Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

RLG
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 208

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC

Post autor: RLG » 05 cze 2018, 17:54

masacra pisze:
sickstick pisze: Zupełnie się z tym postem nie zgadza, myślę że to odpowiedni moment żeby napisać 'sory, w tamtym miejscu się pomyliłem'. Jeśli uważasz że pisząc "badania odbyły sie 31 maja" każdy z nas ma obowiązek domyślić się że używasz skrótu myślowego i tak naprawdę chodzi ci o inny dzień, to znaczy że zupełnie nie szanujesz rozmówców.
Z tego co sie da zauwazyc to RLG nie zwykł sie mylic. Conajwyzej rozmowcy źle interpretują jego słowa... :wink:
Źle zauważasz, gdyż niejeden raz nawet podziękowałem za to, że ktoś mnie poprawił. Jednak takimi tekstami nie zmienisz rzeczywistości. Skoro ta kwestia odbycia się jest taka istotna dla niektórych to ją masz znowu wyjaśnioną. Przeczytaj, zauważysz, że jesteś w tym momencie niesprawiedliwy i pomagasz sprowadzić ten temat do bezsensownego i niesłusznego czepialstwa. Skoro sickstick nie potrafi odpuścić to ja odpuszcze, gdyż prościej wyjaśnić się nie da i jeśli chce to zostawiam mu ostatnie słowo, widocznie mocno mu na tym zależy. Mi nie za bardzo. Wiec niech będzie. Jestem ohydnym kłamcą, bo napisałem, że badania odbyły się 31 maja w sensie, że się zakończyły publikacją i napisałem, że mogło to wyglądać tak, że zaczęły się 28 maja, czego jednak nie wiem, więc to przypuszczenie. I nie potrafię przyznać się do błędu, jakim jest stwierdzenie, że słowo "odbyty" oznacza coś zakończonego, nie trwającego. By tę farsę skończyć.

Niektórzy to mają problemy w życiu.

Wróć do „Puchary Europejskie”