Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 26 wrz 2005, 13:34

Można odmłodzić skład, ale bez przesady.

Pique raczej nadaje się bardziej na prawą obronę, niż jako stoper.

Silvestre na lewej? Dawno tam nie grał, choć szło mu naprawdę nieźle. Jak gra na środku, to doprowadza mnie do bólu głowy.

Smith w środku to dla mnie również porażka. Chłopak w ogóle nie umie rozegrać piłki. Ja wysłałbym go do rezerw by się ograł.

Do reszty składu zarzutów raczej nie mam, choć nie pasuję mi Richardson na prawej stronie pomocy. Darren jest pewnym zawodnikiem i gra coraz lepiej. Kieran również jest w dobrej formie i trzeba stawiać na młodzież, choć bez przesady. Wzmocnienia!
Pique w sparinach gral na srodku.
Silvestre szybko by sie odnalazl na lewej.Teraz w sumie tak troche gra bo Richardson gra dosc ofensywnie, i on schodzi na lewa miejscami.Tam keidys gral bardzo dobrze i ja go tam wole,
Smith...nie ogladalem ostaniego meczu ale ponoc byl najlepszym zawodnikiem MU na boisku( ocena 8 w Skysports), a w porzednich meczach spisywal sie naprwde solidnie i poprawnie.
Poczatkowo nie bylem za nim na srodku ale teraz mysle ze to moze wypalic.Gorzej jest z para Fletcher Scholes...o ile ten pierwszy gra poprawnie to ze Scholesem tam jest tragedia i mysle ze powinien go tam zastapic Roo, a na lewa Richardson lub Rossi, bo Park i Giggs w sredniej sa formie.
John Travolta napisał:
Jesli my kupimy Sneidera to mi kaktus wyrosnie na reku.

nie podlewaj za dużo bo zgnije
O stary ale ty jestes dowcipny, boki zrywac.....

A z Ballakiem to nie wiadomo, chyba odejdzie tylko nie wiadomo czy w zime czy w lato.

Wróć do „Anglia”