Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5281
Kibicuję: Tylko WISŁA

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: DDK » 06 cze 2018, 17:27

Co wstyd dzisiaj.

Kumpel mnie wyciągnął na turniej Uniwersytetu Ekonomicznego. Jakaś LM, prawdziwe nazwy drużyn, grupy realne itd. My, jako RB Lipsk (jak wybieraliśmy to zostały chyba 3 drużyny wolne), graliśmy w grupie z jakimiś dwoma średnimi drużynami i... AZS UEK kobiet w piłkę nożną.
2 remisy, zwycięstwo i odpadamy z 3 miejsca. Najlepsze jest to, że gramy ostatni mecz z AZS i musimy wygrać 5:0, żeby mieć pewny awans. Prowadzimy 4:0, minuta do końca, zaczynamy robić zmiany ofensywne, a kumpel podaje do drugiego, który akurat... schodził. Laska wyszła sam na sam i 4:1 :suicide:

Ale dla dziewczyn mega szacun. Widać, że coś tam trenują, ograne, wybiegane, z tym że trochę się odbijały. Ambitne straszne, jak wszedłem już po tej bramce na 4:1 i jedna dostała dziurę podeszwą w naszym polu karnym to mnie goniła (w ostatniej akcji meczu!) pod ich pole karne :D

Szkoda tylko, bo to była ich jedyna bramka w turnieju. Przegrały 4:1, 4:0 i 8:0. W drugim meczu do przerwy remisowały 0:0, przy 2-3 bramce już trochę opadały z sił i brakowało motywacji.

Wróć do „Hyde Park”