyć, a na koniec całą dyskusję przerzucił na sprawy ad personam. I potem jeszcze mi wmawia pamiętliwość i zawiść jak wyciągnął sprawy sprzed pół roku. Niebywałe.

I właśnie jeszcze jedna sprawa. Obaj "Wielcy" panowie. Prawią o tej klasie, poziomie(od której jak już napisałem wyżej im daleko) i wskazują, żę rzekomo ten czy tamten jej nie posiada i z nimi nie ma co dyskutować. W rzeczywistości to zwykłe wykorzystywanie swojej nie wątpliwej co widać po głosach innych pozycji na forum mającej na celu upokorzenie i skompromitowanie przeciwnika dyskusji. Oczywiście robią to po to bo w owej dyskusji brakuje im argumentów. Ja mam to oczywiście w dupie co kto o mnie tutaj pomysli, jednak to silna broń w stosunku do innych, którym może na tym zależeć. No ale cóż nie pierwsze i ostatnie brzydkie zachowanie z ich strony.

League- Zwykły troll. To nawet Ozdob coś próbuje dyskutować ten tylko trollować, irytować. Do tego policjant no to tym bardziej out.

Wyróżnienie dla Ubeka i Piotrciesa:
Nie ładne zachowanie po moim banie. Mocny zawód. Bywa.

4. Największy piłkarski znawca -
Loczkerson- Mało się ostatni wypowiada, a zawszę z ciekawością czytałem posty. Jak to mawia Zibi Boniek w Polsce jest każdy specjalistą od Piłki, a czuje ją nie wielu. On czuje.
Kluchman- Jak wyżej. Czuje piłkę bez żadnych odchyłów w stronę lubianego przez siebie klubu.
Maciek_88- Jak wyżej. Czuje piłkę bez żadnych odchyłów w stronę lubianego przez siebie klubu.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Magnum- Pojechałbym z nim koleją transsyberyjską i pogadał o polityce. Nie lubi mnie, ale ja czuję w nim w przeciwieństwie do reszty pełną wiarę w te lewackie brednie. Tzn. że on rzeczywiście wierzy, że gdyby je wprowadzono świat by wyglądał lepiej. Wydaje się spokojnie do przekonania, że nie nie wyglądałby lepiej. Reszta sama to wie, ale z różnych powodów cynizmu etc. głoszą te głupoty.
Kaczy- Jedziemy na wyprawę marynarską!
Masacra- Pojechałby na jakiś mecz Premier League, a w pociągu pogadał o polityce. Wszystko jak trzeba.

6. Największy dowcipniś -
Wszyscy ci którzy wklejają nosaczy do zwały. Najlepiej tych których jeszcze nie widziałem. No to niech będzie HMK.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Franz- Poczytałby coś poważnego o polityce.
Emdżej- Fajny chłopak. Nie lubił mnie, ale zawsze miło się czytało. Widać było ogromną pasję. A ja każdego z pasją szanuje.
Blackmore- Spojrzałem jak inni głosują. Rzeczywiście szkoda, że go nie ma. Fajna zajawka na Premier League.

8. Największy dziwak -
Cloner- Ale w pozytywnym znaczeniu. Złote buty te sprawy. Lubie barwne postacie.

9. Najlepszy mod -
Piwus- Powiedziałbym, że wręcz idealny. I nie dlatego, że mi zdjął bana. Dlatego, że kiedyś się lubiliśmy. No ja dalej lubię, ale nigdy jak próbowałem nie dało się nic załatwić po znajomości :mrgreen: Chociaż czasami przesadza. Kara mnie za jakieś głupoty, chyba, żeby się uwiarygodnić :wink:

10. Najlepszy typer -Kiedyś pamiętam dobrze typowali Czeher i Aker można było wygrać jakieś piniondze, teraz ich nie ma. Wracać.

11. Najlepszy avatar -
NIe patrzę na to ale krowa Kluchmana zawsze na propsie. Kuźwa trzecia kategoria w której go wyróżniam, zaraz zrobi się podejrzanie :mrgreen:

12. Wydarzenie roku na forum -
Mój powrót to chyba jasne prawda ? :glass:

13. Kto poczynił największy postęp -
Ja wiem może Carbon? Kiedyś wkurwiał. Teraz całkiem nieźle się czyta.

14. Najbardziej pomocny użytkownik -
MACIEK_88 razy trzy. On już wie za co. Dzięki wielkie! A jak się nie da razy trzy to:
Mazur- Za wyrażenie dezaprobaty za mojego bana. Przynajmniej słownej :wink:
Keres- Też wypowiedział się niepochlebnie o tym czynie.

15. Najfajniejszy użytkownik -
Ja wiem może SickStick? Kręcił hejt albo bekę po moim banie. Ale nigdy nie udawał mojego forumowego kolegi. Czasami się niepotrzebnie przypierdala o jakieś gówno. Wydaje się jednak gościem do grubego melo.
Piwus- i tak go lubię. Zacznij się częściej wypowiadać!
Kaczy- Niezależnie od wsparcia. Fajny chłopak.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 31 gru 2017, 15:20

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - futbolowa za żywiołowość, masacra za wszechstronność oraz DDK za napędzanie forum.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Bernabeu, WiernyKibic, Ilka, choć jeszcze kilku ciekawych userów się pojawiło
3. Najsłabsze ogniwo forum - konta od gwałtów w temacie Milanu - .
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Cement, fekalia.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Boromir, Diamen23, Chłopaczek
6. Największy dowcipniś - Boromir, Diamen23, Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Rekinho, reszta sama wybrała rozbrat z forum
8. Największy dziwak - Carbon
9. Najlepszy mod - petru, piotrcies
10. Najlepszy typer -
11. Najlepszy avatar - Boromir w wersji świątecznej
12. Wydarzenie roku na forum - śmierć rekinho, z piekła do nieba i z powrotem w temacie Milanu (pamiętam ten ból w 2009/2010)
13. Kto poczynił największy postęp - dam Kamila za powrót do dyskusji w tematach piłkarskich, ale te pociski na niektórych użytkowników (w innych tematach) uważam za zbędne
14. Najbardziej pomocny użytkownik - seba82

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 31 gru 2017, 15:33

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - HMK - za aktywność, Petru,maciek88
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Był ktoś taki Ilka?
3. Najsłabsze ogniwo forum - Nie ma takich każdy coś wnosi w te forum :)
4. Największy piłkarski znawca - Doktor, Cement
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- rekinho [*] , blackmore
8. Największy dziwak - cloner - mimo,że się czasami spieramy to i tak w pozytywnym sensie - ma swój styl
9. Najlepszy mod - maciek88
10. Najlepszy typer - BaQ i sickstick
11. Najlepszy avatar -
12. Wydarzenie roku na forum - Odejście forumowicza rekinho
13. Kto poczynił największy postęp - Delpiero
14. Najbardziej pomocny użytkownik -
15. Najfajniejszy użytkownik - Tomusmc,DDK

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 31 gru 2017, 16:56

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) :
- Morrow - wszystko zostało napisane, dodać można jedynie po poznaniu się w rzeczywistości.
- Seba82 - wiedza piłkarska bardzo na plus, a przede wszystkim wiedza dotycząca odżywiania i kulturystyki. Cenię.
- Wiesiek - za stoickość i jego monotematyczność, bo jest bardzo urokliwa na swój sposób :)

Dr.Football1 - nie ma tutaj prawa się znaleźć za swoje lenistwo w stosunku do rozkręcenia swojego "biznesu".

2. Debiut roku (Rookie Challenge ):
- Ilka - zdecydowanie.
Szczerze mówiąc pozostałych nowych osób nie kojarzę, ale nie dlatego, że ich nie widzę, a dlatego, bo czuję się przy nich jakby pisały tu od lat. Sami swoi.

3. Najsłabsze ogniwo forum:
- Kamil 232 - top topów wszech czasów na forum. Gorszego użytkownika to forum nie miało, nawet biorąc pod uwagę tego złodzieja, co okradł niektórych na kasę. Skłócić się z tyloma osobami, że już się nie pamięta kto i co powiedział/zrobił, to jest już choroba psychiczna. A przy tym oczywiście wszystkich niesłusznie obrażać.

4. Największy piłkarski znawca:
- Cement

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
Jak zwykle mnóstwo jest osób, a wybrać można tylko 3, więc wybieram tych, z którymi jest największa szansa na spotkanie:
- Ubek xD
- janop
- Piotracies
- Jacek

6. Największy dowcipniś:
- Chłopaczek - TRADYCYJNIE NAJLEPSZY.
- sickstick
- Damian23

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?:
- rekinho

8. Największy dziwak:[/b]
- Kamil232 - amator kwaśnych jabłek.

9. Najlepszy mod:
- ubek

10. Najlepszy typer:
- Salas 11 - jeden z tych, którzy zdobywają tytuły przez zasiedzenie ;)

11. Najlepszy avatar:
- Boromir - przynajmniej tutaj mogę bez przypału na siebie zagłosować.

12. Wydarzenie roku na forum:
- rekinho

13. Kto poczynił największy postęp:
- cloner - zamieszkał bez rodziców.

14. Najbardziej pomocny użytkownik:
Nie wiem, zazwyczaj każdy się stara jakoś doradzić.

15. Najfajniejszy użytkownik:
takie mvp pocieszenia :)
- janop :)))
- petru
- masacra

Przepraszam tych, którzy się nie znaleźli w zestawieniu. Jest Was naprawdę wielu i nie sposób wszystkich wymienić. A praktycznie ze wszystkimi użytkownikami (no, poza jednym) pisze się przyjemnie i ciekawie.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 31 gru 2017, 17:07

Miałem nie oddawać głosów, dopóki ktoś nie zagłosuje na mój avatar, ale stwierdziłem, że mój głos zbyt dużo znaczy, a Wy znowu nie znacie się na sztuce, by to docenić, więc w końcu głosuję.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Carbon
fieldy
janop
sickstick

2. Debiut roku (Rookie Challenge)
Bernabeu
Ilka
matt
WiernyKibic
Endriuk
Nie wiem, wypisałem tych aktywnych, których kojarzę.

3. Najsłabsze ogniwo forum
Nikt nie jest słabszy ode mnie.

4. Największy piłkarski znawca
Doctor
Cement
moody90
Doktor za ogarnianie dzieci, Cement za oglądanie naprawdę nudnych spotkań, moody za wiedzę z ligi hiszpańskiej, czasem trochę nieobiektywną, ale jednak.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
W życiu realnym nie chciałbym poznać żadnego z Was. W internecie(na innych forach czy portalach społecznościowych) chciałbym poznać każdego z Was.

6. Największy dowcipniś
Ubek
Chemik
W sumie nie wiedziałem na kogo tu zagłosować, prawda jest taka, że w tej kategorii też ja powinienem wygrać.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Rekinho

8. Największy dziwak
cloner
Sergek
kaczy
Najchętniej zostawiłbym tę kategorię pustą, ale na szybko sprawdziłem, kto prócz mnie dostał najwięcej głosów i na te osoby też głosuję, nie chcę tego wygrać. Nie chcem, ale muszem.

9. Najlepszy mod
Nienawiść do moderacji, tak zostałem wychowany.

10. Najlepszy typer
BaQ, Darkman

11. Najlepszy avatar
Brak głosu, jestem zniesmaczony tym, że nie dostałem ani jednego.

12. Wydarzenie roku na forum
Śmierć rekona.

13. Kto poczynił największy postęp
Kamil232
masacra
Kamil, bo wrócił do tematów piłkarskich zamiast siedzieć tylko w politycznym. Masacra, bo wrócił do tematów piłkarskich zamiast siedzieć tylko w politycznym.

14. Najbardziej pomocny użytkownik
futbolowa
Kluchman

15. Najfajniejszy użytkownik
Nikt nie jest tak fajny jak ja.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 01 sty 2018, 5:19

Wiekszosc z was w tym momencie jest pijana. Czesc spi spokojnym snem bo doszla do wniosku ze nia bylo czego swietowac a zreszta nie miala z kim. Pare osob obudzi sie rano i pomysli ze to byla dobra okazja zeby zaliczyc ale znowu sie nie udalo (zeby w tym roku bylo inaczej znajdzcie dziewczyne ktora ma/miala problemy w domu i wmowcie jej ze ja kochacie. Podziekujecie mi pozniej).

Ok lecimy z tym.

Celowo nie oddam glosow na Wieslawa Doktora i tego konowala Morrowa. To taka Trojca Swieta tego forum wiec skupie sie na innych. Ubeka pomijam bo ma za duzo lajkow i moje uznanie mu nie jest potrzebne.
Kluchman - Wysoka kultura osobista racjonalizm i chlod bijacy z jego postow. Zaloze sie ze swietnie wygladalby w nazistowskim mundurze od Hugo Bossa.
Seba82 - kiedy mi nawet sie juz nie chce patrzyc na Milan to jemu sie chce jeszcze o nim pisac.
Kamil - nigdy sie nie zmieni poniewaz autorefleksja jest poza zasiegiem jego mozliwosci. Kiedys zostanie sam a i tak bedzie o to winil wszystki wokolo.
Fekalia i Kluchman.
6. Największy dowcipniś -
Fieldy - poniewaz jest nieopisanie fajny. Gdybym byl Arsenalem chcialbym zeby on byl moim Wengerem.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Bąbel
Mete
8. Największy dziwak -
Carbon - chlopak glupi nie jest ale powinien byc na plakatach promujacych antykoncepcje ku przestrodze. Chce myslec ze to taki typ niezrozumialego artysty.
Futbolowa - gdy zdarzy mi sie przeczytac jakis jej post przewaznie odnosze wrazenie ze jest to osoba zewnetrznie poukladana ale wewnetrznie rozbita i musi wkladac duzo trudu zeby koniec koncow sie nie rozleciec.
9. Najlepszy mod -
Morrow bo udupil Kamila.
10. Najlepszy typer -
BaQ - oby Ci w koncu wszedl ktorys z tych pociagow zlozonych z samych pewniaczkow. Tak wiem to ostatni kupon ktory postawiles i jak nie wejdzie konczysz z tym.
11. Najlepszy avatar - nieodmiennie krowa.
12. Wydarzenie roku na forum - Nie nie smierc Rekina poniewaz to nie bylo zadne wydarzenie forumowe. Za to spory o Mourinho i styl gry United juz jak najbardziej tak.
13. Kto poczynił największy postęp -
HMK - mial dwie drogi. Dojrzec albo stac sie madryckim Carbonem co w jego przypadku byloby akurat w pelni uzasadnione po szczerze juz mowiac nudnych sukcesach Realu. Dojrzal i chetnie klikam w jakis temat gdy widze na pasku ze jego post byl tam ostatni. Tak trzymaj Hamak!
Ozob zanim znowu poplynal wykazywal zwyzke formy nawet pomimo pozornego olewackiego podejscia podkreslanego emotkami. Nie mam watpliwosci ze malo co sprawia mu taka przyjemnosc jak wywolywanie wkurwu u oponentow.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - no mi nikt nie pomogl a mam kredyty we frankach.
Sickstick - za luz i dystans do siebie.
Dudek - poniewaz to typ patrioty ktory lubie i szanuje. Nie da Ci w morde nawet jak powiesz ze husaria z tymi piorami to troche jednak takie pedalskie bylo nie? Tak mysle.
Matt_ - bo pierwszy zalajkowal slusznie nie spiac i przeczuwajac ze moze tu sie z rana wydarzyc cos godnego uwagi.

Pewnie zapomnialem o jakichs pieciu osobach. Poprawie sie nastepnym razem.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 sty 2018, 17:22

Może jeszcze doliczycie.

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

RealFan ,matt ,futbolowa

2. Debiut roku (Rookie Challenge)

Ilka, Bernabeu

3. Najsłabsze ogniwo forum

Tutaj mimo wszystko bez głosu

4. Największy piłkarski znawca

Cement,Morrow,Doktor

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać

Wszystkich razem i każdego z osobna :)

6. Największy dowcipniś

Chlopaczek

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

blackmore

8. Największy dziwak

kaczy oczywiście pozytywnie

9. Najlepszy mod

jimmy, fieldy

10. Najlepszy typer

Jakoś nikt specjalnie w tym roku nie wyróżniał się chyba zbyt specjalnie pod tym względem

11. Najlepszy avatar

RealFan

12. Wydarzenie roku na forum

Śmierć rekinho

13. Kto poczynił największy postęp

Chemik

14. Najbardziej pomocny użytkownik

:?:

15. Najfajniejszy użytkownik

futbolowa
Ostatnio zmieniony 01 sty 2018, 22:06 przez ryba_82, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 sty 2018, 19:00

- futbolowa, Tomusmc, matt
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Endriuk, Ilka, Bernabeu, svnchez, WiernyKibic, Bernabeu - no trochę was przyszło przyszło
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie ma, wszyscy jesteśmy

4. Największy piłkarski znawca - Cement
6. Największy dowcipniś - sickstick, ubek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- rekinho, blackmore
8. Największy dziwak - para ozob&Kamil
9. Najlepszy mod - maciek, fieldy, piotrcies
10. Najlepszy typer - Baq, Salas, Darkmen
11. Najlepszy avatar - Doctor
12. Wydarzenie roku na forum - rekinho
13. Kto poczynił największy postęp - HMK
14. Najbardziej pomocny użytkownik - Dzidek, Kluchman
15. Najfajniejszy użytkownik - Boromir, Diamen, Dudek

Zacnie widzieć tyle osób :)

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Plebiscyt Forumowy 2017

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 02 sty 2018, 22:51

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
janop - za ogół forumingu
Salas11 - w tematach o różnych ligach ma ciekawe spostrzeżenia + aktywność w temacie Interu
Kluchman - lubię czytać jego sposób argumentacji i podejścia do samej rozmowy.
Dwa wyróżnienia:
seba82- za aktywność w temacie Milanu. Nie było wyżej bo sprawa Donnarumy :wink:
i drugie, smutne i problematyczne, mianowicie: Rekin. Podobnie jak co do Kluchmana, lubiłem jego foruming i sposób argumentacji, czy też w ogóle patrzenia na świat.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ilka - duża i pozytywna aktywność.
Kamil232, MazurXIII i bienias. Ich postów nie chcę ruszać prawie w żadnej części forum.
4. Największy piłkarski znawca - Morrow, Doctore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - sickstick, Kluchman, chłopaczek
6. Największy dowcipniś - chłopaczek
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- Zdecydowanie Rekin. Zauważalny jest dla mnie brak MGiggsa w temacie MU.
8. Największy dziwak - HMK i Carbon. Carbon ma widocznie taki sposób bycia, gdzie lubi przesadzić. I do pewnego stopnia mogę to zrozumieć, choć to dziwi. HMK ogólnie jest spoko w prawie każdym temacie. Prawie. Nigdy nie zrozumiem jego podejścia do ciśnięcia po własnych legendach i klubie który ma takie osiągnięcia w ostatnich latach, że jego kibice powinni fruwać pod sufit z radości.
9. Najlepszy mod - nie znam procesu decyzyjnego, więc tyle co po codziennej aktywności widzę: fieldy, maciek_88 i piotrcies.
10. Najlepszy typer - nie mam pojęcia.
11. Najlepszy avatar - hmmm... Jest od niedawna, ale Hunter9 za Norina, seba82 za fajne ujęcie Baggio i ryba_82 za Ledgera.
12. Wydarzenie roku na forum - śmierć Rekina, zła decyzja o pewnym unbanie i dyskusja wokół Donnarumy.
13. Kto poczynił największy postęp - nie wiem.
14. Najbardziej pomocny użytkownik - seba82, maciek_88, piotrcies.
15. Najfajniejszy użytkownik - chlopaczek, sickstick, Delpiero14.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”