nie chdzi o to, ze ten typ na werder jest jakims super pewniakiem. chodzi o to, ze wedlug mnie ako na typ jest znacznie zawyzone w stosunku do tego co sobie ubzdfuralem.Ibrahimović pisze:Tylko zobaczysz kto mial racje
Ostatnio Panathinaikos wygral 3:0 w lidze ,wiec cos grajai zobaczysz ,ze Werder nie wygra
uwazam werder za faworyta i mysle ze max ako powinno byc 1,8. jezeli daja ako o tyle wyzsze niz uwazasz ze powinno byc, to sie cos takiego gra. tez uwazam, ze wygrana bayernu jest bardziej prawdopodobna, ale spojrz na ako. nie gra sie tego co najpewniejsze i z lipnym ako. buki tak ustalaja ako, by wygrywac, czyli jak masz pewniaki po 1,2 i je stawiasz, to ok, wiekszosc wygrasz, ale wygrasz gowno , a raz przegrasz i i tak bedziesz do tylu. chodzi o to by grac tak zwane value bety, oczywiscie value bety wedlug twojej opini, bo w LM nie ma powszechnie uznanych valkow.
na takich meczach sie wygraywa. ako mam 2,7; mysle ze powinno bym max 1,8, wiec powinien mi wejsc co drugi mecz => jestem na +. proste.