Odpwiedziałem już na to pytanie kilka razy:RLG pisze:Dalej nie odpowiadasz na kolejnej stronie - co Sane pokazał na wyższym, międzynarodowym szczeblu? Ile mam czekać na odpowiedź? Odpowiedziałeś na pełno niezadanych pytan, na to nie chcesz. Pogrubiłem, byś w końcu tę kwestię zauważył.
Nie uważam, że osiągi na poziomie międzynarodowym to jedyne kryterium oceny klasy piłkarza.
Jeśli twierdz że piłkarz klasy międzynarodowej - o poziom lepszy od skrzydłowego City - to gracz którego gra w klubie rozkłada się po równo pomiędzy Augustina czy Pulsena, to tym samym przeczysz temu że to piłkarz wielkiej klasy. Piłkarze wielkiej klasy grający w przeciętnych klubach mają inicatywę ustawioną pod siebie. Skoro własny trener klubowy nie ceni go bardziej niż Augustina czy Pulsena, to dlaczego my mamy?
Jeśli uważasz że w Premier League mistrz Manchester City nie ma żadnego poważnego rywala, dlaczego my mamy uwierzyć że takowych ma Lipsk w Bundeslidze?
Sane gra na lewym skrzydle i co za tym idzie - pracuje w defensywie. Werner gra na środku ataku i ma za obowiązek strzelać gole. Jeśli i to podważasz mówiąc że to właściwie ta sama pozycja i nie powinno się ich inaczej oceniać, to o czym my w ogóle rozmawiamy?