Antonio Conte

Ernesto Valverde

Leonardo Jardim

Massimiliano Allegri

Maurizio Sarri

Pep Guardiola

Zinedine Zidane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 sty 2018, 21:15

HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 08 sty 2018, 21:25
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 sty 2018, 1:58
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 sty 2018, 2:46
To pewnie wina zbyt małej wiedzy osób głosujących. Z niezrozumiałych powodów widać patrzą bardziej na odpadnięcie w 1/8 LM z Monaco, na 15 punktów straty do lidera na koniec sezonu, na porażkę z Arsenalem w FA. A przecież każdy kibic powinien wiedziec, że trenera roku wybiera się na podstawie wyniku w pierwszej połowie sezonu oraz faktu jak bardzo bezradna była Chelsea w bezpośrednim meczu.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 sty 2018, 3:39
Aż specjalnie sprawdziłem jak od stycznia do końca sezonu 2016/17 punktowały Chelsea i Manchester City
Z tym samym Monaco, które z błyszczącymi Mbappe, Bernardo Silvą i spółką było przez pierwsze półrocze 2017 czołową drużyną Europy (półfinalista CL), do tego szli jak burza w Ligue 1:odpadnięcie w 1/8 LM z Monaco

Porażkę po dogrywce.na porażkę z Arsenalem w FA
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 sty 2018, 4:35
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 sty 2018, 7:12
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sty 2018, 7:32
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 sty 2018, 8:13
Umiesz czytać ze zrozumieniem? Bardzo precyzyjnie wyjaśniłem z jakiego powodu zagłosowałem na Pepa.venomiq pisze:![]()
Prawdę mówiąc byłem przekonany, że sobie żartujesz, dlatego też sam napisałem mocno żartobliwie. A tu się okazuje, że faktycznie uważasz, że Guardiola to trener roku, bo:
- zajmując trzecie miejsce w lidze zdobył w tym roku sezonu 16/17 tylko 5 punktów mniej niż mistrz!
- w FA odpadł z Arsenalem dopiero po dogrywce!
- w LM odpadł w 1/8 po dogrywce - i to z półfinalistą!
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 sty 2018, 8:35
jestem przekonany że umie, dlatego odpisał na twoje bzdury.Pawel875 pisze:Umiesz czytać ze zrozumieniem? Bardzo precyzyjnie wyjaśniłem z jakiego powodu zagłosowałem na Pepa.venomiq pisze:![]()
Prawdę mówiąc byłem przekonany, że sobie żartujesz, dlatego też sam napisałem mocno żartobliwie. A tu się okazuje, że faktycznie uważasz, że Guardiola to trener roku, bo:
- zajmując trzecie miejsce w lidze zdobył w tym roku sezonu 16/17 tylko 5 punktów mniej niż mistrz!
- w FA odpadł z Arsenalem dopiero po dogrywce!
- w LM odpadł w 1/8 po dogrywce - i to z półfinalistą!
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 09 sty 2018, 8:37
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 sty 2018, 8:38
League
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 09 sty 2018, 9:14
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 sty 2018, 9:17
Dobra, dobra, ale spójrz na potencjał piłkarski i finansowy Napoli oraz Realu. Tu nie ma nawet co porównywać.Boromir pisze: Podobnie jak żart brzmi nominacja Sarriego za liderowanie w Serie A, bo trzecie miejsce na koniec sezonu + 1/2 CI + 1/8 LM to nie są jakieś niesamowite sukcesy. W dodatku w tym roku odpadł już z CI i LM.
Za ten rok to w grę wchodzą tylko Allegri albo Zidane i teraz w zależności czy ktoś stawia na sukcesy czy na całoroczną formę.
cloner
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio