"..." - Kolejka Calcio

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 wrz 2005, 10:53

No to zaczynamy zbierać głosy z 5 kolejke Calcio.

Dziś także zrobi sie podsumowanie 5 kolejek (mam nadzieje) Serek jak bedzie pisz do mnie to zaczniemy liczyć.

:arrow: "11" piątej kolejki Calcio - [ 1-3-4-1-2]

:arrow: Julio Cesar - co prawda całego meczu minuta po minucie nie widziałem ale wiekszośc :p on zasłużył chyba najbardziej tymi paradami przy strzałach Toniego i reszty. Choć Frey pokazal też klase ale on stracił na 1:0 (dzięki obronie) Wysoko bym ocenił też bramkarza Cagliary (Interu Cariniego :wink: ) bo też zatrzymał Rome kilka razy. Sam Inter :) hehe

:arrow: Walter Samuel chyba zasłużyn na to "powołanie" bo nie stracili gola a kilka razy dobrze interweniował.

:arrow: Paolo Maldini - wieloletni rekord Zoffa poszedł w nie pamięc. 571 meczy w serie A El Capitano. Mecz na poziomie - zero straconych.

:arrow: hmm?? faworytów na ta pozycje mam kilku dla tego wstrzymam sie od głosu.

:arrow: hmmmm ? Massimo Oddo - Ale jako pomocnik :!: co prawda Lazio stracił 2 bramki ale nie z winny Massimo a potem on dał sygnał i on zaczynał akcje bramkowe. Dzis jako skrzydłowy.

:arrow: Patrick Vieria - chyba był najbardzie skupiony z gracz Juve. Zacza akcje bramkowa i ja skończył. Kilka razy przerywał akcje w swoim stylu.

:arrow: hmm nie jest łatwo Andrea Pirlo - jak ktoś kiedyś powiedział drygent. A ja wole chirurg :) zawsze na nos/ Lub Tomas Lucatelli ze Sieny. Tylko gracz Bianconerich grał w tym wczorajszym meczu troche bardzie z przodu. Ale chyba wiadomo dla czego tu jest. Zwłaszcza na 1;0 = klasa :)

:arrow: Dejan Stanković - Zagrał super mecz. Ale już przyzwyczaja że gra na wysokim poziomie. Ostatnio gol wczoraj mecz na wysokich obrotach.

:arrow: Kaka' - Ricky jest w max formie. mija miesza zwodzi obrońców. Nie kiedy aż za dużo :roll: ale asyst sie od niego wymaga a to mu wychodzi jak mało komu. Nie strzelił wczoraj bramki ale zagrał dobrze.

:arrow: Tomasso Rocchi - za walke - bramki i zimną krew do konca.

:arrow: Enrico Chiesa - poprowadził Siene do zwycięstwa. Piękna bramka ta co posłał piłke wychodzacego w powietrze obok bramkarza (trudne to było) i forma mimo wieku. AC Chiesa.

Drużyna kolejki Calcio :?: Lazio Rzym :!: 0:2 i chyba nikt nie sądził ze sie podniosa tym bardzie ze Terlizzi i spółka grają dobrze w obronie a tu masz 4;2 :)

Piłkarz :?: Mam dwóch - Paolo Maldini i wszystko jasne. I mimo ze zagrał słabo to nie za gre go ocenie a za zachowanie :!: Simone Inzaghi :!:

Bodajże rok 1997 mecz West Ham United z Paolo Di Canio w składzie kontra hmmm Fulham [?] mecz o mega znaczeniu dla West Ham. 78 minuta kontratak Młotów ich napastnik zchodzi do boku - wychodzi bramkarz i jeszcze bardzie go wypycha w kąt ten go mija jednocześnie bramkarz nabawie sie urazu i nie podnosi sie. Gracz West Ham wrzuca piłke na głowe Di Canio ten mógł nawet nosem uderzyć [bo był prawie sam przed bramką rywala] ale ten ja łapie w rece ... :!: :!:

Byli tacy co mieli mu to zazłe bo jak sie nie myle ten mecz przegrali 1;0.. ALE TYM ZACHOWANIEM NA ZAWSZE MI ZAIMPONOWAŁ.

A wczoraj Inzaghi zrobił tak samo - nie tak ważnym mecz ale gdy obrońca (chyba) zerwał mięsień nie strzelił na bramke a wybił piłka za boisko ... chodz mógł iśc na bramke i za pewne strzelić (wtedy chyba jeszcze na 4;2) BRAWO

Bramka kolejki :?: - Albo okno Franscesco Cozzy z Regginy albo debiutanta w serie A Nigeryjczyka Obinny z Chievo bo tych trzech obrońców zrobił jak dzieci :!" a i strzał wzorowy.

Sensacja :?: Chyba Cagliary - Roma i 0:0 bo nie ukrywał ze przed meczem dopisałem 3 pkt Romie :roll:

Teraz Czas na Was :!: FORZA CALCIO - GRANDE CALCIO

Wróć do „Włochy”