Jedyna rzecz która wpadła mi w oko, to właśnie logo pumy, które wrzuciłeś. Wiedziałem, że musze go użyć, bo jest genialne w swojej prostocie.
Czemu Henry? Pewnie dlatego, że dzieki temu piłkarzowi pokochałem piłkę nożną, Pierwszy turniej jaki pamiętam to MŚ 2002, a potem sezon w którym Arsenal zdobył mistrza bez porażki. Od tego czasu sympatyzuje z Arsenalem i staram się oglądać w miarę możliwości wszystkie ich mecze (chociaz na forum udzielam się w ich temacie bardzo rzadko, to czytam każdy post). Pierwsza koszulkę dostałem również Henry'ego, plakatów najwięcej też jego miałem. Do tego jest piłkarzem, który nawet po zakończeniu sezonu mówi z sensem (nie jak np. Sol Cambell czy z krajowego podwórka Żurawski). Ogólnie to jego odejście do Barcelony zabolało mnie wtedy (a byłem dzieckiem) duzo bardziej niż ostatnie odejście Mączyńskiego. Z tym, że Mączyński aktualnie w Wiśle jest nikim, a Henry jest legendą i najlepszym strzelcem w historii Arsenalu. Zapewne większość nie pamięta z jakim numerem zawsze grałem w haxballa. Teraz już wiecie skąd. Wiecie tez, że posiadam aktualnie jakieś 10 koszulek do gry w piłkę, z czego chyba 7 z numerem 14
Na dupe nawetnie zwróciłęm uwagi, zobacyzmy jak chwile odpocznie tatuaż. A ręka chyba identyczna jak poniżej:
Tatuaż robiony na podstawie dwóch ujęć:
Spoiler:
Mówiłem, że się zdziwicie. Pisałem tez, że paru kibicom się spodoba, teraz już wiecie dlaczego

[/img]