Pomijajac kontrowersyjne i zwyczajnie skandaliczne decyzje sedziowskie to polfinaly LM w tym sezonie byly naprawde pasjonujacymi widowiskami. Swietnie sie ogladalo te spotkania bedac postronnym kibicem. Bez nerwowki delektujac sie takimi sytuacjami jak gol Salaha w pierwszym meczu czy pietka Mane lub dosrodkowanie w 27 rzad trybun Pellegriniego.
Gratulacje dla Liverpoolu oraz jego kibicow. Bede na pewno im kibicowal w finale. Jeszcze raz to powtorze: jezeli za sterami klubu do ktorego zywie niechec od 2005 roku stoi Niemiec a ja bede trzymal za nich kciuki to naprawde musieli zrobic na mnie wrazenie. Powodzenia w Kijowie chlopaki.
Rome z kolei lubilem i szanowalem od kiedy pamietam. Dzisiaj odpadli ale i tak wyrobili 200% normy. Pokazali ze nie trzeba wydawac setek milionow ba! mozna sprzedac Salaha i rzucic rekawice najwiekszym pilkarskiego swiata. Obok SD jest to drugi klub w Italii w ktorego strone powinny spogladac wladze Milanu szukajac dobrych wzorcow.
I oddzielny akapit dla Carbona. Tutaj juz bez braw. Jestem na tym forum prawie 14 lat i jest to pierwsza osoba ktora niedawno dodalem do ignorowanych. Nie da sie go czytac. Mialem nadzieje ze wyciagnie wnioski i zmadrzeje przy nas ale jednak jest hermetyczny.