Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 wrz 2005, 15:13
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 27 wrz 2005, 15:39
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 16:00
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 27 wrz 2005, 16:13
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 16:18
Widac ,ze nie zrozumiales o co chodzi ,ale ja ci tlumaczyl nie bede ,bo szkoda zdrowia na takichmaly_1236 pisze:Dzieki, ze mi powiedziales, ze mecz jest w Grecji, naprade nie wiedzialem. Myslalem, ze Ateny sa gdzes w Afryce i sie zastanawialem z jakiej paki graja w Lidze Mistrzow.![]()
![]()
![]()
![]()
No i co z tego ze mecz jest w grecji co kibice ich zjedza czy pozabijaja. Pilkarze Werderu grali juz na wiekszych stadionach i na pewno nie bedzie to im przeszkadzalo, aby wygrac ten mecz. Panathinaikos gra bardzo slabo w tym sezonie, praktycznie nic nie graja. I inny wynik niz wygrana Werderu bedzie bardzo duza niespodzianka.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 27 wrz 2005, 16:34
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 wrz 2005, 16:39
po 1. - w Grecji ? a ja myslalem, ze w TurcjiIbrahimović pisze:Przejedziecie sie na Panathinaikos - Werdernie zapominajcie ,ze ten mecz bedzie w Grecji
![]()
,ale Powodzenia
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 16:43
Widze kolejny inteligentny i znajacy sie na pilcecloner pisze:po 1. - w Grecji ? a ja myslalem, ze w Turcji
cloner pisze:po 2. - na poczatku linijku, wersu (niepotrzebne skreslic) - przecinka sie nie stawia
cloner pisze:widze, ze jestes wybitnie uzdolniony
cloner pisze:w profilu masz te swoje 18 (kiepski joke)
cloner pisze:ale postami i jego poziomem wygladasz max. na 12
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 27 wrz 2005, 16:43
Co tu ma pilka do rzeczy, moze chodzilo ci o Geografie. Ale masz juz tak w glowie na walone, ze nie odruzniasz pilki od Geografii.Ibrahimovic pisze:Widze kolejny inteligentny i znajacy sie na pilce
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 27 wrz 2005, 16:44
nie chdzi o to, ze ten typ na werder jest jakims super pewniakiem. chodzi o to, ze wedlug mnie ako na typ jest znacznie zawyzone w stosunku do tego co sobie ubzdfuralem.Ibrahimović pisze:Tylko zobaczysz kto mial racje
Ostatnio Panathinaikos wygral 3:0 w lidze ,wiec cos grajai zobaczysz ,ze Werder nie wygra
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 wrz 2005, 16:47
Przepraszam bardzomaly_1236 pisze:raz na rok mu kupon wejdzie i sie podnieca jaki z niego jest swietny typer.
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 27 wrz 2005, 17:00
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 wrz 2005, 17:12
no ktos musi bycIbrahimovic pisze:Widze kolejny inteligentny i znajacy sie na pilce
hmm, nie znam takiegoIbrahimovic pisze:No widzisz ,nie kazdy moze (patrz. Cloner)
ehhh, moze i blad, ale z ortografia to ma malo wspolnegoIbrahimovic pisze:a zreszta zrobiles błąd ortograficzny "postami i jego poziomem" ja bym sie na twoim miejscu zalama
po raz kolejny zgadzam sie z Toba (co rzadko sie zdarza)zawdi pisze:...........
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 27 wrz 2005, 17:18
Każdy stawia jak chce i nic Ci do tego. A że to Cie wkurza to już nas nic nie obchodzi i zachowaj to dla siebie. Pozatym Ibrahimovic nigdzie sie nie "podnieca" że jest swietnym typerem. Podnieciłes to sie chyba Ty teraz jak wreszcie dorwałeś kompa i piszesz te pieroły bo na nic mądrzejszego Cie nie stać. Może ty sie podzielisz z nami swoimi typami ? i zobaczyny jaki jesteś gangster co ?maly_1236 pisze:cloner, nie o to chodzi ile kto ma lat, ale mnie to wkurza jak taki ktos jak Ibrahimovic stawia na kuponie 10 zdarzen i raz na rok mu kupon wejdzie i sie podnieca jaki z niego jest swietny typer.
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 27 wrz 2005, 17:20
infernus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio